Jo visi citi zina labāk...

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Sveikas!
Vasarā dzīvoju Kiprā un iepazinos ar vīrieti, kurš ir padsmit gadus vecāks par mani.Izveidojās attiecības.Pirmo reizi mūžā mani neinteresēja ko teiks mamma un ko teiks draudzenes.Viņas arī neko nekomentēja.Ja līdz šim domāju,ka mamma izteiksies par manām attiecībām un draudzenes tās pieņems, tad galu galā ir sanācis otrādāk.Kopš uz kādu laiku esmu atgriezusies Latvijā - mamma ir sākusi cienīt manu izvēli un to lieki nekomentē. Toties draudzenes atļaujas izmest pa kādam teikumam kā..Cik žēl,ka neiepazinies ar man pazīstamajiem puišiem,tagad visi ir aizņemti. Un vai tu bērnus negribi? Jāpiebilst,ka abām ir ģimenes un viņas ir vecākas par mani.
Ka atbildu ka nē...Bērnus es negribu (domāts tuvāko gadu laikā), viņa man atbildēja...Gan jau,ka pēc gada,diviem gribēsi..Uz ko es - nu,nedomāju viss.
Ko es ar šo visu gribēju teikt...Kipra bija labāk,viņiem nav tāda judgment kā mums latviešiem.Dzīvot man tas netraucē.Draudzeņu padomos un ieteikumos klausīties nedomāju, jo pati esmu atbildīga par savu laimi un esmu laimīga! :)
12.09.2014 14:26 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Mācīs te citiem par radinieku izvēles cieņu,kamēr pati sava brāļa draudzeni noliek zemāk par zemi.

Nazīc, atkal aizmirsi zāles iedzert? Uztvere šodien klibo. :(

Atceris to stastu.Un pat draudzeni( ar lielo burtu) glābtu no tada muslima. Kas zombē un biedē ta ka ar radiem meitene vairs netiekās.

Tur jau tā lieta, ka tad daudzas minēja, ka jāglāb, nevar to tā atstāt utt. Tagad, kad runa par draudzeņu būšanu, nereti izskan viedoklis, ka nevajag ņemt vērā to domas - t.i. draugiem nebūtu jāiejaucas. Rodas iespaids, ka tad, ja iejaucas radinieki, tas tiek traktēts kā rūpju izrādīšana, ja draugi - pārākā bezkaunība un drauga necienīšana. Smieklīgi.

Reāli, ja negrib dzirdēt viedokli, lai to nejautā, un informācijā nedalās. :)
13.09.2014 17:47 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vai viņam savā vecumā nebūtu jādzīvo nedaudz citādāka dzīve?
Kāda? Tāda ko nosaka sabiedrībs stereotipi ? Vins savu vienigo dzivi drīkst nodzivot ka vien vēlas, ja par neieklauajs kaut kados stulbos rāmjos , ko drīkst vai nedrīst darit vina vecumā.
13.09.2014 17:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vins savu vienigo dzivi drīkst nodzivot ka vien vēlas, ja par neieklauajs kaut kados stulbos rāmjos , ko drīkst vai nedrīst darit vina vecumā.
+
14.09.2014 03:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits