Lee Uij, nē, dotajā brīdī nepiekopju... mana dienas kaloritāte ir par augstu tam, nepaspētu visu apēst normāli. :D
Principā nekā sarežģīta tajā visā nav. Tā nav ne diēta, nedz kas cits, vienkārši ēšanas režīms, kurā visa sāls ir ēšanas laikos.
Visvienkāršāk man būtu minēt man viena zināma cilvēka režīmu (tikpat forša dāma kā Jūs). Uzturā 1600 kcal. Visas 1600 kcal uzņem 4 stundu ēšanas logā, proti, 4 stundu laikā viņai jāuzņem visas dienas kalorijas, nākamās 20 viņa neēd absolūti neko, dzer aminoskābes un ūdeni. Šo 20 stundu laikā nedrīkst uzņemt vairāk par ~ 50 kcal, lai neizsistu ķermeni no ''bada'' stāvokļa, kā mums pieņemts teikt, bet nav jāsaprot tas vārds tik burtiski. IF piekopj visādos režīmos.. 16 stundu bads/8 stundu ēšana, 18 stundu bads/6 stundu ēšana u.c.
Ļoti ērti cilvēkiem, kam patīk izlaist brokastis.
Priekšrocības? Meitenei audzējot muskuļmasu saglabājas ļoti laba kondīcija, proti, ļooooti lēni pieaug tauku %, ļoti daudz enerģijas (šim aspektam daudz kas slēpjas apakšā IF sakarā), to 4 stundu laikā var ĻOTI pieēsties, augšanas hormona izstrāde organismā pāriet pavisam citā līmenī (dažos pētījumos tika novērota pat par 1000%+ augstāka augšanas hormona izstrāde nekā bez IF) un vēl citas lietas. Džekiem ievērojami pieauga spēks, pacēlās libido ( :D ).
Tas tā, īsumā. Katrā ziņā, ja var tikt galā ar tiem neēšanas periodiem, cilvēks ir tikai ieguvējs. Par katabolismu un masas zudumu arī var neuztraukties, to var dziļāk IF rakstos papētīt.