Vispār , es uzskatu, ka pirms sieviete piekrīt bērnam viņai ir jāapdomā visi varianti un jābūt gatavai pašai uzturēt savu bērnu
Vispār , es uzskatu, ka pirms sieviete piekrīt bērnam viņai ir jāapdomā visi varianti un jābūt gatavai pašai uzturēt savu bērnuMuusdienaas jau vispaar pastaav uzskats,ka sievietei pirms attieciibu veidosanas ir jabut ar milziigu puru,ja nu gadijumaa virietis pamet,jabut gatavai audzinat bernu vienai,ja nu virietis pamet,vienmer jabut vislabakaji un gudrakajai,ja nu virietis pamet un veel visas miljons lietas,ja nu virietis pamet. Tikai viriesi tadi,kas var staigat no vienas vietas uz otru nedomaajot par kaut kaadiem back up plaaniem,ja nu sieviete pamet.
Esmu viena no tām, mani tiešām tas neinteresētu .
Muusdienaas jau vispaar pastaav uzskats,ka sievietei pirms attieciibu veidosanas ir jabut ar milziigu puru,ja nu gadijumaa virietis pamet,jabut gatavai audzinat bernu vienai,ja nu virietis pamet,vienmer jabut vislabakaji un gudrakajai,ja nu virietis pamet un veel visas miljons lietas,ja nu virietis pamet. Tikai viriesi tadi,kas var staigat no vienas vietas uz otru nedom
Jo sieviete ir gudrāka
Esmu viena no tām, mani tiešām tas neinteresētu .
Jo sieviete pārņem vīrieša funkcijas un, tad arī sākās visas nelaimes...
Katrā komentā jūtams, vaii agrāk tā nebija, vaaai agrāk zāle bija zaļāka un debess zilākas.
Tav tev acīmredzot patīk dzīvot bīstami un kāpt uz grābekļiem, pret kuriem citas jau atsitušas pieri...