Ilgu laiku lietoju Avon tušu, bet tagad gribu ko citu. Bet tā kā piedāvājuma klāsts ir nenormāli plašs, tad vēlos uzzināt kādas tušas ir topā cosmo meitenēm :)
Tātad, lūdzu iesakiet ko labu, bet arī ne kosmiski dārgu. Students ir un paliek students :D
birstīte ideāla, efekts tāds pats kā pirmajai skropstu tušai.
Abas ļoti labas, pērku jau atkārtoto, kurai akcija to pērku. Uz atlaidēm pa 5 euro varu dabūt.
šī no oriflame ļoti laba, skropstas garas un atdalītas. Uz atlaidēm pa 5 euro.
KO, NOTEIKTI, NEIESAKU IR Maybelline tušas, pilnīgi nekam nederīga produkcija, ja vien. nevēlies to efektu, ka izskatās, ka skropstas nav uzkrāsotas :D :D :D
Šai Maybelline bija lielisks efekts, bet teju nenoņemama vai noņemama ar lielām pūlēm. Katru vakaru sanāk acu mocīšana, tīrot nost.
Atkārtoti pērku šo:
Man līdz galam nav patikusi neviena Max Factor tuša, ko esmu mēģinājusi. Pat nesaprotu, kādēļ mēdzu pirkt un mēģināt.
It sevišķi La la la ieliktā MF False Lash Effect galīgi garām, tāpat kā cits ar strupajām birstītēm.
Tas laikam tiešām ir ļoooti individuāli, jo man ļoti patīk Maybelline tušas. Nesalipina, padara tumšākas un ievērojami pagarina un izceļ. Man konkrēti - dzeltenā vai rozā.
Tas laikam tiešām ir ļoooti individuāli, jo man ļoti patīk Maybelline tušas. Nesalipina, padara tumšākas un ievērojami pagarina un izceļ. Man konkrēti - dzeltenā vai rozā.
man ir sada, draugs uzdavinaja:) Nu baiga sajusma neesmu,bet ari vilusies neesmu:)
Vel ir sada
Jo acu krasa man ir zeltaini brungan zalas:D
Reiz man viens puisis teica ,ka acu krasa man ir ka dzintara krasa:)