Mulķības. To kas bus vai ne redzes kad bus 80 it gadi. Lidz tam var mainītis jebkas. Un naivi domat ka tas nekad nenotiks.Nav gan muļķības. Protams, gandrīz vienmer pastāv kaut kāda iespēja, ka cilvēks varētu savu lēmumu mainīt, bet tas ir attiecināms uz jebkuru lēmumu dzīvē, tā nu protams, ka bērni nav nekāds izņēmums.
Dzīvot man tas netraucē.Draudzeņu padomos un ieteikumos klausīties nedomāju,
Toties draudzenes atļaujas izmest pa kādam teikumam kā..
Ir citreiz jāmāk uzklausīt arī kritiku. Ne tikai darīt visu pa savam un dusmoties uz viedokļiem, kuri atšķiras. Galvenais ir saprast vai "uzmācīgās" draudzenes izsakot savas piezīmes vēl tev labu vai ļaunu. Ja labu, tad varbūt tomēr der aizdomāties, jo viņām iespējams ir lielāka pieredze vai labāk redzams no malas. Kā saka, gudrais mācās no citu kļūdām un iespējams draudzenes grib tevi pamudināt darīt savādāk kā viņas reiz, vai arī - iesako to, ko uzsakta par vislabāko pēc pašas pieredzes. Lai nu kā - ja nepatīk draudzeņu viedokļi, tad par to ir jārunā ar viņām tā arī pasakot, ka tev tas nepatīk.
Isti draugi ir tie kuri mak ari pakluset kad to vajag. Ir jabut kkadai cienai ari. Tas ir mans personigais viedoklis kuru nekad nemainisu.
Dzīvot man tas netraucē.Draudzeņu padomos un ieteikumos klausīties nedomāju,
Ja šī būtu patiesība, nebūtu šīs diskusijas...
Tur cieņa par māsas izvēli nebija aktuāla, vai, ja radinieks, tās uzreiz skaitās rūpes?Mācīs te citiem par radinieku izvēles cieņu,kamēr pati sava brāļa draudzeni noliek zemāk par zemi. :D
Šis man lika atcerēties to diskusiju par māsu, kas sapinās ar musulmani. Tur ieteica māsu nolaupīt, turēt slepus pie sevis utt. Tur cieņa par māsas izvēli nebija aktuāla, vai, ja radinieks, tās uzreiz skaitās rūpes?Atceris to stastu.Un pat draudzeni( ar lielo burtu) glābtu no tada muslima. Kas zombē un biedē ta ka ar radiem meitene vairs netiekās.
naak virsuu melnie(liidziigi ,kaa sievieteem menopauzee),otraa jauniiba utt
Tas saucas andropauzeJaa- tas ir tas smalkais vaards!