vienmēr brīvie/ brīvās

Reitings 108
Reģ: 22.08.2014
vai šeit ir kāda kurai būtu 19+ gadi un vel nav bijušas attiecības un varbūt arī pieredze seksā? Kā jūs ar to tiekat galā? Gruzaties par to jeb dzīvojat kā ir?

Un kādas jums domas par to ja pusis 20+ gados ir nevainīgs un nav bijušas attiecības?
11.09.2014 23:24 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Miss joker-es esmu par to ka nav jāsasteidz lietas. Teiksim zaudē nevainību 16 gados manuprāt ir lieka sasteigšana.

Un nebutu labak vienkarsi pagaidit to isto?

Tas ar kā kuram, citi atrod tos "īstos" arī tajos 16 gados un vispār nekad nevar 100% būt pārliecināts ka tas cilvēks ar kuru tu tomēr izdomā ko veidot tajos 20/30/40 gados ar izrādīsies tas "īstais".

Tā visu mūžu gaidīsi un nesagaidīsi.
12.09.2014 16:11 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
zaķenīt manu, ja nevari uzrakstīt ko labu, tad vienkārši neraksti neko un Un tagad izlasi visu ko esi rakstījis, un nokaunies kaktā.:D :D :D
12.09.2014 16:13 |

Reitings 924
Reģ: 02.09.2014
nu ko jūs te abi ņematies? :D

katram no jums ir savs viedoklis, ko otram vajadzētu respektēt, tāpēc, paspiediet viens otram roku un ejiet katrs uz savu pusi. :D
12.09.2014 16:15 |

Reitings 108
tā gandrīz nekad nenotiek, ka īsto sastop 16 gados. Pat 23 ir liels retums.

un tu uzskati ka labak būtu mēģināt nokoļīt kādu maucisku meiteni tikai priekš seksa, nekā labāk pagaidīt, kad viss notiks pats no sevis un dabiski vai ko?

tāc simtreiz labak ir zaudēt nevainību kaut vai 24 gados un skaisti, nekā 20 un ar kkādu vaļīgo
12.09.2014 16:16 |

Reitings 108
Kubiete- tikai pēc tevis saulīt :) :D meitenēm priekšroka ;)
12.09.2014 16:17 |

Reitings 17203
Lupata ir tas kurs lauj sievietem dzivot uz vina kakla, nerunaju uzreiz par tavu "viru" jo es to nezinu,bet vispārīgi.

un cik no tās ir tevis pašas nopelnītā? vismaz 50% ir?

Vismaz 50%? Tātad tu uzskati ka sievietei iespējams pat vajadzētu vairāk naudu ieguldīt kopdzīvē nekā vīrietim, ja jau 50% un vairāk.
Jā ka sieviete dzīvo uz vīrieša kakla jo fiziski nespēj nopelnīt vairāk par 49 % no kopējās naudas tad tā ir dzīvošana uz kaklu uzreiz? Dzīvošana uz kakla ir ja sieviete ieliek 0 % un 0% ielikt attiecībās ir nereāli jo tai pašā laikā sieviete attiecībās tad dara mājas darbus un uztur kārtību mājās, pabaro bērnus/vīru, uzkopj visu utt.
Pietam kā tad ir ar vīriešiem kas dzīvo sievietei uz kakla? Tie tad ir lupatas vai ar baigie veči?
12.09.2014 16:18 |

Reitings 17203
un tu uzskati ka labak būtu mēģināt nokoļīt kādu maucisku meiteni tikai priekš seksa, nekā labāk pagaidīt, kad viss notiks pats no sevis un dabiski vai ko?

Protams! 16 gados visas meitenes ir vaļīgas! MUĻĶĪBAS! Kā viņas var būt vaļīgas ja vispār tā ir pirmā reize abiem partneriem kad ir sekss.

Tad jau iznāk ka 99% meiteņu ir vaļīgas! Nu tad vecīt vēlu veiksmi atrast to īsto!
12.09.2014 16:21 |

Reitings 108
nu ja sieviete pelna vairāk, tad jā, ieguldīt logiski ka vajag vairāk. Nu ja sieviete cenšas pelnīt max daudz naļiku, tad viss ir normāli un ja vel izdodas.
Dzīvošana uz kakla ir gaidīšana kad vīrs dos naudu vai kaut ko dārgu nopirks vinai, nedarot to pašu pretim. Jebkura čakla sieviete var tam visam klāt arī paspēt pastrādāt, nevis tukši sēdēt majās, darīt kaut kādus sikumus un domāt ka vot tgd ja ir sikie,var sēdēt uz kakla vīram. Lai atrod kādu kurš tos sīkos pieskatīs, ja nevar, nu tad sūdigi viniem, jo visi man pazistamie ir spējuši un neviena sevis cienoša sieviete nesāks tādēļ sēdēt uz kakla. Meklēs darbu un strādās lai varētu atļauties vairāk un kopistiski.

Tie vīrieši kas dzīvo uz sievietes rēķina ir parasti vīrieši, kas tur tik īpašs? Ja tu ar viņiem parunātu tad saprastu ka ļoti forši vini ir un viņiem nesagādā nekādas grūtības sēdēt un pelnīt naudu uz sievas rēķina un parasti tas viniem arī tiri labi patīk, tikai dažreiz aiziet pastrādāt kādu laicinu lai nopelnītu arī savu naudu,bet ja vīrietiem nesanāk atrast labu darbu, bet sievietei ļoti mīlošāi nesagādā problēmas viņu uzturēt,tad manuprāt tur viss ir vairāk nekā normāli un tikai tā arī var izveidoties draudzīgas attiecības.
Nevajag gadīt kad visu sievietes vieta izdarīs vīrs jo neviens vīrietis to neņemsie darīt un tas fizsiki nav iespējams, vajag samierināties ar visu kā ir un mīlē cilvēku kāds ir nevis prasīt no viņa debesu kalnus, kurus viņs no sirds cenšoties tev nevarētu atnest un tad vēl ar dunci iedurt mugurā sakot, ka neesi īsts vīrietis jo nepelni štuku mēnesi, jāmil ir cilvēku pa rto vien ka viņs cenšās būt labs, pat ja tas nozīmē ka tērē sievas naudu.
12.09.2014 16:30 |

Reitings 108
Miss Joker-tu gribi teikt ka visas meitenes nevainību zaudē jau 16 gados?? Man daudzas pazīstamās vēl 23 ir nevainīgas jo gaida īsto.

ja pirma reize ir abiem,tad tas ir skaisti, bet es runaju par tadu gadijumu kad meitenei 16 gados jau ir liela pieredze bet puisis 22 vel nevainigs.
12.09.2014 16:33 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
ja vīrietiem nesanāk atrast labu darbu, bet sievietei ļoti mīlošāi nesagādā problēmas viņu uzturēt,tad manuprāt tur viss ir vairāk nekā normāli un tikai tā arī var izveidoties draudzīgas attiecības.

Tipiski - ja to pašu dara vīrietis, tad viss kārtībā. Ja tā dara sieviete - kā tā sliņķe atļaujās? :D
12.09.2014 16:34 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Tu esi taads lohs. :-D
12.09.2014 16:35 |

Reitings 17203
Tie vīrieši kas dzīvo uz sievietes rēķina ir parasti vīrieši, kas tur tik īpašs?

Tas ir tieši tas pats kā ja sieviete sēž uz kakla!! Attaisnot vīrieša sēdēšanu uz kakla ar to ka viņš ir "foršs" nevar! Tad jau vecis var uzturēt meiteni ar jo lūk viņa ir "forša".

bet ja vīrietiem nesanāk atrast labu darbu, bet sievietei ļoti mīlošāi nesagādā problēmas viņu uzturēt,tad manuprāt tur viss ir vairāk nekā normāli un tikai tā arī var izveidoties draudzīgas attiecības.

ŠĀDAI attieksmei ir jābūt no abiem partneriem ja otram neiet ar darbiem! Vienalga sieviete vai vīrietis!

vajag samierināties ar visu kā ir un mīlē cilvēku kāds ir nevis prasīt no viņa debesu kalnus

Paskaties ko tu pats gribi no sievietēm. Tu neko labāks neesi!

Uz to kādai jābūt sievietei, cik viņai jāpelna, kā jaizskatās, cik partneri viņai drīkst būt bijuši, bet labāk vispār ka nav ir OK, bet meitenei uz visām tavām nepilnībām būtu jāpiever acis??? Jo lūk tu nabadziņš esi tik slinks ka nevari būt ģimenē vīrietis un gribi sēdēt savai vecenei uz kakla. Nožēlojami.
12.09.2014 16:40 |

Reitings 108
dddrium- bet tu uzskati ja sieviete dzīvo uz vīra rēķina, tad tas ir normāli,bet ja vīrietis uz sievietes rēķina, tad ne??

194- es jau teicu- NERAKSTI te vairs NEKO. Tāpāt,tas ko TU domā, mani galīgi neitekmē, uzpirzt uz tavu viedoklīti, nevienam nesvarīgo un nevajadzīgo !! :)
12.09.2014 16:42 |

Reitings 17203
Miss Joker-tu gribi teikt ka visas meitenes nevainību zaudē jau 16 gados?? Man daudzas pazīstamās vēl 23 ir nevainīgas jo gaida īsto.

Nu tad ej un paņem priekšā tās 23 gadīgās un dzīvo laimīgi...AAAA BET, gan jau ka viņas savu īsto meklē arī vīrieti kuram ir atbildības sajūta un kurš ar negrib sēdēt sievietei uz kakla. Ai nu tad tev necerēt.

Tipiski - ja to pašu dara vīrietis, tad viss kārtībā. Ja tā dara sieviete - kā tā sliņķe atļaujās?

Nožēlojama vīrieša attieksme lai tik censtos attaisnot savu slinkumu vai vājumu.

Tu esi taads lohs.

+++ Konkrēti saspiedis galvu.
12.09.2014 16:43 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Tad kad viirieshi saaks dzemdeet un seedeet maajaas ar beerniem, tad vareetu runaat par viirieti kurs nestraadaa un sievieti, kas uztur vinu un beernus.
12.09.2014 16:44 |

Reitings 1903
Rainiz - es jau nerunāju par sevi, bet tevi. Tu apgalvo, ka sievietes, kuras sēž vīrietim uz kakla nav normālas, bet vīrieši, kuri sēž sievietēm uz kakla, ir normāli.
12.09.2014 16:45 |

Reitings 17203
Tāpāt,tas ko TU domā, mani galīgi neitekmē, uzpirzt uz tavu viedoklīti, nevienam nesvarīgo un nevajadzīgo !!

Tev nevienas viedoklis neliekas pareizais, tu tik murgo savu "Pasaciņu ar laimīgām beigām", bet lai ko kārtīgi darītu lietas labā nemaz nemēģini, tikai attaisnojies vai noliedz visus viedokļus, kā viss īstākā lupata.
12.09.2014 16:45 |

Reitings 108
Miss Joker- saproti,vīrieši un sievietes ĻOTI atšķiras. Mēs esam slinki, mīlam neko nedarīt un gribam lai nauda krīt no gaisa, neko nedarot. Vismaz 99% gadījumu, bet sievietes ir čaklas,grib izsties dzīvē,labi pelnīt utt. To jau pierāda tas ka skolas laikos meitenes ir čaklākas un gudrākas par puišiem.

Uz kādām nepilnībām ja man tādu nav? Tikai parastie ikdienišķie virīškīigie sīkumi uz kuriem VAR pievērt acis un es esmu izvēlīgs jo zinu ko vēlos un zinu ka agri vai vēlu arī satikšu tādu sievieti, kas būs kā radīta man, kā jau visi cilvēki, agri vai vēlu, tapēc arī nekur nesteidzos. Lauju visam notikt dabiskim, lai sasteidz lietas mulki un pectam sev saboja dzīvi.

Un kapēc tu man kaut kādu ģimeni piešuj ja man par to vēl gadus 10-15 nav jādomā?? :D
12.09.2014 16:48 |

Reitings 1903
es esmu izvēlīgs jo zinu ko vēlos un zinu ka agri vai vēlu arī satikšu tādu sievieti, kas būs kā radīta man

Atgādina šo :D

Bet, ja nopietni, būt izvēlīgam nav slikti, bet tas jādara ar mēru.
12.09.2014 16:50 |

Reitings 108
Miss Joker- tu likies sakarīga sieviete, bet tagad tā sacepies par neko...

Es tev vēlreiz atbildēšu- NAV normāli ne vienam, ne otram sēdēt uz kāda kakla,abiem ir jāpelna un jācenšas pelnīt vairāk, ja ir iespējams, bet nedrīkst pielaut kāda sedēsanu otram uz kakla, ja vien abiem pret to nav iebildumu. Vīrietim ir jābut ar atbildības sajūtu un tādām kurš pelnīs vairāk par sievieti jo ģimenē parasti ir tā ka ģimenes galva ir VĪRIETIS, nevis sieviete, kā tu uzskati. Un ko darīt sievietei ja viņai jāauklē sīkais un nav neviens cits kas viņu varētu pieskatīt? Loģiski ka nestrādās un pieskatīs bērnu, jo tas ir pats svarīgākais kas dzīvē ir!!!!

Un vīrietim tas ir jāsaprot, nevis jācenšas kaut kā pelnīt mazāk par sievieti vai nendod dievs sēdēt uz viņas rēķina, tas jau vairs nav vīrietis bet lupata.

Un abiem attiecībās ir jābūt saprotošiem vienam pret otru lai cik grūti arī neiietu.

Tagad tev daleca ko visu šo laiku centos pateikt?
12.09.2014 16:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits