šodien gribās ar kādu beztēmā parunāt...
pēdējais vakars ko pavadu viena mājās..rīt līgavainis oficiāli ievācas pie manis... tā jau viņš te bieži bija, bet tagad pa nopietno.. un man sākās mazā panika... kā būs.. pieradusi esmu viena būt laiku pa laikam.. :)
citādi diena lieliska... atradām mammai kleitu uz manām kāzām.. :) garšīgi pieēdāmies Gan bei, un nu jau man ir mierīgs vakars ar sex and city un sarkanvīnu (l)
Šēka,Tavs vārdiņš sākas ar R burtu? Apsveicu ar patīkamajām pārmaiņām. :)
Es šovakar slaistos pa gultu, sērfoju internetā, skatos likumus (ja kāda lieliski pārzin darba likumu var padot man ziņu) un gaidu topmodeles.
Kaimiņos kuce meklējas, man te suns iet pa gaisiem un neliek mieru ne pa dienu, ne pa nakti :D
Eh, jāmācās, augstskolā podi lielāki kā vajag, bet vakar radās liela motivācija, kā dēļ esmu gatava visu nokārtot un pat pabeigt:D Lai gan šodien esmu jau gana zubrījusi, galva bišķu jāatpūtina.
Šēka,no sirds apsveicu...pārmaiņas vienmēr ir uz labu,bet Tavējās ir super pozitīvas...es visu dienu vārtos pa gultu,mīļotais vīrietis sabučoja un aplipināja...bet tas viss bija tā vērts,jo atkalredzēšanās prieks bija milzīgs un tikšanās forša...
Es arī pavisam nejauši atpazinu, pēc profila bildes. Mēs savulaik vienā skolā gājām un pazīstu vairākus cilvēkus no Tavas vidusskolas klases, vnk biju pamanījusi Tevi viņu kompānijā un tā... Nekāda stalkerošana vai profilu atšifrēšana, info ošņāšana (nu tā kā te pēdējā laikā populāri) :D
Atstiepu mājās vīna pudeli, savādāk tiešām aizmigšu,gaidot draudzenes. Pēc stundas tik būs, ehh :D Ka tik sapucēties, lūpas jākrāso un vēl sazin kas. Es biksēs un smukā maiciņā, pietiek. Galvenais,lai viss tīrs un saskaņots.