Man ir 17 gadi. Man ir problēmas, taču nezinu kā to risināt.
Man bija tā, ka no 1-9 klasei mani skolā apsaukāja. teica, ka esmu neglīta , nekad nevienam nepatikšu. Kad mēģināju ar kādu runāt, mani atgrūda, izsmejoši runāja. 9 gadus es klusēju , kad mani apsmēja, es neko vispār neatbildēju.
Tagad tas uz mani ir atstājis lielas sekas. Pēc 10 klases nomainīju skolu. Man ir grūti kontaktēties ar cilvēkiem, palaižu garām iespējas iepazīties ar zēniem, kuri man simpatizē. Esmu ļoti noslēgta.
Un vislielākā problēma - man ir ļoti, ļoti, ļoti ,ļoti zems pašvērtējums. Dēļ tā esmu pieņēmusi faktu, ka esmu neglīta. Un domāju tā - ja esmu neglīta, tātad nav jēgas sevi kopt. Jā, esmu ļoti nekārtīga, nejēdzu pat traukus īsti nomazgāt. Pa šiem gadiem tas ļoti iedragājis manu pašvērtējumu un nākušas klāt daudz citas problēmas. Jā, man ir grūti, vecāki ir šķīrušies, ģimenes man īsti nav. Vecāki uzrodas tikai tad ja ir kādas nepatikšanas, citādi neliekās ne zinis par mani.
Es nezinu, ko lai dara un ar ko sākt. Uzticamas personas man arī nav, kurai varētu šo pastāstīt. :(