Vai "nespeeleejos ar uguni?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es te jau biezi esmu mineejusi savu Francijas draudzeni,reizeem esmu arii pastaastijusi par savu greizsirdiibu uttLaikam neviens nav muuzu nodziivojis bez kaut vienas probleemas...
Soreiz situaacija ir taada,ka uzaicinaaju vinu pavadiit ar mums kopaa laiku Konaa(Hawaii).Es atcereejos vecos laikus,kad likaas-nekad muuzaa nekur netiksim."Sitaamies pa dziivi", kaa vareejaam ,un taadas liekas naudas tomeer bija reti,lai celotu.Atceros,ka vina man paliidzeeja vienreiz ar naudu,kad bija jaabrauc uz Vaaciju.Iisi sakot-pienaakusi mana kaarta revanseeties!
Viss buutu jauki,bet man liekas,mans viirs ir tik loti atdziivojies:D ,ruupeejoties par bileteem,dziivosanu tur ,celojumu plaaniem,kad saaku domaat-vai es nespeeleejos tomeer ar uguni?To ,ka vinam ir simpaatijas pret so sievieti,es zinu.Neskatoties uz to ,ka visu laiku atkaarto to ierasto-es miilu tevi,manii ieksaa ir taads "mazs greizsirdiibas velnins"!
Es buutu prieciiga dzirdeet juusu domas!
04.09.2014 16:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Cilvēki ir kopā ne tādēļ, ka uzskata "kotletes un minets" ir visas laimes pamatā. Bet tādēļ, ka kopā ir labi. Un šī kaisles lieta (kas robežojas ar erotiku, seksu) kļūst otršķirīga.

Turklaat tu buutu pat ljoti paarsteigta par to, ka sieviete 40+ gados tomeer nav aseksuaala radiiba ar nimbu virs galvas. Ljoti daudzaam ir sekss svariigs, svariigaaks pat kaa jauniibas gados, meedz buut arii kaisle, greizsirdiiba un viss paareejais.
05.09.2014 00:18 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es laikam beidzot saskatiiju Emmanuelles to tik biezhi piemineeto rakstura riebiigumu... Nekur to nemaniiju, bet tagad kaut kaa tas nedaudz spraucas caur rindinjaam aaraa. Pagaidaam iisti nevaru salikt visu puzli kopaa, bet nu taads itkaa augstpraatiigums, neliels cinisms pret situaaciju kaa taadu un veelme paspeeleeties ar likteni, noliekot uz paplaates pashu tuvaako cilveeku ar interesi paveerot, kas tad notiks taalaak... Ne iisti nozheelas, ne bailes, pat ne greizsirdiibas - driizaak taada neveseliiga rotaljiiga interese un tiiksminaashanaas, kas notiks ar sho suni, kad vinjam tiks nomests pie kaajaam svaigs galjas gabals...
Jebkuraa gadiijumaa - tu neriikojies kaa gudra sieva shobriid!... Protams, tas nemaina manas simpaatijas pret tevi kaa sarunu biedreni. Tava dziive, tavs viirs, tavas rotaljas... Bet taa veelme salikt savu viiru ar "draudzeni" vienaa "smilshu kastee", iedot mantinjas un paskatiities kaa shie speeleejas kopaa - diez cik normaali tas ir?...
05.09.2014 00:24 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
ka sieviete 40+ gados tomeer nav aseksuaala radiiba ar nimbu virs galvas

Kurā vietā es izvirzīju tik absurdu apgalvojumu?
Es teicu, ka sieviete 40+ gados attiecības spēj izvērtēt vairāk. Un sievietes šajā vecumā ir saprātīgākas. Viņas ir spējīgas domāt ar galvu labāk kā 20gadienieces, kurām patstāvīgi niez mēle visur iepīt seksu. 40gadniecei ir svarīgs sekss un tā kvalitāte, taču viņa ir spējīga arī novērtēt vīrieti un citus viņa labumus - drošību, spēku, uzticamību, arī finansiālo pusi, tāpat kā dzīves uztveri. Tādā vecumā bagāža ir liela un visbiežāk cilvēki - pārsvarā sievietes - saprot, ka sekss ir neatkarīga bauda, kura vienmēr prasīs svaigas vēsmas.
Ir jābūt reālai Krista, sekss un attiecības ir nešķiramas lietas, bet attiecības un sekss ir pat ļoti nodalāmas.
05.09.2014 00:24 |

Reitings 9169
Viņas ir spējīgas domāt ar galvu labāk kā 20gadienieces, kurām patstāvīgi niez mēle visur iepīt seksu. 40gadniecei ir svarīgs sekss un tā kvalitāte, taču viņa ir spējīga arī novērtēt vīrieti un citus viņa labumus - drošību, spēku, uzticamību, arī finansiālo pusi, tāpat kā dzīves uztveri. Tādā vecumā bagāža ir liela un visbiežāk cilvēki - pārsvarā sievietes - saprot, ka sekss ir neatkarīga bauda, kura vienmēr prasīs svaigas vēsmas.
Ir jābūt reālai Krista, sekss un attiecības ir nešķiramas lietas, bet attiecības un sekss ir pat ļoti nodalāmas.

40 gadiiga sieviete normaalos apstaakljos ir pietiekami patstaaviiga, nav ar maziem beerniem pie pupa, lai izmisiigi mekleetu droshiibu, speeku un finansiaalo pusi, taapeec arii cienja ir svariigaaka par daudzaam citaam lietaam. Flirteet un njemties ar sievas draudzeni nav cienja. Ja tik ljoti gribaas veesmas, ir tachu iespeejas to dariit pietiekami diskreeti un atrast kaadu, kura nav ar sievu draugos un paruupeeties, lai par to nepakliist valodas. Jebshu arii var nodibinaat jaunas attieciibas.
05.09.2014 00:31 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Beidz murgot.
05.09.2014 00:34 |

10 gadi
Reitings 3922
Tu ignorē visus manus secīgos apgalvojumu, jautājumus un citus tapinājumus. :D Šis līdz ar to būs mans pēdējais komentārs. :D

40 gadiiga sieviete normaalos apstaakljos ir pietiekami patstaaviiga, nav ar maziem beerniem pie pupa, lai izmisiigi mekleetu droshiibu, speeku un finansiaalo pusi, taapeec arii cienja ir svariigaaka par daudzaam citaam lietaam.

Tieši tādēļ sievietes šajā vecumā ir daudz labāk spējīgas izvērtēt lietu nepieciešamību un kvalitāti. Ja attiecības ir labas, finansiāli viss ir stabili, garīgi sakrīt, intereses pārklājas, fizsiski jūtas drošas par savu pozīciju - tas iespējamais sānsolis vairs nespēlē lielu lomu. Jo starp pāri pastāv nerakstītā vienošanās - visam ir jābūt labi jūtu līmenī. Tādēļ daudz svarīgāka ir ikdiena un tas solis kuru veic kopā. Cieņa nav mērāma tikai tik mānīgā un iluzorā lietā kā fiziskas attiecības. Fiziskas attiecības ir svarīgas tiem, kuriem piemīt jaunības maksimālisms. Dzīvi pieredzējušie redz lietas pēc būtības. Un pašlabumu atradīs jebkur. Un tas ir augstāk stāvošais.
05.09.2014 00:37 |

Reitings 1364
Atkal saku tu tak esi galigi duma un neko nejedz.tapec nespried par lietam kur neko nezini.
05.09.2014 00:41 |

10 gadi
Reitings 3922
Anda
Ja pēc Tavām domām, esmu intelektuāli zudis cilvēks, tad ar mani tiešām nav traki. Esmu stiprs "vidējais" vai vairāk. Tas ir jauki, paldies! :D
05.09.2014 00:47 |

Reitings 1364
Tu esi naiva.un dzivi nezinosa.
05.09.2014 00:51 |

Reitings 9169
stellaglmr Cik esmu jau agraak sapratusi, tev nav tie 40+ gadi. Vienkaarshi mums ir citaadaakas dziives uztveres, tas arii viss. Tas nav atkariigs no brieduma, bet gan no personiigaas ideologijas utt. Nezinu, kaa manai attieksmei buutu jaaizmainaas naakamo 10 gadu laikaa, lai es vareetu viiram pateikt, ka man vinja draugs ljoti patiik un saakt flirteet ar vinju vinja acu priekshaa. Man vispaar shiis lietas ir dzilji pretiigas deelj beerniibaa redzeetaa. Fui. Katraa zinjaa nekad nevareetu buut taada kaa tu, jo esmu egoiste un nekad, nekad neesmu deelj citu laimes uzupureejusies un neesmu uz tamliidziigiem zestiem speejiiga. Nemeedzu daliities. Tad labaak atteikties, nekaa daliities ar kaadu citu, turklaat ne tikai fiziskajaa plaanaa, bet arii gariigajaa.
05.09.2014 00:52 |

Reitings 1364
Sekss pec 30 ir daudz butiskaks ka jauniba.
05.09.2014 00:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vismaz autore tagad redzes visu kaa ir nevis visu laiku iedomatais kas un kaa, tagad viss bus ka uz delnas jo neticu, ka 3 nedelas cilveki spes spelet teatri. Un tad ari viss bus skaidraks par skaidru beidzot. Pati mineji, ka bus parmainas, tad iespejams ari buus, ja ne labak, tad savadak.

p.s. ja es butu tas francuzietes vietaa, es goda vards skaititu ne tikai dienas, bet ari stundas un pat minutes lidz celojumam. Tu vinjai esi izdarijsi lielu laacha pakalpojumu. Ja vinja tev butu tiesam laba draudzene tad es ta neteiktu, bet pec tevis rakstiita par vinjas un tava viira vesturi, nekas labs nav gaidams. Es apzinos, ka tevi baidu, bet es nespeju but liekuliga saja situacijaa.
05.09.2014 01:09 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Neona viedoklis ir tāds kā mans par pašu autori un situāciju, lasīju un domāju, jā, tieši tā.

Ja runājam par mani, man prātā neienāktu vīram pamest savu draudzenīti un sadistiski vērot visu to no malas. Es nezinu kam jānotiek galvā, lai kaut ko tādu pieļautu. Tur nav mīlestības, ja var atļauties šādus jokus izspēlēt.
05.09.2014 07:47 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Emanuelle
Tavuprāt-
Tavs vīrs spētu tevi krāpt?
Tava "draudzene" varētu pamīcities ar tavu vīru?
Ja kaut viens no šiem ir Jā, tad šo ceļojumu jums (viņiem) noteikti nevajag.
Bet vispār,lasot to, ka vīrietis ir burtiski atdzīvojies un lido, tad, visticamāk, savās domās viņš jau sen ir tevi piekrāpis ar to tavu drušku.
Tiešām ceru, ka tev šis ceļojums nebūs briesmīgākais visā mūžā..
05.09.2014 08:45 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Neons perfekti aprakstījusi, to, kā arī es šo situāciju redzu:
bet nu taads itkaa augstpraatiigums, neliels cinisms pret situaaciju kaa taadu un veelme paspeeleeties ar likteni, noliekot uz paplaates pashu tuvaako cilveeku ar interesi paveerot, kas tad notiks taalaak... Ne iisti nozheelas, ne bailes, pat ne greizsirdiibas - driizaak taada neveseliiga rotaljiiga interese un tiiksminaashanaas, kas notiks ar sho suni, kad vinjam tiks nomests pie kaajaam svaigs galjas gabals...
05.09.2014 09:28 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Reizēm lasot komentārus.. rodas sajūta, ka tiek rakstīts par zvēriem, ne cilvēkiem. Neskatoties uz iekšējo pasauli, tās jūtu lidojumiem.. normāls cilvēks tomēr spēs sevi piebremzēt, nesāpināt otru. Ja nespēj.. tad jautājums - starp kādiem ''cilvēkiem'' mēs dzīvojam?
05.09.2014 10:39 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es laikam esmu naiva, bet es patiešām neticu, ka vīrs varētu sievas acu priekšā lenkt citu sievieti. Nu, neticu!
05.09.2014 10:44 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Ljoti patiik stellaglmr peedeejie komentaari!!! Tik labi visu pateica, tikai, man shkiet, vinas doma pilniigi netika uztverta..
05.09.2014 10:46 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kāpēc ne? Var lenkt acu priekšā, bet aizmuguriski - ļoti satraucoša aizliegtā augļa spēle. Adrenalīns un viss pārējais.
Es domāju, ka Emmanuellei ir uzmanības trūkums, un šāda spēlīte zemapziņā prasās, lai pieredzētu to, kā vīrs iztur pārbaudījumu.
05.09.2014 10:48 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Es teiktu, ka Emanuelle 100% pati grib, lai vīrietis salaid ar draudzeni. Kāpēc? Grib izšķirties vai grib likt justies vīrietim vainīgam, grib padarīt savus iespējamos topošos sānsoļus par "legāliem" un attaisnotiem vai vienkārši trūkst emociju dzīvē.

Es Emanuelles vietā tādu braucienu nemaz nerīkotu vai tagadējā situācijā - atceltu.
05.09.2014 13:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits