Fejja, par filejām: es daru tā, ka nopērku lielo paku (~1,2kg), salieku cepamtraukā ar sīpoliņu, ķiplociņu, dažreiz arī burkānu un sleriju + sāli&pipariem un visu reizē izcepu. Tad glabāju ledusskapī un kad laiks ēst, makšķerēju ārā. Īpaši labi man garšo ar salātu mix, tomātu, gurķi un tādām lietām. Vīrs bišķi sasilda un pievāra kādu brokoli klāt. Meal prep īstenībā ir baigā fīča, vērts izpētīt, jo var visādus trikus atrast un iemācīties, jo citi, kas baigi aizņemtie mēdz nedēļai uz priekšu katru maltīti sagatavot, sasvērt, ielikt kastītē/maisiņā, lai var pēc grafika apēst :-)
Nezinu, kad būšu tikusi uz tiem 55 ļoti iespējams tālāk mērķēšu uz 53, bet zemāk gan droši vien ne. Ar to gurnu tauku ir tā, ka tur ķermenis krāj priekš nākotnes grūtniecībām un krāj specifiskas lietas. Būtībā jau būtu jābūt tā, ka ,ja tu tās lietas visu laiku ēd, tad ķermenim nav sajūta, ka baigi jākrāj un viņš to gurnu atuku atdod. Krāj pa lielam omega taukskābes, tātad treknās zivis, zivju eļļa, aknas, linsēklas... Padomā par to ;-)