Sos Piedāvāju ātru halturu šodien!!!

Reitings 549
Reģ: 18.08.2009
Hello! Ir neparedzēta situācija;
Varbūt šeit ir kāda runātīga meiča, kurai nesagādā problēmas darbs ar bērniem?
Vajag dzimšanas dienu vadītājas LV valodā ŠODIEN - no 18:00-20:00 Dominā un no 18:30-20;30 more.
Samaxa varētu būt aptuveni 15€ par 2h ballīti. Tā kā es tikai palīdzu atrast kādu, nemācēšu precīzi teikt.
25.09.2014 14:38 |

10 gadi
Reitings 3976
Reģ: 27.06.2014
Te jau vairs pat neiet runa par bodygardiem vai auklēm, bet par attieksmi. Šādi bērnu pasākumi maksā naudu, bet te gaidītā un solītā vietā cilvēks bez pieredzes, un zīmējumu vietā štrunts uz ģīmja. Nevainoju autori, bet šī kaktu kantora īpašniekiem gan vajadzētu padomāt ar galvu.
25.09.2014 21:35 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Labāk, ka tas kantoris vismaz kaut kā risināja radušos situāciju, nevis vienkārši uzreiz uzmeta. Iedomājos, ja manam bērnam būtu apsolīta tāda dzimšanas diena, tad tiešām labāk sliktākas kvalitātes vadītāji un sejas gleznojumi nekā vispār nekas.. Bērnam jau patiktu vienalgu, tik nebūtu precīzi kā norunāts pēc tam jau varētu arī pacīnīties par tikai daļēju samaksu utt...
25.09.2014 23:45 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Izklausaas peec sisteemas nevis aarkaartas situaacijas. Aarkaartas situaacijaa kantoris mekleetu vadiitaaju starp profesionaaljiem nevis kaadu truuciigu studentu. Turklaat divas ballites vienlaikus divaas vietaas noziimee, ka truukst divu pasaakumu vadiitaaju. Kas tad diviem vienlaikus vareeja atgadiities? Interesanti, ka profesionaalam kantorim nav gatava pasaakuma programma, speeles, u.tml.
Samaksa ir izsmiekls+darbs ir smags, jo notureet baru raamjos ir gruutu+moraalais gandariijums nebuus, jo diez vai vecaaki pasuutot profesionaalu balliti, priecaasies par iesaaceeju studentu ar nekaadu programmu vai originalitaati. Un ja veel sejas saaks apziimeet :D Nabaga vecaaki :D un vispaar- cik srjas var apziimeet 2h? Kaa var vadiit speeles un kraasot sejas vienlaikus? Tur 4 cilveeku darbu grib iesmeereet par 30 eur.
Ja kaada pieteicaas un novadiija-ielieciet savu atsauksmi.
26.09.2014 00:17 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Man nav ko teikt. Cik bezatbildīga attieksme pret mazajiem!! Urrā kantoris!
26.09.2014 07:54 |

Reitings 188
Meitenes, nevajag apvainoties, bet lielākā daļa, kuras te kritizē piedāvājumu, jūs esat vienkārši muļķes. OK, daļēji piekrītu par sliktajiem vārdiem par kantori, ka tāda attieksme, nav backup plāna, un tamlīdzīgi, taču tās, kuras te kritizē samaksu, savas pakaļas no dīvāna nepiecēlušas, manuprāt pieder tai jauniešu kategorijai, kuri uzskata- viņiem viss tiks pasniegts uz paplātes. Es pirms gadiem desmit, kad biju studente, "kapāju" no rīta līdz vakaram un ne tādās vien haltūrās. Negribu lielīties, bet esmu dzīvē daudz sasniegusi. Maz te Cosmo komentēju, bet mani tiešām tracina tādi sīkie tīņi, kas negrib cīnīties un nav gatavi ieguldīt, lai saņemtu.
Vai neviena nav iedomājusies tādu scenāriju: aizbrauc uz to vietu, novadi superīgu bērnu ballīti un tad tie īpašnieki paši prasīs tavu telefona numuru un nākamreiz lūgsies, lai vari kaut pa 100, 200 eiro izpalīdzēt? Kāpēc reti kurš no mūsdienu jauniešiem šādu piedāvājumu uztver kā labu iespēju? Pareizi, sēdēt pie TV un skatīties internus vai citus mēslus taču ir daudz vienkāršāk! Tas, protams, neattiecas uz visiem. Un atvainojos, ka izgāzu dusmas.
26.09.2014 09:12 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ļoti piekrītu Lakricia, lai kādu darbiņu un par kādu samaksu te piedāvātu, vienmēr kāda ķērks, ka par maz un par neadekvātu! tajā pašā laikā te tik daudzām ir švaki ar naudu un veido tēmas, kā izvilkt līdz algas dienai, utt. Nu tad aizej, pastrādā un būs tev ko likt ledusskapī vai kādai lupatai, kosmētikai nauda! Manā skatījumā, labāk pastrādāt lieku reizi par zemāku samaksu, nekā audzēt savu pakaļu, sēžot bezjēgā pie datora vai tv. Lieki kontakti un pieredze nekad nenāk par ļaunu. Un ja jums tas piedāvājums nav saistošs, kāpēc vienmēr tas ir jānonicina? Ja centu pie centa neliksi, pie eiro netiksi galu galā :D
26.09.2014 09:21 |

Reitings 1534
Lakricia un Šarlote, kāpēc tad pašas neceļat savas pakaļas no dīvāna un Interniem (nezinu, kas tas ir) un neejat?
26.09.2014 13:53 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Protams, ja trūkst naudas, tad jebkurš piedāvājums ir labs, bet skatoties uz šo piedavajumu +/- objektīvi, nav pat teikts, ka pēc divām nostrādātajām stundām saņemsi tos 15 eiro (jo samaksa varētu būt aptuveni 15 eiro).

Nav arī īsti skaidrs pieskatāmo un izklaidējamo bērnu skaits. Varbūt piedāvajums būtu ok, ja iepriekš izklaidētajam tiktu iedota jau gatava pasākuma programma ar ieplānotajām aktivitātem un spēlēm, savādāk te sanāk, ka pasākums ir gan jāorganizē, gan jāvada pašam.
26.09.2014 14:05 |

Reitings 188
Dellicious,
Jo es vadu savu uzņēmumu (šodien man brīvdiena un atpūšos ārpus LV, ja gribi zināt, kāpēc esmu Cosmo forumā) plus taisu jaunu biznesa projektu. Un man ir 32 gadi un ļoti laba profesionālā pieredze savā jomā. Tāpēc, paldies Dievam, man nav finansiālu dabas problēmu un šādas haltūras nav vairs nepieciešamas. Tāpēc neiešu šovakar un to ballīti nevadīšu. Taču ļoti ceru, ka kāda desmit gadus jaunāka meitene par mani, kas ir pietiekami gudra, lai anonīmi nononicinātu katru piedāvāto iespēju forumā, tomēr uzrakstīja tai meitenei uz meilu un viņai viss izdosies.
26.09.2014 14:06 |

Reitings 4775
Dellicious, tāpēc, ka mana darba diena ir pārpildīta ar darbiem un vērtīgiem piedāvājumiem, un daļēji arī tāpēc, ka pirms desmit gadiem piekritu visam, ko piedāvāja, iegūstot pieredzi un kontaktus! jaunieši nereti sūdzas, ka bez pieredzes nekur darbā neņem, bet kad šādu pieredzi viņiem met pakaļ, sākas visādas kaprīzes un slinkums!
26.09.2014 14:10 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Jā, es par to sejas krāsošanu arī iedomājos, ka ne katrs to var.. Kaut gan ir pieredzētas visādas šausmas (piem.Tallink bērnu istabā vienkārši vājprātā neprofesionāla meitene bija ielikta, žēl bija tās smukās sejiņas, ko viņa bojāja), bet sīčiem jau pa lielam vienalga- kā, galvenais process. Turklāt var iedot kaut kādu paraugu bukletu.
26.09.2014 14:14 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Lieki kontakti un pieredze nekad nenāk par ļaunu.

