jaukums - Tagad sveru robežās no 50-53 :D tas atkarīgs cik daudz iznācis apēst. It kā jau svars apmierina, Labāk, protams, patīk, ja rāda mazāku ciparu :D Tāpēc arī saku, ka cenšos nesvērties tik bieži, bet gan apmēru sevi :D un nav atšķirība no tā, kad svēru 49 vai 53 :D vairāk gan kaut kā negribētos :D Kad svēru 46/47 un 48 kg, man pazuda MR, tāpēc arī zem tā 50 laikam arī gluži nevajadzētu slīdēt :D Kaut gan apkārtmērus gribas mazākus. Tāpēc cenšos to izlabot ar sportu, cik nu iznāk :D
savu ēdienkarti negribas rakstīt, jo tā sastāv no draņķiem :D
Bet jāuzraksta, lai paliek neērti :D
B. Vājpiena biezpiens un auzu rika. Tad ieraudzīju, ka mamma ābolrausi izcepusi un "pagaršoju" gabaliņu :D un bērna cepumu atlieka, jo man kaitina, ka visur mētājas, bet laukā žēl izmest :D
P. bija nekas un viskaut kas :D pāris vinegreta karotes, kafija. Mājās bija uzradušies saldumi, tad apēdu mini halvas gabaliņu, pus vafeli (atliekas :D) un, vārot bērnam makaronus, dažus arī pagaršoju, kā arī vēl nācās izēst pusi no mazā bērnu jogurta :D
V. plovs un dažas vīnogas.
Gan jau pa vidam bija vēl kāda atlieka. Bet nu tā man arī ir viena no problēmām, ka ar bērnu ir tā, ka viņš daudz ko līdz galam nenoēd, un man ir žēl mest ārā, un nepatīk, arī , ja mētājas, tāpēc apēdu pati. Tāpēc arī sanāk visādas, ne tās labākās lietas saēsties.