Varbūt vajag viņai kaut kā mierīgi pateikt, ka, protams, ļoti priecāsies par viņas palīdzību (šeit noooteikti to nenoraidi, pati pēc tam raudāsi par to, ja viņa uzmetīs lūpu un pirnicipiāli nekad nepieskatīs), bet , ka lai viņa neieplāno katru savu dienu palīdzēšanai, ka pati tiksi galā, bet no palīdzības noteikti neatteiksies. Katrā ziņā ,ja man būtu bērniņš, es noteikti būtu daudz nelaimīgāka ja man nebūtu kāds kurš grib palīdzēt, nekā ja kāds gribētu palīdzēt. Jo cik es esmu dzirdeju un redzejusi kā ir mammām ar mazie bērniem.. nuuu neeee, paldies. man vajag laiku sev un daudz. kaut vai normāli ieiet dušā,lēni nomazgāties, sakopties, paturēt matos maskas utt. utt. (So es saku, jo esmu redzejusi tadas situācijas, kad mammai laiks ieskriet dušā 5min kamer mazias guļ un ej tu pasapņo par lēnu taisīšanos un laiku sev..) Rēķinies, ka mazias jau ne tikai pa dienu prasīs uzmanibu, nakti vini ari medz nikoties. ta ka - es domaju, ka beigu beigas busi loti laimiga, ka ir tada vira mate, kas uztaisa est, patira maju, pasez ar mazo utt. Kaut gan man tada situacija , ka mana drauga (vira) mate sez pie manis dien dienā piebesitu, tad ari nostaditu savas pozicijas saja jautajuma sev ērtākas.