Man šodien ir radusies home alone situācija ar kuru arī esmu apmierināta bez gala. Tas, kas mani neapmierina, ir skatāmu filmu trūkums. Gribu kaut ko vieglu, muļķīgu, amerikānisku bez gala un jaunu. Ieteikumi?
Lee-es no shitaa neko nesajeedzu, bet tas ir okej, ja viss kustaas, vai ne? Ko vinjsh trennee? Taa, kaa kardio?
Ja treneejas uz trenezhiera, tad jaavelk botes vai nav obligaati? Cik ilgi juus njematies ar vinjiem?
čupakabra , jā kārdio, var aerobos treniņus taisīt uz tā trenažiera - speķi dedzināt :D
Es botas reti kad velku, parasti ar zeķēm, tas nav tik svarīgi. :) Parasti minos aptuveni 40 - 60 minūtes. Citreiz arī mazāk kad pirms tam esmu mājās taisījusi spēka treniņu.
Bija iespeeja braukt uz centru, bet.. meh. Shovakar maajaas esmu tikai es un kakjis, jaaizbauda vientuliiba. Pasuutiiju picu, dzeru vinchiku, skatos Once Upon A Time un ik pa laikam iemetu aci internetaa. Love it
Galīgi nesanāca nekas no plānotā - nenopietnas filmas vietā skatos dokumentālo, vīna vietā - kola, veļa lai paliek negludināta un sagrieztu burkāniņu vietā jau aiziet šokolādes saldējums. Why nooot?
čupakabra, jā, bet jāskatās, lai pulss neuzlec pārāk augtu (lai ir tauku dedzināšanas zonā) un tad tas ir aerobais treniņš, kas dedzina taukus un trenē sirdi :) Muskuļus diži netrenēs, bet kko jau nedaudz nostiprinās, jo iesācējiem nākošajā dienā var sāpēt muskulīši, ja neesi ar sportu uz Tu.