Sveikas Cosmo viedās dāmas un kungi!
Šodien man ir filozofējamais garastāvoklis, tāpēc vēlos padiskutēt arī šeit par pēdējā laikā man aktuālu tēmu. Nesen ar draudzeni sēdējām un runājām, bet pie gala slēdziena tā arī nenonācām. Tā kā es un mani draugi esam pieskaitāmi 25+ vecuma kategorijai, visi ir precēti un ar bērniem, tad mūsu ģimenes savstarpēji draudzējas. Šajā vasarā, kad mēs ar vīru izbaudām jaunlaulāto statusu un lidināmies pāris metrus virs zemes, diemžēl apkārtējo pāru attiecības nav tik spīdošas. Respektīvi, vairāki pāri šķiras vai cieš no laulību krīzes. Nesen ar manu labāko draudzeni uzzinājām, ka pazīstams pāris šķir laulību pēc 15 kopā nodzīvotiem gadiem un ar 3 bērniem. Cits pāris arī pārcieš 10 gadu laulības krīzi un no izjukšanas viņus atturēja mūsu kāzas (!). Vēl kāds pāris pašķīries uz laiku. Pati mana draudzene jau arī ilgu laiku risina samilzušās laulības problēmas. Un te nu man radās jautājums. Kā pareizāk rīkoties man un vīram? Vai kā pareizāk rīkoties šo pāru draugiem? Jo mana labākā draudzene ir precējusies ar mana vīra labāko draugu. Kā rīkot kopīgus svētkus ar šķirtu pāri viesu statusā? Kā piemērs neapskaužamajai situācijai ir pāris nr.1 (tie, kuri šķirās pēc 15 gadiem) - kopīgajos svētkos katrs sēž savā telpā un viesi dalās divās frontēs, sievietes ar sievu, veči ar vīru. Es nevēlos dalīt draugus, es nevēlos nostāties kāda pusē, tikai tāpēc, ka viens ir lielāks draugs par otru. Kā panākt to balansu, lai šķirteņi neapvainotos?
Jūsu domas par šo manu juceklīgo stāstu? :)