Jūs te visas laikam sacepātes,jo runa ir par vīramāti.Gan jau,ja runa būtu par manu mammu,tad būtu frāzes-cik stulbi ir atteikties no darba utt..Bet jā,tās nabaga vīramātes!
Izklausās, ka viņa nu ir izdomājusi veidu, kā ielīst jūsu ģimenē pa vidu un komandēt parādi. Kā nekā, jau izlēmusi - tev vajadzēs tieši viņas palīdzību katru dienu. Ne tu viņai ko prasīji, ne ko, bet šī jau visu izplānojusi. Gatavojies, ka mācīs dzīvo i tevi, i savu dēliņu, i vēl tavu bērnu mēģinās pēc saviem uzskatiem audzināt, jo tu jau noteikti, pēc viņas domām, neko nejēgsi.
Es viņai uzreiz pateiktu, ka viņa var nākt apciemot kad vēlas, bet bērnu audzināšu es un mans vīrietis, nevis viņa. Protams, es to pateiktu pieklājīgā tonī, bez rupjībām, bet tā, lai ir skaidrs un nerodas kaut kādas fantāzijas par to, kā viņa nu tikai nāks, nu tikai katru dienu audzinās, pat nejautājot vai tas ir vajadzīgs un mēs to gribam.
Es arī savu bērnu uzticētu savai mātei vai māsai, jo zinu, ka mana māte neturēs mani par idioti un nesāks mācīt kā man manu bērnu audzināt un nesāks ar saviem padomiem nevietā un neaicināta bāzties pa vidu.
Tomēr varu Tev apgalvot, ka tā auklēšanās nav pat pielīdzināma ar sava bērna audzināšanu.Piekriitu!
Ne jau autore grib pavisam liegt iespēju tikties vīramātei ar bērnu, bet katru dienu sēdēt autores mājās nevajag ļaut. Tas nav pareizi un tas nav normāli.
Un kur teikts, ka vīra māte to darīs?
Viņa-nu bet tev taču aktru dienu būs vajadzīga palīdzība.
par bērnu teiks tev-paši taisijāt,paši audzinat?
Tas kas šeit notiek it - tu gaidīji, ka visas piebalsos tev, bet meitenēm ir atšķirīgs viedoklis, kuru tu nespēj pieņemt Tapēc visas ''metās virsu'', ''ir klukstes'' un vēl kaut kas.