TIEVĒTĀJAS III

Reitings 334
Reģ: 17.04.2013
Sākam jaunu diskusiju par šo tēmu :)
Motivējam viena otru, dalamies ar ikdienas lietām, sportošanu, ēšanu un mērķiem :)
Aiziet meitenes :)
14.09.2014 00:48 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
buuuuu, PALDIES! Un Tu nomainīji bildi!! :) Piparkūkas jau ēstas? :D Tu jau atpakaļ LV vai vēl prom?

kampanella, super, malacis, ka turies!

Nedomāju, ka sportošana par spīti nogurumam dod kādu labumu. Ir jāprot sevī ieklausīties un atšķirt, tad, kad tiešām vienkārši ir slinkums un negribas, vai arī ir bijušas ilgas darba stundas un cilvēks ir noguris. Ilgstoša slodze pāri saviem spēkiem neko labu nedod. To, ka negribas doties sportot, ja otra puse to nedara, es pilnīgi spēju saprast, jo, ja sanāk tā jau reti pavadīt laiku kopā, tad liekas, ka labāk darīt kaut ko (jebko) kopā. Prioritātes.
25.11.2014 00:22 |

Reitings 10816
Sophie,Es jau sen eedu piparkukas:D es atkarigaa:D juuuuu jau esmu atpakalj...bij prom tik 3 dienas;)
25.11.2014 00:34 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
fejja man tu noteikti domā šo, vai ne? Man viņa tāaa patīk :D
25.11.2014 00:35 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Nu tad jau es vispār nevarētu sportot . .

Viss brīvais laiks nav jāpavada kopā. Novingrojies cilvēks - apmierināts cilvēks. :D
25.11.2014 00:37 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nedomāju, ka sportošana par spīti nogurumam dod kādu labumu. Ir jāprot sevī ieklausīties un atšķirt, tad, kad tiešām vienkārši ir slinkums un negribas, vai arī ir bijušas ilgas darba stundas un cilvēks ir noguris. Ilgstoša slodze pāri saviem spēkiem neko labu nedod. To, ka negribas doties sportot, ja otra puse to nedara, es pilnīgi spēju saprast, jo, ja sanāk tā jau reti pavadīt laiku kopā, tad liekas, ka labāk darīt kaut ko (jebko) kopā. Prioritātes.

++++
Es vispār nesaprotu to ''attaisnojuma'' daļu - kādam jāatskaitās, ja nesanāk pasportot? :D Tajā brīdī ir citas prioritātes un citas vēlmes, nav vienmēr pār galvu, pār kaklu jāskrien uz sporta zāli un nav arī citiem jāataisnojas, jo tā ir katra paša izvēle. Ja es būtu ar kādu kopā, bet viņu redzētu reti un mums kopā būtu brīvi tikai vakari un viņš neietu sportot, protams, ka es paliktu ar viņu, nevis rautos uz zāli
25.11.2014 00:39 |

Reitings 69
Reģ: 05.02.2014
Sveikas dāmas!

Man jau sāk nolaisties rokas. Savu tievēšanu uzsāku augusta sākumā, svars tiešām labi nāca nost, viss bija forši, bet tagad, lai arī daru, ēdu visu to pašu, ko tajos mēnešos, jau vairākas nedēļas svars vienkārši kā akmenī iecirsts, nekustās nemaz. Un tās nav divas nedēļas, kāds mēnesis vismaz jau. Nu, kas tas ir?! Zemāku ciparu uz svariem man vienkārši nav lemt ieraudzīt?
25.11.2014 08:58 |

Reitings 467
Reģ: 31.03.2010
Sveikas! Meitenes, pēc trenina piena spēks parastais ir OK?
Un varbūt variet ieteikt kādu proteīnkokteili pēc trenina ko dzert- man , kura ir ljoooti skeptiska pret visiem shiem drañķiem :D jo man visi kunkst, ka kko vajag, lai atjaunotu muskulus un labaak viss notiek :( :D Lee, tu jau spechuks shai jomā!
25.11.2014 09:20 |

Reitings 129
Reģ: 25.08.2014
labriiiiit (|)
esmu tik laimīga, ka drīz jau būsu sasniegusi savu mērķi! :D ka gribējās padalīties arī ar citiem priekā :D
Uz svariem redzu 51.6 kg, nespēju tam noticēt, nespēju :) vēl tikai nedaudz jāpacenšās (|)
25.11.2014 09:27 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Hone - oojāā, tā ir tā pati. Man jau dikti garšo :D

drama - man arī tā bija, ka svars iestrēga. Kkas jau drošvien tomēr jāpamaina. Kaut gan es nezinu, kas īsti jādara šādās situācijās :D Pārdomā kārtīgi savu ēdienkarti, varbūt tur kko tiešām var pamainīt. Es, piemēram, zinu, ka ja atturēšos no saldumiem, svars smuki nonāks, bet es vnk nevaru :D
25.11.2014 09:34 |

Reitings 69
Reģ: 05.02.2014
feija, man laikam sev jānogriež arī tā viena ballīte reizi nedēļā, divās, kad atļaujos iedzert un uzgraust trīs čipsus. Saldumi nav mana problēma, bet šampanietis brīvdienās gan :D Ehh.
25.11.2014 09:52 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
drama, man bija gandrīz tāpat. Vienīgi man bija tā, ka vienu dienu 0,5-1kg ir prom, bet nākošajā dienā ir atpakaļ. Un tā aptuveni mēnesi. Sapratu, ka organisms ir pieradis pie šī dzīvesveida un nemaz vairs nedomā neko mest nost. Pakonsultējos ar ļoti izglītotu meiteni un viņa apstiprināja manas aizdomas. Nonācām pie slēdziena, ka es lietoju pārāk daudz OH un pārāk maz OB. Tad nu, lai visu to koriģētu sāku skaitīt kcal un cik apēdu OB gramos un cik OH gramos. Rezultāti jau ir :)
25.11.2014 10:04 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Sveikas, meitenes!

