Zaptesburka, ja Tu iedziļinātos manis teiktajā, tad sapratu, ka es nelūdzu pastāstīt, ko Tava vecmāmiņa dara, kad viņai nav kur sēdēt, bet gan katru mirkli, kad transportā iekāpj vecs cilvēks, iedomājies, ka tā ir Tava omīte un automātiski piecelies.
un vispār, lasot, šos komentārus, es brīnos, par to, kā jūs attēlojat mūsu pasauli. Nezinu, varbūt esmu pārāk uz labu noskaņots cilvēks, bet ja man prasītu atcerēties kādu situāciju no sabiedriskā transporta, es atcerētos gadījumu, kad es iekāpu autobusā, gāju pīkstināt savu etalonu, kad pēkšņi autobuss sāka strauji braukt un es sāku krist, bet nenokritu, jo viens vecs opītis bija nometis savas somas, lai mani noķertu. Vai arī to, ka atkal kritu, jo meklēju somā etalonu un neturējos, uzkritu virsū jaunam puisim, diez gan sāpīgi viņam bija, tas noteikti un kad es sāku atvainoties, viņš tikai pasmaidīja un teica:"nekas, varat izdarīt tā vēlreiz, ja gribat". :D
vai arī to, kā es vadītājam palūdzu ātrāk atvērt durvis, jo man nākošais vajadzīgais autobuss, bija priekšā - vadītājs atvēra durvis, bet priekšējais autobuss jau bija savas aizvēris un brauca prom. Es pateicos vadītājam un nopūtos, ka nepaspēju. Bet ko izdarīja vadītājs! Ātri aizvēra durvis un apdzina manu nepieciešamo autobusu, tad apstājas pieturā un izlaida mani un es paspēju! Es būtu nokavējusi darbu, ja ne šis gadījums. :)