Labrīt!
Man brīvdienas pagāja labi. Vēl gan svars baigi kustinājies nav, bet es jūtu, ka esmu uz pareizā ceļa atkal. Bijām sportot, noskrēju vismaz jau 30min, ceru, ka drīz tikšu atkal līdz savam minimumam - 40min, un tad atkal centīšos, kā agrāk, palielināt līdz stundai. Esmu sapratusi, ka man tiešām patīk skriešana, tas laikam ir mans. Pašai arī neticās, ka lieliski turējos ar ēšanu, nekādas picas, macdonaldi, pat neviens saldums netika apēsts. Gan Bei Cēzara salāti gan nav garšīgi. Redzēs, cik ilgi man būs šī apņēmība, bet tā trakā rīšana, pagaidām ir pārgājusi un es beidzot varu sev pateikt stop, vismaz viens solis uz priekšu :) Tagad domāju kaut nedaudz atgūt formu un tad ņemt indivduālo treneri, lai sastāda programmu, bet nu sākumā nedaudz kādu mēnesi gribu atgūties, savādāk būs kauns, ka neko nevaru izdarīt, jo tiešām jūtos tā, it kā nekad nebūtu sportojusi. Jā, nav godīgi, ka sasinegumi nāk grūti, bet to visu zaudēt var tik ļoti ātri.
Sodien brokastīs piena spēks + 2 šķēles light siers + banāns. Pusdienās līdzi paņēmu jaunlopa gaļu + marinētus gurķīšus. Līdz šim gāju pusdienās uz kafejnīcām, bet man darbam blakus parasti viss ir sierā, olās, miltos, reti kad var atrast kādu gaļu bez tā visa.