Izskataas, ka esmu tikusi pie kaada uriincelju iekaisuma, vai kaa liidziiga. Nekad ar ko taadu neesmu saskaartusies, taapeec nemaaku spriest. principaa simptomi saakumaa bija nieze, ne paaraak izteikta un tagad nepaatraukta veelme apmekleet tualeti, kas lielaakoties izraadaas pa tuksho, kaa arii taada kaa spiedosha sajuuta. nekaadas baigaas dezinoshaas vai saaposhaas sajuutas arii nav, kaa pamataa apraksta suudzoties par apsaldeeshanos utt. varbuut kaadai liidziigi simtomi bijushi, lai zinu par ko domaat?
bet tas nav galvenais jautaajums. vajadzeetu ka steidziigi pie ginekologa laikam. es parasti apmekleeju Arsaa Ilzi Vidneri, bet pie vinjas garas rindas un padaargi. sobriid esmu drusku naudas zinjaa uz seeklja. Varbuut varat iekeikt kaadu leetaaku aarsti, pie kuras vareetu steidziigi pierakstiities un aiziet uz viziiti, jo esmu tomeer nedaudz sabjusies. Riigaa, centraa veelams. Un aarstu forshu veelams :)
Un veel viens jautaajums. Sanjeemu laiku atpakalj uzaicinaajumu uz valsts apamskaato dzemdes kakla skriiningu. Saprotu, ka Arsaa ar sho uzaicinaajumu nevar iet. Tas deriigs tikai polikliinikaas, ja?