+++

Meitenei, kam taja vakara nav neka labaka, ko darīt, patīk bērni un ir spēja uzzīmēt zaķīti, kaķīti - ap 15 eiro par 2h darbu nav daudz, bet nu, sanāk ar draudzeni pasēdēt pie kafijas+kūkām kādu dienu.

Tas, ka firma reāli čakarē nabaga vecakus, ir cits jautājums.

Kad man bija 20+, es arī visvisādiem darbiņiem neteicu nē, arī bieži vien par smieklīgu samaksu vai pat "paldies". tagad, toties, es varu brēkt - fui, jūs ko, es par 7,50 eiro stundā nestrādāšu!
26.09.2014 14:21 |

Reitings 1534
Lakricia,
tad varbūt savā 32 gadu vecumā ar savu gudro galvu Tu varētu pamēģināt skatīties uz pasauli no ne TIK šaura redzesloka?
Varbūt tās muļķes, kuras kritizē samaksu, tieši tāpat kā Tu, jau sen vairs nav jaunietes, kuras dīvānā audzē pakaļas un skatās, atļaušos vēlreiz pieminēt, Tavus mīļos Internus, lai kas viņi nebūtu. Varbūt tām muļķēm arī tas vecums, kad 15eur par tik atbildīgu darbu šķiet daudz, ir garām? Varbūt viņām nav šo spiedīgo apstākļu? Varbūt viņas pašas ir mātes, kuru bērni teorētiski varētu būt šādā "ballītē" un, jūtot līdzi vecākiem, nevēlētos, lai par tik smieklīgu samaksu tiek uzticēts bars bērnu apšaubāmām skolniecēm, kuras pašas vēl ir bērni un nespēj nest atbildību par svešiem bērniem?
Kad man bija tas vecums, kurā es melnu muti rāvos par 5Ls dienā, es varbūt būtu priecājusies par šādu iespēju. BET KUR IR PROBLĒMA? Tas nav tas vecums, kurš spēs attaisnot darba devēju vai bērnu vecāku prasības šādā situācijā.

Protams, gan jau bija meitenes, kas šo iespēju nevēlējās laist garām. Bet vai tas liedz izteikt savu sašutumu tām, kurām tas liekas absurdi?

Un, ja Tu par anonimitāti, tad es neesmu te anonīma un, atšķirībā no Tevis, kas anonīmi plātās ar savu veiksmīgo dzīvi, atļaujos izteikt savu viedokli ar savu vārdu un fotogrāfiju. :)
26.09.2014 14:35 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Tādi jau tie uzņēmēji kā Lakrica arī ir. Domā, ka studentam uz vēdera jālien pa dzīvi un jābučo kājas katram, kurš piedāvā kādu 2h haltūru. Kamēr uzņēmēji būs ar tādu attieksmi, tikmēr šī valsts arī grims.

tās, kuras te kritizē samaksu, savas pakaļas no dīvāna nepiecēlušas, manuprāt pieder tai jauniešu kategorijai, kuri uzskata- viņiem viss tiks pasniegts uz paplātes.

Tā nav pasniegšana uz paplātes. Labākie un pelnošākie uzņēmumi ir tie, kas meklē perspektīvus cilvēkus un tad viņus apmāca vadoties pēc savām vēlmēm. Un tā arī jābūt, jo universitāte nav nekāds dresūras poligons, kur tiek iztēsti darbazirgi. Bet mūsdienās jau ļoti reti kurš uzņēmējs to saprot, it sevišķi Latvijā. Tagad jau skatās ''o, šitas ir 2h haltūrējis tur, 1h haltūrējis tur, tas jau būs lietaskoks!'' Tādēļ tu arī domā, ka visiem jābūt pateicīgiem par katru sūda haltūru, jo pati gan jau arī gaidi, ka pasaule pienesīs tev uz paplātes jau gatavu ideālo darbinieku ar 100 gadu pieredzi, kurš strādās par pus eiro stundā. Gaidi ar maisu.
26.09.2014 14:36 |

Reitings 188
Dellicious, man ļoti nepatīk lielīties, taču Tu prasīji, kāpēc es pati neeju. Es atbildēju. Ļoti ceru, ka Tev ir taisnība, taču mani māc aizdomas, ka lielākā daļa meiteņu te tādas, kā Tu aprakstīji, nemaz nav. Man patīk, ka Nihonto pacēla, iespējams, mana pirmā komentāra īsto sakni. Jā, tādi mēs, jaunie uzņēmēji esam. Es gan tā savus darbiniekus nemeklēju, kā viņa te aprakstīja, bet manā paziņu lokā aptuveni 30-35 gadus vecie uzņēmēji lielākā daļa patiešām uzskata (un ne nepamatoti), ka šobrīd studenti un ap divdesmit gadus vecie jaunieši ir gatavi strādāt mazāk, kā kādreiz strādājām mēs. Nezinu, cik te daudz forumā ir cilvēku pāri 30, bet man zināmie tā patiešām domā. Un ne tāpēc, ka viņi tiem maksā algu un grib uz to rēķina ietaupīt. To ir grūti pastāstīt, izteikt vārdos, bet pirms 15- 10 gadiem mums patiešām bija pilnīgi cita attieksme pret (jebkuru) darbu, nekā vērojams tagad jauniešos.
26.09.2014 14:44 |

Reitings 4775
Dellicious, ne vienmēr dzīvē darbojas likums "kā maksā, tā strādā". Ir novērots, ka tas viss atkarīgs no cilvēka - cits par pieciem eiro savu darbu izdarīs maksimāli perfekti un ar lielu atbildības sajūtu, un cits to pašu darbu par 50 eiro - pavirši un ar domu, ka tik ātrāk visu pabeigt un tīties mājās :)
26.09.2014 14:51 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Lakrica un Sharlote, jums bérni ir? gribétu lai júsu bérni apmeklé pasákumu, kur atbildígá persona ir tikko no ielas dabúta studente, kurai nav sajégas ne par atbildíbu, ne par bérniem? ká vinja tiks galá ar veseru baru bérnu?

liels FUI tai kompánijai, kas organizé bérnu ballítes tádá veidá mekléjot darbiniekus. jácer, ka pieteicás atbildíga meitene ar vismaz k-kádu pieredzi ar bérniem...
26.09.2014 14:58 |

Reitings 188
Jā, man ir. Un es neapzinīgā vecumā uz tādu balli jau nelaistu bērnu vienu, ja nebūtu aukles, pati skatītos, kaut pa gabalu. Tur taču meklē balles vadītāju, ne aukli. Tas nozīmē bērnu izklaidētāju (pēc manām domām), nevis to, kas skatās, lai viens otram nenorauj galvu un neaizdedzina māju. Tādās vietās maziem bērniem parasti nāk līdzi arī vecāki, kas, ja redz, ka nav pieauguša pieskatītāja vai kā savādāk, taču savus bērnus neatstāj bez uzraudzības.
Manuprāt, tas ir tas pats, kas, ja es meklētu klaunu uz 2h ballītei savā mājā.
26.09.2014 15:03 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Protams, katrs savu dziivi veido peec savien ieskatiem, bet peec maniem noveerojumiem jaunieshi tagad tieshaam ir ar lielaakaam prasiibaam un ambiicijaam(biezhi vien bez seguma). Nezinu, cik tas ir labi! Man savaa laikaa tieshi vispareizaakais likaas saakt karjeru no visviszemaakaa pakaapiena! Kas, starpcitu, man deva neatsveramu pieredzi! Bet tagad veelas pa taisno uzlekt pashaa augshaa:D
26.09.2014 15:06 |

10 gadi
Reitings 10290
Man šķiet, ka dažām tik vajag pakladzināt.
tieši tā-tika meklēta meitene izklaidēšanai, nevis pieskatīšanai un vākšanai.

tikko biju bērnu ballītē, kur uz laiku bija atnācis klauns ar dzīvniekiem, viņš tikai darbojās ar bērniem, nevis vaktēja, lai neizbēg pa durvīm ārā-to darīja mammas.

ka tik pad****.
26.09.2014 15:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)