Lakricia,
tad varbūt savā 32 gadu vecumā ar savu gudro galvu Tu varētu pamēģināt skatīties uz pasauli no ne TIK šaura redzesloka?
Varbūt tās muļķes, kuras kritizē samaksu, tieši tāpat kā Tu, jau sen vairs nav jaunietes, kuras dīvānā audzē pakaļas un skatās, atļaušos vēlreiz pieminēt, Tavus mīļos Internus, lai kas viņi nebūtu. Varbūt tām muļķēm arī tas vecums, kad 15eur par tik atbildīgu darbu šķiet daudz, ir garām? Varbūt viņām nav šo spiedīgo apstākļu? Varbūt viņas pašas ir mātes, kuru bērni teorētiski varētu būt šādā "ballītē" un, jūtot līdzi vecākiem, nevēlētos, lai par tik smieklīgu samaksu tiek uzticēts bars bērnu apšaubāmām skolniecēm, kuras pašas vēl ir bērni un nespēj nest atbildību par svešiem bērniem?
Kad man bija tas vecums, kurā es melnu muti rāvos par 5Ls dienā, es varbūt būtu priecājusies par šādu iespēju. BET KUR IR PROBLĒMA? Tas nav tas vecums, kurš spēs attaisnot darba devēju vai bērnu vecāku prasības šādā situācijā.
Protams, gan jau bija meitenes, kas šo iespēju nevēlējās laist garām. Bet vai tas liedz izteikt savu sašutumu tām, kurām tas liekas absurdi?
Un, ja Tu par anonimitāti, tad es neesmu te anonīma un, atšķirībā no Tevis, kas anonīmi plātās ar savu veiksmīgo dzīvi, atļaujos izteikt savu viedokli ar savu vārdu un fotogrāfiju. :)