taisnotājs

Reitings 32
Reģ: 31.07.2013
Hei, piektdienā! :)
Gribēju jautāt, kādus taisnotājus jūs lietojat?
Kurām firmām uzticaties, kurām nē?
Pēc kādiem sevis izvirzītajām prasībām izvēlējāties taisnotāju?
Man pašai ir Phillips, kurš nekam neder, izejot ārā, pat neesot ne tuvu mitram gaisam, viss darbs vējā.
Bet ir mēģināti taisnotāji, kur efekts ir uz vairākām dienām un pat mitrā laikā viss ir okei. Diemžēl, šie vecie modeļi vairs nav nopērkami
Zinu, ka laikam Babyliss ir laba firma.
Gribu uzzināt jūsu viedokļus, lai neieķertos tajā taisnotāju piedāvājumu kvantumā.
05.09.2014 09:40 |

Reitings 32
Ta jau šitam vēl tā spec eļļa visu laiku jāpērk klāt?!

Bet, apskatieties šito http://www.babyliss.eu/products/hair-care/stylers/st292e/
Es no tām pazīmēm neko nesaprotu, ko domājat?! :D
Vēl youtubā šitam baigie video, ka nu tik liekas, uhh, kāda manta ;D

Negribas vienkārši ieķerties, iztērēt lielu naudu un beigās nekā.
05.09.2014 21:02 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
Jā, bet tā iedarbība saglabājas, proti pēc mēneša lietošanas ar šo eļļu, nākamo mēnesi mati arī vnk pēc žāvēsanas būs labāki nekā vnk standart care.. nu vēl nezinu jānobriest šītādam pirkumam :)

Tevis ieteitkais izskatās tīri ok, es gan neidziļinājos,un varbūt blonds jautājums, bet no kā tur tvaiks ja ne kāds mitrums nekur nav - ja ir kkāds easy way- piedošanu maz gulēts :p

Bet kopumā tā jau ir cik dzirdēts babybliss ir ok taisnotāji,tieši specializējas uz veidotājiem ne fēniem.. ;
05.09.2014 21:16 |

Reitings 32
rewin, tas nav blonds jautājums, es pati nezinu atbildi vai arī abas esam blondas :D

cik tas tavs sapņu brīnums maksā? un tur jebkādu to argan eļļu var pildīt vai no visādiem ebajiem un amazonēm jāpasūta īpašā? un tiešām šitāds taisnotājs var ārstēt matus savā ziņā?
05.09.2014 21:23 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Man ir kaut kāda jau gadus 10 veca,plata gamma :D tā kā taisnoju tikai čolku un reizi gadās ielaižu pārējos matos,neprasās jaunu :)
05.09.2014 21:34 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
heyyou esmu skaījusies ebay, bet nu man bail iegrābties... es biju lv pie viņiem veikalā,uz brīvības ielas, starp cēsu un pērnavas,ciparu neatceros,cena ~150 kkur bija... kur pastāstīja un ļāva izmēgināt šito brīnumu un vēl parasto ( nu profesionālo,bet bez eļļas) itkā jau arī labs, bet es sajūsminājos par šo, jo tiešām rezultāts savādaks kā ar manu taisnotāju, lai uz cik grādiem uzgrieztu.. un tās dažas šķipsnas tiešām savādāk uz mitro gaisu reaģēja...
nu cik patiesība tajā,ka ārstē nevaru galvot, bet sajūta tāda šķita,mats vnk tiek piepildīts ar šo eļļu, nu līdzīgi kā liek maskas tik pēc tam skalo ārā, a te ar tvaiku uzsūcas matā... tā vismaz man stāstīja.... vari jau vnk noiet garām, paskatīties, parunā vairak tieši par taisnotājiem un aicinās izmēģināt, nu vismaz man tā bija :D ( for free :) )
06.09.2014 12:35 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Man ir šāds te;

Vispār pirmo taisnotāju nopirku pirms 5 gadiem un tas bija Remington taisnotājs, kas chérr bildē ielikts otrais variants. Kalpoja ilgi, bet pārdega vads, tad draugs sataisīja, kādu laiku vēl taisnoju, bet tad tas vads vairs nebija sataisāms.
Un tad iegādājos šo otru, kas bildē. Esmu mēģinājusi phillips - nepatika, tajās plāksnēs likās, ka mati ķeras iekšā un ka netaisnojas gludi. Bet ar šo Remington tā nav, un mati pēc tam ir spīdīgi.
Pirms taisnošanas matos lieku šo te:

Bet pēc taisnošanas šo te:
06.09.2014 12:57 |

Reitings 32
Un kur ieteiktu vislabāk iegādāties?
Internetā, kkādā ebay vai amazonē vai kaut vai tajā pašā 220 vai vienkārši veikalā?
Kko vnk esmu dzirdējusi drusku par kvalitātes maiņām, atšķirībā no tā kur pērk utt.
07.09.2014 13:05 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Man ir tāds tumši sarkans remington. Dievīgs (l)
07.09.2014 13:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits