Atkal jaaskiras.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
labriit.
Apnicis jau ciiniities ar attieciibu probleemaam. Soreiz tiesaam padodos. Mans viirietis saka, ka pedejaa laikaa uzvedos diivaini un kaut ko sleepju, lai gan taa nav. Pat izlasiija visas manas vestules fb, protams, neko neatrada. Par katru personu, ko pievienoju, uzdeva jautaajumus. Vienaa briidii vnk uzliku sleept draugus feisbukaa. Tas vinu darija veel aizdomiigaaku. Izlodaaja manu skaipu, atrada, ka esmu blokeejusi akut kaadus aizdomiigus skype vaardus "seky" un "mohamed" . Teicu, ka nepaziistami, taapeec blokeeju. Jums nekad nav gadiijies, ka suuta uzaicinaajumus nepaziistami skaipaa? teica, ka netic man vairs. Visu nakti raudaaju. Visu dienu arii. Gribas visu laiku kaut ko raksitit, skaidrot, bet saprotu, ka nevajag. Un saka, ka es chatojot ar citiem chaliem, jo ieraudziija daudzus chatus no pagaatnes (kad biju briiva, nebija probleemu pachatot). Tik pretiiga sajuutua buut apvainotai , jo neesmu neko dariijusi. Negribu protams, skirties, bet izskataas, ka ilgterminaa vins mani nogalianas ;((
04.09.2014 12:15 |

Reitings 230
Reģ: 04.02.2010
rēāļi reāli
04.09.2014 13:02 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Ļoti pazīstama situācija. Un iemesls, kā jau te tika minēts - vīrietis pats laida pa kreisi.

Bija gluži tāda pati situācija. Reiz pat mājās bija tracis līdz 3 naktī tik dēļ tā, ka draugos bija uzaicinājums uz kkādu spēlīti no bijušā klasesbiedra.
04.09.2014 13:05 |

Reitings 15092
Piekrītu Šarlotei!

Vai arī jācer, ka puikiņš pieaugs un pieaugs arī domāšana.
04.09.2014 13:05 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Gan jau pats krāpj, tāpēc tā uzvedās,

Tik daudz redzēts un pašai piedzīvots, ka slimīgi greizsirdīgie ir tie, kas vai nu paši krāpj vai vismaz to mēģina darīt (ne vienmēr izdodas, ja netrāpās atsaucīgas meitenes). Tā ka es pat nemaz neiedziļinoties uzreiz visu pārtraucu jau saknē, kā pamanu, ja puisis uzvedās tā, kā uzrakstīji. Viņi parasti to attaisno: ''Es tā daru, jo tu man ļoti daudz nozīmē, bla bla''. Daudzas arī uzķeras.
04.09.2014 13:09 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
loti nevesliigas attieciibas.

Varbūt ja pati šo secināji, vari arī pieņemt galīgu lēmumu visu izbeigt? Vai gribi vēl pamocīties? Rīcība nav normāla, vienkārši nav. Šeit visi meiteņu minētie varianti ir reāli iespējami - sākot no vienkārši slimīgas greizsirdības, līdz pat tam, ka pats varbūt krāpj vai ir ar principā neekistējošu pašvērtējumu.
04.09.2014 13:11 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Izlasot situāciju rodas tikai viena doma - kas vainīgs - tas bailīgs!
04.09.2014 13:12 |

Reitings 883
tad jau vins to pasu vareetu domaat par mani, jo esmu bijusi loti greizsirdiga arii pati. Vins pat izteicaas, ka esmu tik greizsirdiiga, jo drosi vien pati kraapju. Bet es esmu mazliet paranoikje bijusi vina atklaatiibas deel - ka pats senaak ir kraapis, vienmeer shtukoju, ka gan jau varetu dariit to atkal.
Nezinu, vai speeju izbeigt.
Vai vins kraapj. Nezinu un man pat tagad vienalga.
04.09.2014 13:19 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Visu nelasīju, bet izskatās, ka iemesls, lai izšķirtos, tiek pievilkts aiz ausīm .. respektīvi - meklē iemeslu, lai no Tevis tiktu vaļā, jo vienkārši aiziet nepietiek dūšas ..
04.09.2014 13:22 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
mans komentaars atskirsies no visa komentaru juuga :D

Manuprata, Tu pati vinam sniedz iemeeslu taa rikoties.. Tu apgalvo, ka naktii liedz statusu, lai tev neviens netrauce un neraxta.. Tad man jautaajums, kapeec tev tik biezhi un daudz kas raxta kaut vai pa taam pashaam naktiim? Protams, attiecibas neiegrozho un nenozime, ka jaazud socialai dzivei, komunikaacijai ar draugiem, bet personigi man, arii trauceetu, ja mans draugs, paardienam saraxtiitos ar citiem.
04.09.2014 13:24 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Kinetic - nu kopīgs dators ir savādāk, ja saglabājas paroles utt un bieži vien otrs ir atstājis kaut ko online atvērtu...bet tas jau nedod tiesības to izmantot, lai spiegotu. Vismaz es tā domāju un ja tiešām tik ļoti interesē otra profils, tad var kopīgi ielūrēt un izrunāt kas, kāpēc, ar ko utt
Es zinu, ka ja manējais atstātu online savus soc tīklus, es tur nelīstu...ne jau tāpēc, ka neinteresē, bet tāpēc, ka cienu viņu un ja būs, ko pateikt, pats pateiks, ja ne, tad man nav jāzina tas.
04.09.2014 13:40 |

Reitings 883
NIKOLA, man ir viens labs draugs (kas ir tikai draugs, jo esmu draudzene arii vinai meitenei) Vakarnakt vinam bija nakts maina un kaa jau friiks, vins var tpt kaut kaau bulshitu raxtiit nakts viduu, ko es arii saveejam teicu. taapat arii ja nets iesleegts, telefons piikst no feisbuka jaunumiem. Citreiz arii nakts viduu.
04.09.2014 13:42 |

Reitings 883
^^ varbuut tiesaam meklee iemeslu, tikai paaris dienas atpakal teica, ka grib, lai paarvaacos pie vina.
04.09.2014 13:44 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Abi stulbi - gan autore, gan viņas puika. Viens otram kaut ko čeko, pārmet, kontrolē utt. Bērnu dārzs. Kas te pēdējā laikā ir, ka tik tizlas tēmas tiek ceptas augšā? Viena piedzeras un pasūta savu puišeli, cita dēļ muļķībām raud 24h no vietas...jums pašām kauns nav? paskatieties uz sevi no malas.
Visu nakti raudaaju. Visu dienu arii.
Un tādu s*du dēļ raudāt? Meitene, tu tiešām esi duma.
04.09.2014 13:54 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
man ir viens labs draugs (kas ir tikai draugs, jo esmu draudzene arii vinai meitenei) Vakarnakt vinam bija nakts maina un kaa jau friiks, vins var tpt kaut kaau bulshitu raxtiit nakts viduu, ko es arii saveejam teicu. taapat arii ja nets iesleegts, telefons piikst no feisbuka jaunumiem. Citreiz arii nakts viduu.

Mans uzskats ir, ka ja ir nopienas attiecibas, tad visadiem bernibas draugiem/draudzenem ir japaliek berniba. Ja tiesham grib izveidot normalas attiecibas. Tas nenozime, ka janogriez visas draudzibas ka ar nazi, ka palie tik tas cilveks ar ko dali gultu un ikdienu. Bet ir jabut kkadam robezham.
Man vel gadu atpakalj bija tadas pashas izjutas ka tev. Jutos iztukshota un nomocijusies. Attiecibas partraucu un vel kadu laiku nevareju atiet. Bet jau uzreiz jutos ieksheji briva. Bija skumji, likas, ka ir tik viegli elpot.
04.09.2014 13:55 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Aija +++
04.09.2014 13:57 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Mans uzskats ir, ka ja ir nopienas attiecibas, tad visadiem bernibas draugiem/draudzenem ir japaliek berniba. Ja tiesham grib izveidot normalas attiecibas.
Cik tev gadu, ja tik šaura domāšana? Un, ko beigās darīsi - būsi pārrāvusi attiecības ar visiem no bērnības, pametīs arī puisis, ko tad? Viena pa pasauli kulsies nekam nevajadzīga.
04.09.2014 13:57 |

Reitings 883
Aija, raudashana ir vienakarsi iekseehja tuksuma rezultaats, kad tu saproti, ka zaudee kaadu cilveeku. varbuut tev nekad nav taa bijis. varbuut tu neesi nevienu chekojusi, bet paskaties tacu kas notiek muusdienaas, cik daudz cilveeki kraapj! Tur nav nekaada sakara ar pieaugsanu. Arii taas, kas te muld par uzticeeshanos, pameeginiet muusdienaas kaadam pa iistam uzticeeties. Bet mest meeslus uz galvas bez reaala iemesla, tikai uz aizdomu pamata, ir stulbi.

Wendy. Mees pirmkaartt, nedziivojam vienaa pilsetaa. Bez paaris draugiem, man te neviena cita nav. paarstaat draudziibu ar cilveeku, kas paliidzeetu jebkuraa briidii un kuram es taapat? Un manam puisim taapat ir daudz draugi un draudzenes.nav sevi jaaiesloga cietumaa. ja mees buutu preceejusies, man draugus un vinu atblastu varbuut tik loti nevajadzeetu.
04.09.2014 14:01 |

Reitings 883
paprasiiju vinam, vai vins vienkaarsi mekleeja ieganstu skirties? saka, ka nee. pateicu, ka vareeja tad labaak noalgot detektiivu un uzzianat patiesiibu , nevis terorizeet mani. Aj, nesaprotu, kapeec vsp veel censos vinam kko ieskaidrot.
04.09.2014 14:10 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
1. Varbūt kāda labdare, kaut ko labu par tevi pateikusi!?
2. Pajautā vai viņš grib ar tevi kopā būt? Ja jā, lai pilnībā maina savu attieksmi!
3. Es nevienam savam draugam, nēsmu ļavisi rakņāties pa manām mantām. Ja parādījās šādas velmes - šķiršanās. Ja nav uzticība, nav attiecību :)
04.09.2014 14:24 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
es tev teiksu taa, es saprotu, ka tev tracina visa ta kontrolesana, bet tavas darbibas tiesam, no malas, tadam par sevi neparliecinatam tipinam liktos divainas un aizdomigas.
KO te darit? Tkai runat, runat un velreiz runat nevis slept, bloket, slegt ara vinjam redzot. Tak doma, ka tu nirgajies varbut.
04.09.2014 14:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits