Nu ok,bet ne jau cosmo buutu pareizaakaa vieta,kur izlikt emocijas.Pozitiivas noteikti nee!:D:D
Toties draudzenes atļaujas izmest pa kādam teikumam kā..Cik žēl,ka neiepazinies ar man pazīstamajiem puišiem,tagad visi ir aizņemti. Un vai tu bērnus negribi? Jāpiebilst,ka abām ir ģimenes un viņas ir vecākas par mani.
Manuprāt, ja arī viņas vēl labu un uztraucas, ka draudzene savās attiecībās nav laimīga, tad var par to normāli parunāties, un pajautāt pašas draudzenes domas.Nu ne visi ir baigie spečuki komunikācijā. Tikpat labi var teikt, ja nepatīk kā draudzenes izsakās, tad pasaki to viņām sejā un izrunājies, nevis tēlo, ka viss ok, bet forumā čīksti...
Varbu ari nebija ļauni domāšts, tikasi pajautaja vai nevelies bernus?Tad kapec blakus uzreiz -vareeja iepaziistinaat ar kadu vienaudzi...doma skaidra,viirietis beerniem liekas par vecu....Es domaaju -ja tev viirietis patiik ,un tu esi gatava nopietnaam attieciibaam,tad noteikti nav jaariikojaas taa ,kaa veelaas citi,bet taa,kaa tu atrodi par vajadziigu ,un nav jaauztraucaas par to ko teiks citi,domaas citi utt
Tāpēc.. rūpīgi jāpārdomā, ar ko mēs sasaistamies.Ja te domats viiriesa vecums,tad mana draudzene dzima teetim,kuram bija 60 gadu!:)Gadaas arii taa!Sievieteem beerni arii var dzimt vecaakaam...veel 40+g. drosi!
šeit pat ir tik daudz piemēru , kuras teica - negribu precēties, negribu bērnus un nepaiet ne pāris gadi, kad domas mainaNe visi savos lēmumos mētājas. Ir cilvēki, kuri diezgan droši var pateikt, ko vēlēsies dzīvē, ko nē. Arī jaunākā vecumā.
ka viņas vecuma dēļ ir riska grupā.. īpaši, ja pirmdzimtais.Vai tad autorei pie 40g?Tad buutu riska grupa-piekriitu,30 g noteikti nee:)
Ne visi savos lēmumos mētājas. Ir cilvēki, kuri diezgan droši var pateikt, ko vēlēsies dzīvē, ko nē. Arī jaunākā vecumā.Mulķības. To kas bus vai ne redzes kad bus 80 it gadi. Lidz tam var mainītis jebkas. Un naivi domat ka tas nekad nenotiks.
12.09.2
Vai tad autorei pie 40g?Tad buutu riska grupa-piekriitu,30 g noteikti neeRiska grupa sākas no 35.. Mans teksts nebija konkrēti par pašu autori... vienkārši.. reizēm gadās tos skaistos gadus pavadīt ar nepiemērotiem cilvēkiem. Tā kā laiks skrien ātri.. būtu žēl atjēgties pavēlu..
Riska grupa sākas no 35.. Mans teksts nebija konkrēti par pašu autori... vienkārši.. reizēm gadās tos skaistos gadus pavadīt ar nepiemērotiem cilvēkiem. Tā kā laiks skrien ātri.. būtu žēl atjēgties pavēlu.
vienkārši.. reizēm gadās tos skaistos gadus pavadīt ar nepiemērotiem cilvēkiem. Tā kā laiks skrien ātri..