undīne, bēdz kamēr vari, labi ka esi to sapratusi, pirms esat saistījuši savas dzīves baznīcā.
Lai cik grūti ir to pieņemt un saprast, bet šādi cilvēki, ļoti reti kad mainās. Un es zinu kā ir naivi ticēt un cerēt, ka viss nokārtosies uz labo pusi. Mans tēvs ir alkaholiķis, un arī mamma jau pirms kāzām redzēja, ka viņš tāds ir, bet viņa gaidīja mani, un cerēja, ka bērns , viņa pati izmainīs tēvu, bet nekā. Kad es paaugos, mēs gājām prom no mājām kādas trīs reizes, un vienmēr tēvs nāca lūgties, ka labosies, ka mainīsies, noticējām , pagāja mēnesis u visa dzeršana, pazušana, mātes pazemošana sākās no jauna. Un es varu teikt paldies dievam, mana mamma saprata ka ir jāšķiras. Jā tas bija sāpīgi, gan viņam, gan mums.
Ir pagājuši 13 gadi, kopš viņi ir šķīrušies, es joprojām uzturu kontaktus ar tēti, tagad es esmu kļuvusi par viņa "glābēju", ļoti pārdzīvoju par to kādā purvā viņš ir, gribu ticēt, ka varu viņam palīdzēt: dodu naudu, vedu uz straupi, runāju ar viņu. Bet tas viss ir velti. Un pēdējā reizē viņš man tā arī pateica - ma nevajag lai tu ziedojies manis dēļ, tas nav tā vērts. Tie vārdi bija tik sāpīgi, bet patiesi.
Tāpēc, es tev no sirds iesaku, tev tas nav vajadzīgs, tava dzīve būs daudz vieglāka, bez šī cilvēka, kaut arī sākotnēji to ir grūti pieņemt. Ja viņš nav mainījies līdz kāzām, tad kāpēc lai tas notiktu pēc tām. Esi stipra.