Haha, es uz pakaļas :D Nē ,nu ,labi, vrb es tik tāda nepareiza,dīvaina, galīgi atpalikusi no dzīves un "tiešām svarīgām lietām" ,bet puiša prasmi/neprasmi gultā es tiešām neierindotu kā kaut ko svarīgāku ,par cilvēka raksturu un kāds viņš ir ,kā cilvēks ,jo es atkārtošos, to prasmi var celt ,vajag tikai runāt un visu risināt. Ok ,es te no tēmas tālāk aiztipinu ,iespējams es esmu briesmīgi jauna ,bet vrb tieši otrādi par vecu ,es pat nezinu ,bet lielākā daļa meiteņu ,šeit ,cosmo mani pārsteidz, atvainojiet, dāmas ,bet jūs esat vistas, tiesa ir daži sakarīgi kadri ,kurus man prieks te redzēt,tās vērtību skalas ,uzskati deformēti, nespējat pieņemt ,ka cita domā savādā, tik kašķīgas,jokus neizprotat ,uztverat visu tik ,nu tik nopietni ,ka slikti metas.
Te ir pāris lielas frakcijas izveidojušās ,kuras tad nu karo savā starpā, citiem vārdiem, "mūžīgās cietējas" ,"rējējas" ,"upurjēri","fitnesa ekspertes ar liekajiem kg", ir citas mazākas ,bet šīs es esmu ievērojusi.
Kāda jēga manam komentāram ,droši vien, ka nekāda ,temats riešanai ,labu apetīti:)