Atkārtošu vēlreiz - es labāk gribētu vīrieti, kas pelna mazāk, bet emocionāli mani apmierina labāk, tu izvēlies tādu, kas pelna daudz, bet emocionāli tev nendod, to, ko vēlies.
1000euro mēnesī liekas kaut kas "Wow, neiespējami"
mans draugs ir ļoti gudrs savā ziņā, daudz gudrāks par mani, viņš regulāri skatās visādus izglītojošus raidījumus, viņam interesē daba, viss, kas tajā notiek ( kā jau cilvēks no laukiem ), viņš ir ļoti strādīgs un godīgs un arī 2 gadus jau ir mācījies augstkolā. Viņš labāk par mani zina valodas, gan angļu, gan krievu. Bet viņš ir savādāks raksturā, mierīgāks, nosvērtā
. Labi, manējais vispār netusējas riņķī, nelieto alkoholu, nesmēķē. Bet vakaros, protams, pēc smagā darba, grib paskatīties TV, atpūsties. Kamēr es strādāju mazāk, vairāk ar smadzenēm, un vakarā vēlos sportot, vēlos sarunas, vīnu, restorānus, tikšanos ar draudzenēm, apmeklēt kādus kursus sevis izglītošanai utt.
Nu viņš neskatās 10h dienā TV, max 1h, plus vēl lasa grāmatas angļu valodā, ko es nedaru, tādi Discovery raidījumi mani vispār neaizrauj, un arī radio viņš klausās mašīnā kaut kādu bbc, kas mani tracina. Nu tu vari smieties, bet man tā ir nopietna problēma šī tēma, kas bieži noved līdz asarām.
Laikam te meitenēm taisnība, nav vērts te lūgt padomu, jo jūs no viena mana teikuma izspriežiet kaut ko, kas vispār tā nemaz nav.
Annie liekas, ka visi vīrieši ir tik slikti, ka jāpamet, kaut gan pašai tāds, kurš tikai strādā, vismaz saka, ka strādā pat vēlos vakaros, kaut gan dara ko citu, un nekad pat neaizvedīs sievu vakariņās, neiepriecinās, neuzdāvinās puķes. Citas gan viņš labprāt tādā veidā iepriecina un ne tikai tā.
Annie liekas, ka visi vīrieši ir tik slikti, ka jāpamet, kaut gan pašai tāds, kurš tikai strādā, vismaz saka, ka strādā pat vēlos vakaros, kaut gan dara ko citu, un nekad pat neaizvedīs sievu vakariņās, neiepriecinās, neuzdāvinās puķes. Citas gan viņš labprāt tādā veidā iepriecina un ne tikai tā.
daudz kašķi dēļ šī, un viņš arī jūtas aizvainots, kad pasaku strīda karstumā, ka pelnu vairāk un aizrādu viņam, ka vajag domāt, kā pelnīt vairāk.Tā ir slikta attiecību prognoze dot pa vājajām vietām otram.. sāpināt tādā veidā.. Tikpat labi var pārmest arī to, ka puisim krāniņš par šauru :)