Šausnas :D kā tie norvēģi var iziet un ieiet pa savu māju namdurvīm? Vai tās viņiem arī ir lielākas?
Laikos kad ēdu vēl gaļu, vasarā marinēju šasliku pēc tēta recptes, kas maniprāt ir visvienkāršākā un izcilākā. Neviens kefīrs utt nestāv klāt.
Liellopa gaļa vai cūkgaļa nelielos gabaliņos, labāk garenos, lai smukāk cepās, citroni, sīpoli, sāls, pipari.
Vienā kārtā izkārto gaļu, tai pa virsu izpiež pus citronu, pārber ar sāli, pipariem, pilnībā pārklāj ar sgrieztu sīpolu. Nu sanāk aptuveni 1 sīpols vienai kārtai. Un tad krāmē nākamo kārtu. Atkal citrons, sāls, pipari, sīpoli. Virs augšējās kārtas liek šķīvi, uz tā slogu un atstāj ievilties uz pāris stundām. Vislabāk uz nakti.
Izcili. Tiešām.