Pirms pāris dienām satiku puisi draugu lokā, visu vakaru pavadījām kopā. Simpātijas radās uzreiz vienam pret otru, nākamajā dienā vins interesējās ko es par viņu domājot u.t.t (prasīja manam labākajam draugam). Sestdien bija ballīte, kaut ko runājām u.t.t.
Vinam bija attiecibas divus gadus, nesen izšķiras, meitene nokrāpa vinu ar viņa brālēnu. Tagad viņš esot brīvs un baidas,ka kāda meitene izdarīs tapat. Tāpēc tagad viņam ir meitenes uz vienu nakti utml. Viņš man teica,ka negrib man nodarīt pāri, negrib mani sapināt, negrib mani uz vienu nakti un,lai vinam esmu kā visas pārējās. Viņs nezinot vai grib atteicības , dēl bailēm. Kaut gan tajā pašā vakarā mēs bučojāmies (viņš uzsāka visu) , neko tālāk abi negribējām. Nakamajā dienā zvanīja man un jautāja kā jūtos u.t.t. (biju diez gan pārsteigta par to , jo bijām visu izrunājuši)
Ko man darīt? Kaut kā mēģināt vinu iedrošināt vai likties mierā,jo viņš pats nezin ko grib, bet tomēr viņam interesēju? Tiešām man viņš ir iepaticies. Nu jau divas dienas neesam ne runājuši,ne tikušies , bet iespējams ka sovakar vai tuvakajā laikā tiksimies,jo viens draugu pulks. (nezinu kā izturēties pret viņu)