Jolly Angie, var jay būt, ka tev taisnība, es laikam tiešām nevaru pilnvērtīgi spriest par šo konkrēto situāciju, bet man vienkārši kaitina, ka Cosmo vienmēr visas iesaka šķirties un nepadomā, ka nevar pilnvērtīgi spriest pēc vienas diskusijas par cilvēku attiecībām reālajā dzīvē. Jo visu uzrakstīt var tikai arī no vienas puses skatoties, kā arī neminot citus būtiskus faktus.
Es palasīju arī to Emanuelles diskusiju. Pilnīgi normāla diskusija, par sievietes šaubām un bailēm. Bet visas jau uzreiz to pārvērš par nez ko un jau bez maz vai gaida šķiršanos. Un beigās, kad autore sāk teikt, ka nemaz jau tik traki nav, tad sāk piesieties, kāpēc viņa tagad sāk visu nogludināt. Bet tur jau tā problēma, ka viņa uzrakstīja tikai par savām bailēm un nedrošību, bet visas te cosmo jau savās fantāzijās to pārtaisīja gandrīz par šķiršanos un nez ko drausmīgu, tā vietā, lai nomierinātu Emanuelli, ka galvenais ir viņu laulība, viņu mīlestība, un , ja tajā viss būs ok, tad neviena citai viņai ne pie kādiem apstākļiem vīru nenocels.