vienmēr brīvie/ brīvās

Reitings 108
Reģ: 22.08.2014
vai šeit ir kāda kurai būtu 19+ gadi un vel nav bijušas attiecības un varbūt arī pieredze seksā? Kā jūs ar to tiekat galā? Gruzaties par to jeb dzīvojat kā ir?

Un kādas jums domas par to ja pusis 20+ gados ir nevainīgs un nav bijušas attiecības?
11.09.2014 23:24 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Miss Joker- saproti,vīrieši un sievietes ĻOTI atšķiras. Mēs esam slinki, mīlam neko nedarīt un gribam lai nauda krīt no gaisa, neko nedarot. Vismaz 99% gadījumu, bet sievietes ir čaklas,grib izsties dzīvē,labi pelnīt utt. To jau pierāda tas ka skolas laikos meitenes ir čaklākas un gudrākas par puišiem.

Muļķības! Vīrieši arī ir ļoti uzņēmīgi! Vismaz visi vīrieši kurus es pazīstu grib izsisties, būt labākie, daudz pelnīt! Un kur tu rāvi to ka 99% ? Tev ir statistika? Davai rādi šurp!

Un kāpēc gan man būtu jauztur vīrietis tikai dēļ tā ka viņš ir slinks? Man tādu lupatu nevajag UN lielākajai daļai sieviešu ar nevajag. Kam man vīrieti par kuru man būtu jārūpējas kā par savu bērnu, nožēlojami.

Uz kādām nepilnībām ja man tādu nav?

Tavs raksturs vien ir viena liela nepilnība ar visu tavu uztveri par dzimumiem un dzīvošanu/attiecību uzturēšanu. Ja tu neesi supermodelis tad neceri ka kāda sieviete tev tā ļaus viņai sēdēt uz kakla.
12.09.2014 16:55 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
a tu neesi supermodelis tad neceri ka kāda sieviete tev tā ļaus viņai sēdēt uz kakla.

pat uz visskaisto bildi ar laiku apnīk skatīties ;)
12.09.2014 16:56 |

Reitings 108
Miss Joker- izlasi mau pēdējo komentu un tad sapratīsi ko es visulaiku cenšos tev pateikt.

nu nevisiem tā naudas nozīme ir tik liela, galvenais lai ir pietiekami, ne visiem ir mērķis kļūt bagātiem, bet tapēc uzreiz tādi virieši nav sliktāki par kaut ko, jo tiem ir citi mērķi dzīvē.
12.09.2014 17:02 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Man pofig, vecenēm pilnu galvu piestāstu par atiecībā utec un seksu dabūju, vienmer ne biezi gan.
12.09.2014 17:02 |

Reitings 17203
Tagad tev daleca ko visu šo laiku centos pateikt?

Tad tu saki ka nav normāli ka sieviete dzīvo uz kakla, tad atkal ok ja vecis dzīvo uz kakla ja lūk tas ir atļauts utt.

Reāli izlem kā tad īsti ir vai ar pasaki ka tu vienkārši sev negribi veceni kas tev sēž uz kakla jo tu viņu uzturēt nevarētu jo pats sevi pat uzturēt nespēj, vai arī uzreiz saki ka gribi veceni kas tev pat apakšbikses nopirks un vel apģērbs ja vajadzēs.
12.09.2014 17:03 |

Reitings 17203
nu nevisiem tā naudas nozīme ir tik liela, galvenais lai ir pietiekami, ne visiem ir mērķis kļūt bagātiem, bet tapēc uzreiz tādi virieši nav sliktāki par kaut ko, jo tiem ir citi mērķi dzīvē.

Ģimenē nauda ir svarīga! Nu jā atkal, ja vecim nav gana nauda tad viņš ne par ko nav sliktāks par citiem, bet ja meitenei tā nauda nav tad viņa ir kaklā sēdētāja.

Un reāli kādi tad tiem večiem ir tie mērķi dzīvē?
12.09.2014 17:06 |

Reitings 108
Miss Joker- es uzskatu ka vīrietim ir jābūt vīrietim, ar saviem mērķiem dzīvē, kā arī jābūt ģimenes galvai ģimenē un jābūt pa lielam atbildīgam par materiālo, jo vīriesi parasti pelna vairāk nekā sievietes.
12.09.2014 17:09 |

Reitings 278
Reģ: 04.07.2014
tāc simtreiz labak ir zaudēt nevainību kaut vai 24 gados un skaisti, nekā 20 un ar kkādu vaļīgo

Nu re, tikko pats sev atbildēji.

Reāli es sēžu darbā, lasu šo diskusiju un man vienkārši galvā visu laiku jautājums "tiešām?" "TIEŠĀM" ??? Vienkārši kā, nu kā var būt tik arogants un šovinistisks puņķutapa :D ambīcijas līdz kosmosam.
12.09.2014 17:13 |

Reitings 17203
Padomā pirms ko saki, savādāk pats savos uzskatos saputrosies.
12.09.2014 17:13 |

Reitings 17203
arogants un šovinistisks puņķutapa

Labi teikts!
12.09.2014 17:14 |

Reitings 223
Reģ: 28.06.2014
Rainiz Izlasīju visu diskusiju. No sākuma likās, ka esi pavisam normāls, jauns puisis, bet tad tu nonāci pretrunās ar sevi un mēģini savu viedokli uzspiest citiem. Brīžiem liekas, ka tu neseko tam ko raksti jeb nemāki skaidri uzrakstīt.

Miss Joker- tu likies sakarīga sieviete, bet tagad tā sacepies par neko...

Es tev vēlreiz atbildēšu- NAV normāli ne vienam, ne otram sēdēt uz kāda kakla,abiem ir jāpelna un jācenšas pelnīt vairāk, ja ir iespējams, bet nedrīkst pielaut kāda sedēsanu otram uz kakla, ja vien abiem pret to nav iebildumu. Vīrietim ir jābut ar atbildības sajūtu un tādām kurš pelnīs vairāk par sievieti jo ģimenē parasti ir tā ka ģimenes galva ir VĪRIETIS, nevis sieviete, kā tu uzskati. Un ko darīt sievietei ja viņai jāauklē sīkais un nav neviens cits kas viņu varētu pieskatīt? Loģiski ka nestrādās un pieskatīs bērnu, jo tas ir pats svarīgākais kas dzīvē ir!!!!

Un vīrietim tas ir jāsaprot, nevis jācenšas kaut kā pelnīt mazāk par sievieti vai nendod dievs sēdēt uz viņas rēķina, tas jau vairs nav vīrietis bet lupata.

Un abiem attiecībās ir jābūt saprotošiem vienam pret otru lai cik grūti arī neiietu.

Tagad tev daleca ko visu šo laiku centos pateikt?

Miss Joker sacepās, jo kā jau minēju tu nonāci pretrunās ar sevi. Bet šajā citētajā komentārā mūsu domas sakrīt par sievietes un vīrieša attiecību modeli. ;)

Un runājot par tēmu, tad labāk pagaidi to īsto nevis meties virsū, kurai katrai. To patiešām daudzas meitenes novērtēs!
12.09.2014 17:22 |

Reitings 108
Mani uzskati ir tādi, ka viss ir normāli ja abiem ir labi un nevajag vadīties pēc kaut kādiem stereotipiem vai uzskatiem un citu domām.Tad arī viss izdosies.

Es neesmu iedomīgs,nu vismaz ne nepamatoti, bet prasības man nav lielas, bet gan tādas,kadass ir katram otrajam puisim ciemā. Ja es esmu izskatīgs, labi pelnu un esmu ļoti pašpietiekams un nosvērts,dzīves gudrs,ar lieliem mērķiem un lielu potenciālu un ar dažādiem redzējumiem un nobrieduša vīrieša domāšanu, es vēlos lai arī sieviete man blakām būtu līdzīga, es jau neprasu nez kādu tur pasaules standartu ideālo. Ka tik ir līdzīga domāšana, uzskati un mums saskanētu.Es vēl esmu jauns, tādēļ man par to vēl nav jādomā, bet jaizbauda dzīve un jālauj visam notikt savu gaitu.

Es tikai cenšos sievietēm pateikt ka nav labi ja vīrietis sež sievietei uz kakla un otrādi, un ka ģimenes galvai ir jābūt vīrietim pamatā, tā jau ir iegājies no seniem laikiem.
12.09.2014 17:25 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Mani uzskati ir tādi, ka viss ir normāli ja abiem ir labi un nevajag vadīties pēc kaut kādiem stereotipiem vai uzskatiem un citu domām.Tad arī viss izdosies.

Paga ,paga.Kad teicu maans ģimenes attiecibu modelis mūs abus apmierina gadiem ilgi, sāki lamāties.Tagad saki atkal ko citu.Predeļis tak:D
12.09.2014 17:27 |

Reitings 108
kad būšu gatavs ģimenes dzīve, darīsu visu lai manai sieviņai un man nekas netrūktu, gan naudas, gan arī mīlestības ziņa un atbalstītu kā vien varētu...censtos būt labs ģimenes cilvēks un censtos darīt visu lai arī maniem bērniem nekas netrūktu... pat gruzīig sametās jo pašlaik nekas no tā nav, bet es mu arī pārāk jauns priekš savas ģimenes un sobrids nemaz nevelos, ticu ka viss atnaks kad bus laiks un ka jau katram cilvekam sava laika.

Un par so viedokli man vēl brauc augumā te ažas neparko.....
12.09.2014 17:38 |

Reitings 17203
Murgo tik tālāk.
12.09.2014 17:45 |

Reitings 108
nobledancer-paldies tev, tu arī liecies sakarīga meitene ;) es arī esmu jauks, tikai man tādam nav jābūt pret tiem kas cenšas internetā anonimi uzrakstīt visiem ko sliktu, tādus cilvēkus vienkārsi nav jānem nopietni un viss.

Es tikko arī uzrakstīju savas patiesās domas par to visu.
12.09.2014 17:48 |

Reitings 108
miss joker- par ko tu sacepies, es nesaprotu? iepriekš jauki runāji un tgd tā....
12.09.2014 17:55 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tu, puis, katastrofāli nemāki izteikties. Tev jāpalasa grāmatas. Lai veicas :)
12.09.2014 17:57 |

Reitings 108
Nerea- kāda ziņa? manuprāt es izskakos pat ļoti ok, tikai ne visi spēj manu domu saprast.
12.09.2014 17:58 |

Reitings 108
Kubiete- manu zaķit, es jau teicu ka nezinu kāds ir jūsu attiecību modelis,un vari arī neteikt, ja pat tavi tuvākie to nezin.

bet nav jācenšas akurāt visiem ko riebīgu pateikt, tieši es piemēram prasīju tikai pēc kāda laba padoma attiecībā pret diskusijas tēmu.
12.09.2014 18:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits