Bet ambiciozā autore nezin valodas
Nu kā, es nesaprotu, kāpēc nevar cīnīties, meklēt darbu. Es nezinu, ir jau viņam kaut kādas zināšanas, valodas zina un tā. Vienkārši cilvēks pēc dabas nav baigi mērķtiecīgais. Cik ilgi darīs to melno darbu? Vajag taču kaut ko domāt tālāk, attīstīties. Nevar darīt to pašu ko 20 gados, un strādāt darbu kur nav nekādas izaugsmes iespējas, ne tā?
Pats saka, ka gribētu ko citu darīt, bet nav tās mēŗķtiecības un ticības sev. Saka, ka nekur viņu nepieņems, ka nav pieredze un pabeigta augstākā, viņš arī ļoti godīgs un nesaprot kā tā var, ka darba intervijā nedaudz pieliek ( ko viņam esmu ieteikusi ), viņš uzskata, ka nav vērts sūtīt CV, ja 100% neatbilst prasībām.
Gribeetu redzeet, kaa shis chalis ar saviem 700 eiro pabarotu teiksim 2 beernus, kameer maate buutu beerna kopshanas atvaljinaajumaa.
Gribeetu redzeet, kaa shis chalis ar saviem 700 eiro pabarotu teiksim 2 beernus, kameer maate buutu beerna kopshanas atvaljinaajumaa.
Nav taadas konkreetas summas, cik viirietim buutu jaapelna. Viss atkariigs no gadiem, dziivesvietas, tautiibas, izgliitiibas, veelmes un pasha vajadziibaam. Jaacenshaas pelniit vairaak ir tad, ja nepietiek naudas, bet teerinjus apgriezt negribaas.