Cik pelna vīrietis

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Cik jums zināmie vīrieši pelna? Vienalga - draugs, vīrs, brālis, tētis. Kāda, jūsuprāt, ir normāla vīrieša alga un pie kādas algas vīrietim būtu jācenšas pelnīt vairāk?
24.09.2014 10:17 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Mierīgi tikt galā ar šo problēmu???
nedomāju vis. ne katram ir ielikta šupulī karjeras kāpšana vai mērķtiecīgums. nav to nemaz tik viegli izmainīt.
24.09.2014 13:40 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man arī nav ielikts šūpulī mērķtiecīgums. Es vispār pēc dabas esmu sliņķe. Bet gadu laikā, darba rezultātā, vīra un citu apkārtējo iedrošinājumu rezultātā, esmu kļuvusi mērķtiecīgāka un vairāk spējusi noticēt saviem spēkiem, tāpēc nepiekritīšu.

Annie, man nekas prêt tevi nav, nav vēlmes tevi vai tavas attiecības nolikt, vienkārši reizēm nokaitina, ka dod tik krasus padomus, vajag domāt, ko dara un runā. Es varbūt agrāk lasot tavas problēmas arī nodomāju, ka ar tādu cilvēku kopā nedzīvotu, bet ne jau tāpēc tev bāzu acīs , lai šķiries.
24.09.2014 13:44 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
kampanella,es visas cosmo attiecību tēmas nelasu,taču zinu Annie nostāju attiecību jautājumos un tā noteikti nav šķiršanās pie pirmajām problēmām.
24.09.2014 13:47 |

Reitings 480
mūsu attiecībās ir bijusi dažādi ienākumu sadalījumi- vīrietis pelna vairāk, es mazāk; es vairāk, viņš mazāk. Tagad abi vienādi :)
man neviens no modeļiem nav sagādājis problēmas. sākumā gan bija problēma, ka vīrietis, lai arī pelīja labi, bažījās, ka nevar nodrosināt man dzīves līmeni, pie kā mamma bija pieradinājusi. pārdzīvojām arī šo posmu :)
24.09.2014 13:49 |

Reitings 182
Reģ: 09.06.2014
Atkārtošu vēlreiz - es labāk gribētu vīrieti, kas pelna mazāk, bet emocionāli mani apmierina labāk, tu izvēlies tādu, kas pelna daudz, bet emocionāli tev nendod, to, ko vēlies.

Kampanella , saldu dziesmiņu tu dziedi . Domā , ka neviena neatceras ko tu par savu vīrieti rakstīji , kad nebiji iekāpusi bildinājuma burbulī ?
Ka nesanāk smagi aplauzties . Varbūt mazāk vajag sludināt savu "laimi" , labāk veiksies .
Tu jau esi pirmā , kas lielās ar vīru , kāzām , bildinājumu , nedod Dievs vēl stāvoklī paliksi ! Ja tik labi ietu , nevajadzētu anonīmā forumā to nemitīgi atgādināt . Bet jo vairāk stāstīsi , jo ātrāk pati tam noticēsi .
24.09.2014 13:49 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Interesanti, ka Mazajai Adatiņai un Selīnai 1000euro mēnesī liekas kaut kas "Wow, neiespējami". Starpcitu 1000euro nav tie paši 1000ls, jūsu zināšanai.
24.09.2014 13:51 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
1000euro mēnesī liekas kaut kas "Wow, neiespējami"

Nu, ar ko salīdzina. Pie tam, šaja konkrētaja gadījumā cipars nav ta lieta, kas visvairak Magnoliju uztrauc. Ambīciju trūkums, nevēlēšanās augt, nevēlēšanās attīstīties, pašvērtējuma trūkums.

Grūti noliegt, ka tas, ka par tavu DARBU tev maksa DAUDZ (nu, cik nu kuram skaitas daudz) liek justies labi, justies, ka tavs darbs tiek NOVĒRTĒTS. Patīkami taču, ka tavs laiks un tavs "pakalpojums" tiek novērtēts ar 1500 eiro, nevis 320, vai ne? Pašapziņa ceļas. Patīkamāk arī ir teikt ziņkārīgajai radu tantei "es esmu arhitekts" vai "es esmu bankas direktors", nevis "es esmu krāvējs". Itka jau - nav radu tantes darīšana, bet tāpat - patīkami.

Nu vai arī es esmu mantkārīga maita un attention whore :D
24.09.2014 14:13 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Sintija_sk.. neliekas nekas WOW, tā ir normāla alga! Vnk citās diskusijās pavisam cita situācija parādās.. bet tā jau cosmo ir - tad sūdzās, ka knapi galus velk ar 300-400, tad atkal - 1000 euro nieks vien ir.. :D
24.09.2014 14:17 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es piekrītu Annie teiktajam. Bet pamanīju vēl Magnolijas tekstos tādas lietas kā INTERESES, kā izrādās viņiem tās ir atšķirīgas, Magnolija vēlas apmeklēt restorānus, sportot, dzert vīnu, būt sociāli aktīva pēc darba, kamēr vīrietis sēž pie TV jo ir noguris. Diemžēl, zinu attiecības, kas cieta fiasko šī paša iemesla dēļ, kamēr Magnolija vēl nav rīkojusies un piepildījusi savas vēlmes, bet sēž un baksta vīrieti, vai savas domas tur sevī un tikai forumā par tām runām, tikmēram attiecības turas virs ūdens, bet kad viņa izies laukā un sāks darīt ko citu, ko vēlas darīt, bet otrs paliks uz vietas, to jau varēs saukt par attiecību beigu sākumu. Jo ir ļoti svarīgi ilgtermiņā, ka divus cilvēkus vieno kopīgas intereses, aizraušanās, nevis katrs soļo savu ceļu.
Protams, ja apmierina abus, ka viens dara kaut ko, otrs mājās šmorē un skatās TV - viss ok, bet šeit jau ir neapmierinātība.
Nauda nu jau šķiet otršķirīga.
24.09.2014 14:20 |

Reitings 9561
Bet mans viedoklis nav pareizais, esmu īsu dzīvi nodzīvojusi.
24.09.2014 14:21 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
mans draugs ir ļoti gudrs savā ziņā, daudz gudrāks par mani, viņš regulāri skatās visādus izglītojošus raidījumus, viņam interesē daba, viss, kas tajā notiek ( kā jau cilvēks no laukiem ), viņš ir ļoti strādīgs un godīgs un arī 2 gadus jau ir mācījies augstkolā. Viņš labāk par mani zina valodas, gan angļu, gan krievu. Bet viņš ir savādāks raksturā, mierīgāks, nosvērtā

pirms tam

. Labi, manējais vispār netusējas riņķī, nelieto alkoholu, nesmēķē. Bet vakaros, protams, pēc smagā darba, grib paskatīties TV, atpūsties. Kamēr es strādāju mazāk, vairāk ar smadzenēm, un vakarā vēlos sportot, vēlos sarunas, vīnu, restorānus, tikšanos ar draudzenēm, apmeklēt kādus kursus sevis izglītošanai utt.

Mazliet pretrunas. Vinam izrādās plašāks interešu loks, labāk zina valodas. Kamēr tu tusēt tikai vakaros vēlies. :)
24.09.2014 14:25 |

Reitings 27552
Nu viņš neskatās 10h dienā TV, max 1h, plus vēl lasa grāmatas angļu valodā, ko es nedaru, tādi Discovery raidījumi mani vispār neaizrauj, un arī radio viņš klausās mašīnā kaut kādu bbc, kas mani tracina. Nu tu vari smieties, bet man tā ir nopietna problēma šī tēma, kas bieži noved līdz asarām.

Feins normāls vīrietis, ar ja uzmanīgi lasa daudzspusīgu interešu loku. Un tas neskatoties uz augstskolas diploma trūkumu.
24.09.2014 14:29 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Paldies visām par viedokļiem. Skatos jums te karsti gājis bez manis. Es nedomāju, ka mums jāšķirās ir, daudzi saka, ka esam ļoti saskanīgs pāris. Ir lietas, kas mūs vieno. Laikam te meitenēm taisnība, nav vērts te lūgt padomu, jo jūs no viena mana teikuma izspriežiet kaut ko, kas vispār tā nemaz nav. Ir mums arī kopīgas intereses un paldies tām, kas pievērsās problēmas būtībai un tiešām deva lieliskus padomus, kā iedrošināt vīrieti. Es par to īsti aizdomājusies nebiju. Es arī domāju, ka problēmas ir jārisina, nevis jāmūk no tām, to tad arī centīšos darīt.
24.09.2014 14:29 |

Reitings 620
Reģ: 22.10.2010
Annie liekas, ka visi vīrieši ir tik slikti, ka jāpamet, kaut gan pašai tāds, kurš tikai strādā, vismaz saka, ka strādā pat vēlos vakaros, kaut gan dara ko citu, un nekad pat neaizvedīs sievu vakariņās, neiepriecinās, neuzdāvinās puķes. Citas gan viņš labprāt tādā veidā iepriecina un ne tikai tā.
24.09.2014 14:34 |

10 gadi
Reitings 13809
Laikam te meitenēm taisnība, nav vērts te lūgt padomu, jo jūs no viena mana teikuma izspriežiet kaut ko, kas vispār tā nemaz nav.

Šim es piekrītu, jo, protams, ka mūsu viedokļi ir subjektīvi, jo mēs nezinām kopējo situāciju, tikai to, ko esi rakstījusi. Tikai Tu pati zini, kā ir patiesībā.

Attieksme gan Tev jāmaina, jo Tu nevarēsi vīrieti pilnībā izmainīt - jā, Tu vari mēģināt pacelt vai nogremedēt, bet ne izmainīt viņa būtību.
24.09.2014 14:34 |

Reitings 27552
Vispār parasti tusēt vēlas tie kam garlaicīgs darbs. Nezinu kur strādā tavs vīrietis, varbū parak noguris ir lai kur ietu. Man darbs ir tik intensīvs, interesants, un satieku daudz ļoti fantastiskus cilvekus, ari slavenus. Tusejos citreiz pec darba. Jo brivdienā atpūšos, labak dators,ngratata,filma bet esmu maja. Man vajadzigs mazliet klusuma un vientulibas. Kad iekrīt strādāt iet tik traki un intensīvi ka tusinu jau nu noteikti netrūkst.
24.09.2014 14:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Annie liekas, ka visi vīrieši ir tik slikti, ka jāpamet, kaut gan pašai tāds, kurš tikai strādā, vismaz saka, ka strādā pat vēlos vakaros, kaut gan dara ko citu, un nekad pat neaizvedīs sievu vakariņās, neiepriecinās, neuzdāvinās puķes. Citas gan viņš labprāt tādā veidā iepriecina un ne tikai tā.

Tev es esmu ļoti mīļa. Nezinu, par ko esmu to izpelnījusies :D

Neapšaubāmi, Tev ļoti gribētos, lai ir tā, kā raksti, bet jāapbēdina Tevi - itin nemaz tā nav.
24.09.2014 14:36 |

Reitings 9561
Attieksme jāmaina arī tādā ziņā, ka ir jāizrunājas ar otru pusi, nevis viņš slikti jāaprunā forumā, kurā visi vēl piemet ogles tā jau sasāpējušai situācijai.
24.09.2014 14:36 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012

Miquela
, cik Tu esi bezkaunīga! Ar skaudību neviens laimīgāks nav kļuvis.

Man personīgi dažu problēmas izpaliek, jo es nekad neesmu līdusi vīrieša makā. Protams, ir dažādi sadzīviski strīdi, bet vīrieša maka izmērs mani laimīgu nekad nespētu darīt.
Vispār palasot šo diskusiju vēlreiz sapratu, ka labāk pēc iespējas mazāk par sevi stāstīt šeit. Pati dažas dienas atpakaļ saskāros ar piemēru, ka labāk neko lieku nestāstīt, īsāk sakot, "normāli aplauzos" dēl cosmo :D
24.09.2014 14:41 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, attiecības ir dzīvotspējīgas, ja cilvēkiem ir dažādas intereses utt., bet svarīgi, lai būtu pārim līdzīgs skats uz nākotni, vīzija par to. Šajā situācijā (cik nu aprakstīts) es saprotu, ka meitenei ir ambīcijas, grandiozāki nākotnes plāni.. puisis ir piezemētāks, iztēlojas savu dzīvi pieticīgāku.

Piespiest izmainīt skatījumu, prasības pret sevi.. manuprāt.. bezjēdzīgi. Tikpat labi var ''piespiest'' gribēt bērnus, ja otram tādi nav plānos :)

daudz kašķi dēļ šī, un viņš arī jūtas aizvainots, kad pasaku strīda karstumā, ka pelnu vairāk un aizrādu viņam, ka vajag domāt, kā pelnīt vairāk.
Tā ir slikta attiecību prognoze dot pa vājajām vietām otram.. sāpināt tādā veidā.. Tikpat labi var pārmest arī to, ka puisim krāniņš par šauru :)
24.09.2014 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits