Nekritizēju uzreiz samaksu (lai gan jāpiekrīt, ja samaksa par gabaldarbu nav tas pats, kas samaksa par normālām darba attiecībām, jo, pirmkārt, gabaldarbs ir un paliek gabaldarbs - piemēram, reizi nedēļā, un otrkārt - katrs gabaldarbs saistās ar kādām papildus izmaksām, to veicot. Tā, piemēram, es strādāju 8h darba dienā - transports man ir nepieciešams 2x dienā - no rīta un vakarā - ko sedz mana 8h alga. Šeit to pašu transportu ir jāsedz no 2h algas. Tā IR atšķirība).
Tomēr es kritizēju uzņēmumu. Ok, es nezinu, ko gribēja vecāki un cik viņi samaksāja par šo ballīti, bet, ja es pasūtītu ballīti un samaksātu normālu naudu par to, es pretī gribētu kvalitatīvu pasākumu. Jā, ir cilvēki, kuriem ir ķēriens no dabas uz visādām izdarībām, bet jāsaprot, ka šādi cilvēki ir maz. Lielākajai daļai (arī profesionāļu) ir nepieciešams pasākumam gatavoties - jādomā tās izklaides, jāsagatavo kaut kādi atribūti utt. Tas viss prasa laiku (par ko atsevišķi nemaksā), tāpēc arī nekad samaksa par pasākuma vadīšanu stundā nebūs tāda kā strādājot parastu ofisa darbu stundā.
Katrā ziņā es būtu vīlusies, ka man atnāk cilvēks, kas nav sagatavojies.