Vērtības mūsdienās

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Labvakar!

Gribēju par mūsdienās aktuālu tēmu no cita skatu punkta parunāt...Mūsdienās ir izteikts ārējā izskata kults. Piemēru kādiem mums jābūt rāda TV,žurnālos,reklāmās, visur... Un apzināti vai mazāk apzināti mēs tiecamies bieži sevī kaut ko pielabot, tuvināt tam ideālam

Bet vai neesat kādreiz aizdomājušās... Iedomājaties,ja sievietes tik ļoti necenstos sevi pārveidot, nesportotu, nelietotu kosmētiku, neveiktu plastiskās operācijas, ja būtu kādas ir... varbūt būtu vieglāk sievietēm atrast savu īsto vīrieti?:) Tāpat attiecībā uz vīriešiem.
... ja mēs vērtējot pretējo dzimumu neuzķertos uz tā vizuālā, kas ir mākslīgi radīts varbūt būtu laimīgākas? Varbūt vieglāk būtu atrast sev otru pusi, varbūt nebūtu lieki viltus vilinājumi? :D
09.09.2014 00:23 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Tikai ar glancētu papīrīti nepietiek, jābūt arī pildījumam.

Skaistums mēdz būt dažāds un viens otru neizslēdz.
Vispār skaistums ir ļoti abstrakts jēdziens .
09.09.2014 08:52 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es nekad neesmu skatījusies uz izskatu, drīzāk uz to, cik cilvēks ir kopts, vai tīras drēbes, tīras rokas, nagi, u.t.t.(pats minimums, manuprāt) Man patīk cilvēkos saskatīt to īpašo burvību, to odziņu, kas piesaista, nevis izskats vai pārkačātais augums- man tādi nemaz nepatīk.
Un par sievieti līdzīgi.
09.09.2014 09:02 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
ja mēs vērtējot pretējo dzimumu neuzķertos uz tā vizuālā, kas ir mākslīgi radīts varbūt būtu laimīgākas?

Tā,kā man vizuālais vīrietī galīgi nav noteicošais, tad es uz to neuzķeros. Jau kādā diskusijā tiku minējusi, kurā brīdī man tas vīrieša skaistums parādās un tam nav nekāda sakara ar uzķeršanos.
09.09.2014 09:06 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nevērtēju vīrieti pēc izskata, jo man jau sen skaidrs, ka ar smuku sejiņu nepietiek. Turklāt, skaistums un izskats ir ļoti gaistoša lieta. Neviens 50 gados neizskatīsies vairs kā 18, tāpēc vajag ko vairāk par izskatu. Man svarīgāka ir attieksme, prāts, personība. Turklāt, kaut kā esmu pamanījusi, ka ja man pievilcīga liekas personība, arī izskats nekad nav licies neglīts.
Protams, man ir svarīgi, lai vīrietis mazgātos, staigātu tīrās drēbēs utt, taču manuprāt, tas ir tikai normāli - cilvēkam sakopt sevi, nestaigāt netīram.
09.09.2014 09:22 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es neticu, ka cilvēki šķiras tāpēc, ka kāds no pāra ir par tievu vai par resnu. Šķiras egoisma, paštaisnuma, neatrisinātu konfliktu, greizsirdības dēļ.

Un skaisti jau ir visādi cilvēki-tievi, resni, gari, īsi. Katram savs.
09.09.2014 09:36 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Konkrēti par skaistuma tēmu: vīriešu un sieviešu izpratne par pretējā dzimuma skaistumu ir ļoti līdzīga. Dabiski, smaržīgi, kopti, veselīgi cilvēki patīk visiem - ne pārkačāti, ne pārdeguši, ne pārkrāsoti. Ķermeņa aprises ir individuālas gan pēc dabas likumiem, gan pēc tā kas kuram patīk.

Un, ne jau vīrieši rada problēmas sievietēm, bet sievietes sev pašas. Precizējot, sieviete uzspiež sievietei savus skaistuma ideālus. Tepat cosmo ir bijušas neskaitāmas tēmas par to, kas tad ir skaists - un sieviete nekad nepakautrēsies otru sievieti iedzīt kompleksos. Jo solārijs ir obligāti jāapmeklē, jo skropastām obligāti jābūt pieaudzētām, jo mājās nedrīkst staigāt "trenuškās" - un ir bezgalīgi daudz visādu "jo".
Modes industrija un vīrieši sievietēm neliek darīt neko, tās ir pašas sievietes, kuras nevar atradināties no saviem kompleksiem, tādēļ nereti cenšas savu pašapziņu celt uz citas rēķina, kā reuzultātā - vājākās piekapjas un rodas šis viss kults, kurā būt dabiskai un vienkārši veselīgai nav normāli.
Tiesa, pēdējo dažu gadu laikā esmu novērojusi, ka šī mazā saujiņa meiteņu, kuras ir pašpārliecinātas (veselīgi) ir drusku pieaugusi skaita ziņā. Ceru, ka tas nemainīsies.
09.09.2014 10:00 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Kad ir bijuši laiki, kad skaistuma kults nepastāvēja? Pirms 20 000 gadiem? :D

Man liekas, ka īpaši daudz nekas nav mainījies. Mainās skaistuma etaloni, bet šo etalonu uzspiešana visai cilvēcei pastāvējusi ir praktiski vienmēr.
09.09.2014 10:03 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Es nu gan nedomaaju, ka, ja sievietes nelietotu kosmeetiku, vinjaam buutu vieglaak atrast savu "īisto" viirieti! :D
Man perosniigi patiik saktiities uz koptaam sievieteem un viiriesiem, protams, kuri nav paaspiileeti samaaksloti!
09.09.2014 10:18 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Piem. Ja 80% sieviešu būtu resnas tad vīriešiem būtu jāizvēlās no tādām pašām. Līdz ar to lielāka iespēja, ka viņš vairāk vizuāli saskatītu varbūt to ,ka viņai ir skaistas acis (dvēseles spogulis), bet seksuāli būtu emocionāli tuvāks, nevis tik tendēts uz seksīgu augumu

Es tā rēcu! Vienreiz te bija līdzīga diskusija: kaut kas līdzīgs "kāpēc UK meitenes var atļauties būt resnas, bet mums jābūt tievām?". Protams, ka vienmēr ir vieglāk nerūpēties par sevi, nekā ierobežot, strādāt, ieguldīt laiku un līdzkeļus. Vāja cilvēka pozīcija.
09.09.2014 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits