Atcelt kāzas

Reitings 40
Reģ: 18.04.2014
Esmu izmisumā un panikā. Ir skumji. Piektdien ir paredzētas manas kāzas, bet saprotu, ka baznīcā nevaru dot solījumu cilvēkam kurš ir melis, netur solījumus un kuram ir problēmas ar alkaholu. Līdz pēdējam centos noticēt, bet piecas dienas pirms kāzām, aizejot pasēdēt ar draugiem viņš pazūd uz divām fienām. Ko iesākt? Kā būt? Pavisam galējas domas nāk prātā... Kauns paziņot radiem un draugiem.. Kā rīkoties? Paldies jau iepriekš par padomu.
07.09.2014 01:31 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Vispaar jau diivaini tas, ka tikai dazas dienas pirms kaazaam esi sapratusi, ka viirietis nemainiisies. Parasti jau to sievietes juut, zin laiciigaak.. Jaa, daudz kas varbuut mainaas tiesi peec kaazaam, bet parasti jau tad,kad precas, visi ir laimiigi un starojosi. Ja pirms savaam kaazaam raksti taadas lietas, tad, domaaju, ka mulkiigi buutu preceeties, ja neesi paarliecinaata, ka to vispaar veelies!
mazak jāuztraucas par to, ko citi domās un jāpaļaujas uz savām sajūtām.
07.09.2014 21:11 |

Reitings 40
Es vienkārši ļoti ilgi ticēju, ka viņš turēs solījumu un šādus gājienus vairs neatkārtos... Tagad pie visa tieku vainota es, jo vienos naktī pēc viņa pašu draugu lūguma (kas tur bija) piezvanīju un lūdzu nākt mājās, jo vēl daudz kas bija priekš kāzām jānokārto.... Vai es tiešām pārspīlēju?
07.09.2014 21:36 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Vai tad taa ir pirmaa reize, kad vinjs paraada savu vienaldziigo attieksmi? Respektiivi, pirms tam nav bijis taa, ka iet prom no maajaam, lai atpuustos pa naktiim ar draugiem utt.?

Es nezinu.. Katras attieciibas jau citaadaakas, katraas attieciibaas attieciigi ir arii savas probleemas! Tev pasai ir jaasaprot, cik daudz esi gatava "panest". Tu redzi kaads vinjs ir, ko dara, ja esi ar mieru ar to visu sadziivot, tad uz prieksu! Ja nee, tad Tev veel ir iespeeja kaut ko mainiit. Ja cilveeks nav mainiijis savu attieksmi tagad, pirms pasaam kaazaam, tad neticu, ka peec tam var kaut kas uzlaboties.
07.09.2014 23:18 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Hmmm, kāpēc viņa draugi Tev zvanīja un lūdza viņu saukt mājas?
07.09.2014 23:28 |

Reitings 40
Tāpēc, ka redzēja, ka pa daudz ir iedzēris un pašiem arī bija jādodas mājās jo nākamā dienā bija plāni. Lūdza, lai piezvanu un saku, ka vinam arī jāiet..
08.09.2014 00:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Undiine-saprotu tevi loti labi-nevar tik vienkaarsi spert to soli-taa miilestiiba jau nepaariet "uz sitienu",bet vienmeer atceries,ka dziive tomeer ir gara,tev veel tik daudz prieksaa.Ja saac saubiities jau tagad ,dazas dienas pirms kaazaam,tad liekas tur tas "medusmeenesis" pat var nebuut,kur nu veel gads uttSanemies!
08.09.2014 00:37 |

Reitings 519
Reģ: 10.02.2009
Es savas kazas neatcelu, kaut ari nebiju isti parliecinata par to cilveku. Pec 2 gadiem izskiramies. Kad runaju ar draudzeni par so temu - vina pateica "es savas kazas atcelu dienu pirms". Un zini vinai bija taisniba, vienalga ko par tevi padomas radi, labak atcelt neka pec tam skirties..
08.09.2014 01:24 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Atcelt, jo:
1) tādas šaubas vien liecina, ka nav jāprecas,
2) ja viņš tā uzvedas īsi pirms kāzām, tad pēc tam būs vēl trakāk, jo tu jau būsi nozvejota un viņš domās: kur nu viņa tagad skries?
08.09.2014 09:59 |

Reitings 158
Reģ: 25.10.2013
Uzticies savai intuicijai.
Mana intuicija pirms manām kāzām brēca, ka nevajag precēties, un tad ieslēdzās apzinigums, nu ka tu tā neprecēsies ja bēbi gaidi!?
Smagi nožēlpoju savu izdarto izvēli.
Vēlāk vēl šķiršanās, un domas par to ko citi teiks.
Beigās sapratu, ka piligi vienalga, ko citi domā, nu pasaka kāds kādu komentāru, nu lai jau, toties tagad esmu laimigāka, nekā jeb kad agrāk.

Ja jūti, ka nevajag, nedari, būs tikai lieki puņķi un asaras!
08.09.2014 10:48 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
padomā labāk par sevi, atcel kāzas un dodies nelielā atpūtā vai ceļojumā.. velti laiku tikai un vienīgi sev.. tad arī Tu sapratīsi, vai tas cilvēks vispār bija Tevis vērts :)
08.09.2014 10:53 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
Viņš arī nevēlas kāzas ar tevi.
08.09.2014 10:56 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Sveika undīne, parunā ar pašu vīrieti. Pasaki kā jūties, un ka pēc tādas rīcības vairs nezini ko ieākt. Esi pilnīgi atklāta par savām jūtām, runājot par to visu ar savu vīrieti, arī Tu pati nonāksi pie atbildes uz jautājumu - ko darīt?
ari stāvot pie altāra, neviens un nekad tev nevarēs solīt laimīgu dzīvi līdz mūža galam, ikviens mēs varam mainīties, pat nedarot neko. Bet ja tu eis pārliecināta, ka visu vēlies vēl atlikt, tad izdari to. Tikai atceries, ka visslabāk dzīvi nodzīvot ir riskējot, bet ja esi cilvēks kas nožēlo, tad atbildi uz jautājumu, ko tu vēlies? Vai spēsi dzīvot bez viņa? Vai tiešam domā, ka vari tikt pie labāka? vai domā ka spēsi iemīlēt kādu vairāk? Ja baidies, ka līdzekļus esi ieguldijusi pa daudz, lai visam pateiktu ne, tad saproti - līdzekļus tu vēl atgūsi, bet savu pagātni neatgriezīsi.
08.09.2014 10:57 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013

Nensy
Viņš arī nevēlas kāzas ar tevi.

Galīgi nepiekrītu, to tā nevar spriest
08.09.2014 10:59 |

Reitings 141
Reģ: 25.05.2010
undīne, bēdz kamēr vari, labi ka esi to sapratusi, pirms esat saistījuši savas dzīves baznīcā.
Lai cik grūti ir to pieņemt un saprast, bet šādi cilvēki, ļoti reti kad mainās. Un es zinu kā ir naivi ticēt un cerēt, ka viss nokārtosies uz labo pusi. Mans tēvs ir alkaholiķis, un arī mamma jau pirms kāzām redzēja, ka viņš tāds ir, bet viņa gaidīja mani, un cerēja, ka bērns , viņa pati izmainīs tēvu, bet nekā. Kad es paaugos, mēs gājām prom no mājām kādas trīs reizes, un vienmēr tēvs nāca lūgties, ka labosies, ka mainīsies, noticējām , pagāja mēnesis u visa dzeršana, pazušana, mātes pazemošana sākās no jauna. Un es varu teikt paldies dievam, mana mamma saprata ka ir jāšķiras. Jā tas bija sāpīgi, gan viņam, gan mums.
Ir pagājuši 13 gadi, kopš viņi ir šķīrušies, es joprojām uzturu kontaktus ar tēti, tagad es esmu kļuvusi par viņa "glābēju", ļoti pārdzīvoju par to kādā purvā viņš ir, gribu ticēt, ka varu viņam palīdzēt: dodu naudu, vedu uz straupi, runāju ar viņu. Bet tas viss ir velti. Un pēdējā reizē viņš man tā arī pateica - ma nevajag lai tu ziedojies manis dēļ, tas nav tā vērts. Tie vārdi bija tik sāpīgi, bet patiesi.
Tāpēc, es tev no sirds iesaku, tev tas nav vajadzīgs, tava dzīve būs daudz vieglāka, bez šī cilvēka, kaut arī sākotnēji to ir grūti pieņemt. Ja viņš nav mainījies līdz kāzām, tad kāpēc lai tas notiktu pēc tām. Esi stipra.
08.09.2014 11:24 |