Ar mani šobrīd ir tā, ka sportoju, cik laiks atļauj, bet ne tik bieži kā gribētos. Domāju, ka no nākošās nedēļas izdosies atsākt savu sporta rutīnu. Šodien, pēc nedēļas ilga pārtraukuma, tik labs treniņš bija. Pēc tam gāju tik pacilāta un priecīga mājās :)
Svars svārstās šurpu turpu, bet es nepārdzīvoju, jo pagaidām neēdu pēc plāna. Vispār gribētos jaunu ēdienkarti uztaisīt, bet negribās to lielo summu atkal maksāt :D Varbūt būs jāmēģina pašai kaut ko sameistarot.
25.11.2014 11:52 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Uzkāpu uz svariem un esmu patīkami pārsteigta. Vēl pat nav cetirtdiena. Parsteigta, jo svars turpina kristies. Daudz čītoju un esmu nesaprašanā-kā? Vai tiešām tā var bus ka teju 3 men nekas nekust no vietas un tad bladaac un sāk krist?
25.11.2014 12:07 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
red coulour , var jau būt, ka attaisnojumi, bet man tiešām vakarā nav spēks vairs, un vīram arī nē. Plus vēl man tagad ir veselības problēmas. Un iet sportot bez vīra es negribu kaut vai tāpēc, ka darba dienās jau tā viņu redzu pietiekoši maz. Te, protams, ir arī jautājums par prioritātēm, man prioritāte ir mana laulība, vīrs un mana veselība. Un tikai tad mans svars un izskats. Man tagad vispār ir ļoti slikti ar muguru un acīm, laikam no ilgstošas sēdēšanas pie datora dien dienā un līdz ar to vakarā pēc darba es vienkārši iekrītu gultā un neko negribu darīt. Tagad arī sēžu, tā grauž acis un tā mugura sāp, ka nezinu, ko iesākt. Pierakstījos tikko uz konsultāciju pie tā Solomatina. Un domāju ko ar muguru iesākt. Starp citu - kāda nezina, kur ir laba ārstnieciskā vingrošana ar normāliem laikiem ( rīti vai vakari, ne dienas vidus ) ?
25.11.2014 12:23 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
kampanella, muguru sākumā aizej pārbaudīt pie ārsta. Varbūt efektīvāk būtu iet pie fizioterapeita, nevis uz ārstniecisko vingrošanu. Man pirms pāris gadiem šis fizioterapeits muguru saveda kārtībā pāris vizītēs. http://www.lov.lv/lv/sporta_medicina/fizioterapeits?id=102
25.11.2014 12:33 |

Reitings 4320
Es saprotu , ka viņš ir sporta ārsts? Pie tāda iet tikai tādi, kas cītīgi nodarbojas ar sportu un ir ar augstu sportisko sagatavotības līmeni vai arī var iet jebkurš? Pie ārstiem biju, rentgenu taisīju, pie visādiem manuālajiem terapeitiem mani sūtīja, jēgas nekādas. Tagad ģimenes ārsts saka, lai eju uz ārstniecisko vingrošanu, izrakstīja man tādu, bet tur netieku, jo laiki man neder.
25.11.2014 13:04 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es ar uz pusi mazāk kā vasarā sportoju, vasarā bija vidēji 7 - 12 stundas nedēļā, tagad rudenī 4 - 6h nedēļā, ēsts ar vairāk tiek, uztveru to dabiski, ir tāds laiks un viss, visi pieņemās pa 3 - 4 kg svarā, grūtāk pieejami ir arī dārzeņi un augļi, un ļoti agri paliek tumšs, drūms, man jau miegs nāks plkst. 9, 10...
25.11.2014 13:47 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Kampanella, viņš ir fizioterapeits Olimpiskajā vienībā, bet var iet arī cilvēki, kas nesporto, jo kad es gāju pie viņa, tad tik aktīvi nesportoju vēl. Pie viņa ir diezgan dārgas vizītes, bet varu garantēt, ka ir labs. Viņš kārtīgi izmasē muguru , "saliek" visu vietās. Bet atkarīgs jau, protams, kas tev par problēmu, varbūt pietiek ar ārstniecisko vingrošanu.. fizioterapeits arī parasti pēc izietā kursa iedod vingrinājumus, kuri pēc tam jāpilda.
Bet ir arī daudz citu labu fizioterapeitu, draudzene nesen gāja par salīdzinoši lētu cenu (laikam 30 eiro par vizīti), bet it kā esot bijis ok.
25.11.2014 13:52 |

Reitings 4320
Lee , man ar to salikšanu vietā un masēšanu nodarbojās divi manuālie terapeti, viens arī ar spēku lauza sprandu. Nu nekas nav uzlabojies. Tad nu ģimenes ārsts saka, ka vienkārši regulāri jāvingro, jāiet uz kaut kādu speciālo ārstniecisko vingrošanu. Pat nezinu, ko iesākt un kur iet. Tie manuālie terapeiti ar nebija baigi lēti, katra vizīte 50eur. Un par to problēmu tieši - disku nobīdes pa milimetriem, tā uzrādīja rentgens.
25.11.2014 14:19 |

Reitings 5625
Vai pēc treniņa var ēst vai labāk censties noturēties un neēst? treniņš beidzas vai nu 19.30 vai 20.00, parasti apēdu jogurtu vai biezpienu, bet varbūt labāk censties neēst neko?
25.11.2014 15:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits