Kaa aatraak aizmirst un "move on" ?

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Laba diena!
Mans pedeejais ieraksts bija par paranoiki boyfriendu. Viss beidzaas taa, ka vins man atveda mantas un es jau vairaakas dienas nonstopaa veel kaut ko rakstu, vins saka, lai beidzu un pagaidu kaadas dienas, vins pateiks ko labaak mums dariit - uztureet kontaktu vai ne. Protams, ka pats nomiiza no savas impulsivitaates. Tragjiski, bet es loti paardziivoju, jo attieciibas bija tiesaam loti tuvas un esmu uz nervu zaaleem, plus veel alkohols katru dienu. Vai buutu praatiigi vienkaarsi nomainiit numuru? Jo es zinu, ka paies laiks un vins gribees atpakal (esmu 100% paarliecinaata). Jebkuraa gadiijumaa, kaa man sev iestaastiit, ka tas cilveeks ir vienkaarsi slikts prieks manis? iet uz randiniem ar citiem? Es vienkaarsi negribu mociities meenesiem...kaada jums pieredze paartaucot attieciibas ar cilveeku, ko miilat, bet zinat , ka vins juus nespej dariit laimiigu....
11.09.2014 14:57 |

Reitings 384
Reģ: 10.03.2014
Nervu zāles + alkolohos, jums te jau nākamaid depresijas un citu problēmu nomākts pacients stāv rindā.

Sports, draugi, literatūra, citas izklaides, karejaras veidošana un ieslīgšana darbos.
11.09.2014 19:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!