man vienreiz kaimiņiem augšā bija truba pārplīsusi un nedaudz tecēja arī mums, nekas traks. viņi izsauca meistaru, šis kad salaboja, tad nāca dauzīties man pie durvīm , ķip, lai pārbaudītu vai mums viss kārtībā. bet tas vecis bija tik nepieklājīgs un rupjš. sākumā, kad es atvēru durvis viņš man paziņoja, ka nākšot iekšā. tā vienkārši arī pateica - es nāku iekšā. es saku kādā sakarā, kas jūs vispār tāds esat. tad viņš man pasaka no kurienes un ko grib, bet tik nelaipni. es viņam saku, ka es pati visu pārbaudīšu. pa to laiku kaķis bija izmucis no istabas un tēmēja jau uz atvērtajām ārdurvīm, es aši mēģinu šo ielikt atpakaļ istabā un tas vecis sāk uz mani bļaut, apmēram, ka es nezinot uz kuru pusi virtuve ir :D es domāju wtf? :D kad es jau biju tikusi virtuvē viņs tomēr ieslāj iekšā , bez atļaujas un sāk visu skatīties, lai ar to nepietiktu viņu neapmierināja trauku kaudzīte izlietnē, kur uz viena trauka bija tomātu miza palikusi un šis man sāka lasīt morāli par to, ka es apmēram nemākot dzīvot :D kopš tā laika nevienu nelaižu, lai nāk, kad draugs mājās. es jau saprotu, ka viņš savu darbu darīja, bet kādā sakarā sāka man braukt virsū, es , protams, viņam pretī un tad aizgāja tāds īgns.