Sākšu ar atvainošanos tām, kuras esmu "apstulbināju" ar savu nesakarīgo aptauju :D
Piekrītu, ka kļūdīgi pieteicu tēmu, bet man bija svarīgi, lai atbildes sniedz tie, kuri ceļo bieži(un tieši ar lidmašīnu), kā arī man bija svarīgi redzēt tieši šīs grupas (biežo ceļotāju) viedokli pret vides saudzēšanu un lietotām lietām.
Nesen esmu uzsākusi savu biznesu (par, kuru arī rakstīšu savu bakalaura darbu), kura darbības pamatā tiek iekļauti abi aspekti - ceļošana un vides saudzēšana, tāpēc jautājumi ir tādi kādi tie ir ;-)
Sevis aizstāvības labā minēšu, ka šī aptauja netiks iesaistīta manā bakalaura darbā, bet gan tā tiks izmantota kā "background" informācija mana bakalaura un biznesa izveidē!
Enquire, lūdzu, Tev ir visas iespējas, kad izveidosi šo rokasgrāmatu-padod ziņu, noteikti izlasīšu!
Piparene, tādēļ tur ir iespēja "izlaist jautājumu", jo saprotu, ka citiem nav it nekādu problēmu doties caur lidostas kontrolei (tātad, šie respondenti izlaiž attiecīgos jautājumus).
Un atbildes "kaitina, ka jānovelk mētelis", "kosmētikas un šķidrumu pārvedāšana" ir tikai kā piemēri, citas problēmas, vai pretēji- to, ka nav nekādu problēmu var pielikt pie atbildes "cits" ;-)