Reitings 235
Reģ: 20.08.2014
Nelasīju pārējos komentārus, un iedomājos cik grūti ir būt šādā situācijā, bet es nespēju saprast kā tu varēji nonākt tik tālu, līdz kāzām ar šādu cilvēku sev blakus?!
08.09.2014 11:59 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Lēmumu par kāzu atcelšanu vari pieņemt vienīgi tu pati,neviens tev nepateiks kā to pareizi izdarīt,un iespējams nemaz nav tāda pareizā veida kā to izdarīt,bet atceries to,ka šī nav tava pēdējā iespēja apprecēties,ja ļausies sajūtām nevis prātosi "ko citi teiks"tev dzīvē pavērsies vēl daudz iespējas iemīlēties un būt laimīgai,šobrīd varbūt tas liekas neprāts-atcelt kāzas,bet kādu dienu tu sapratīsi ka tas bija labākais lēmums ko esi pieņēmusi,alkohols attiecībās nes tikai strīdus un postu, saku no personīgās pieredzes.
08.09.2014 12:31 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Vai, traka situācija :(

Gribētu redzēt, kā visas, kas iesaka atcelt kāzas, to izdarītu 5 dienas iepriekš, kad viss jau ir samaksāts ( un tās nav mazas izmaksas ), un galu galā, kad ir patiesa mīlestība un cerība, ka otrs mainīsies.

Es tev neteikšu, lai atcel, vai neatcel kāzas, bet teikšu, ka viss tiešām dzīvē notiek uz labu. Pati to esmu piedzīvojusi. Lai tev izdodas pieņemt pareizo lēmumu un turies, esi stipra, jo ticu, ka tev šobrīd nav viegli.
08.09.2014 12:34 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Kāzās arī būs alkohols, un kas būs ja viņš pie galda piedzersies, ja tu viņam kaut ko lūgsi vai iebildīsi-tad arī sacels skandālu?
Padomā labi, vēl ir 5 dienas ... un tas ir daudz, lai pieņemtu lēmumu. Nedomā par radiem, dzīvot ar viņu un uzklausīt viņa rupjības un pazemošanu vajadzēs tev. Par viņa pārmetumiem tu jutīsies vainīga, nevis radinieki.
08.09.2014 12:43 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Labāk laicīgi atcelt kāzas, nevis pēc kāda laika šķirties :)
08.09.2014 13:40 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
"Sievietes lielākā kļūda ir domāt, ka viņš mainīsies. Vīrieša lielākā kļūda domāt, ka viņa nekur neliksies". Tev pašai ir jāpieņem šis grūtais lēmums. Pašai no sevis. Klausi, ko sirds saka, ko intuīcija čukst. Jā, kāzas nav lēts pasākums, bet kas ir tā nauda pret gadiem sabojātas dzīves? Ko citi teiks? Kāda daļa citiem cilvēkiem, jo tev jau ar savu vīru būs jādzīvo. Vai tu spēj pieņemt šādu mīļotā uzvedību? Šaubas pirms kāzām arī esot normāla parādība, bet te jau ir jāskatās, kas ir iemesls šaubām. Alkohols ir ļoti nopietns iemesls pārdomām, jo tas ir sagrāvis neskaitāmas dzīves.
08.09.2014 13:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits