Esmu labu laiku griezusi matus ar karstajām šķērēm. Efektu nejutu, atgriezos pie parastajām. Esmu bijusi šņikāt matu galus augstāk pieminētajos Venerdi un Orhideja. Venerdi bija pirmā pieredze ar kuponiem, biju ļoti apmierināta (frizierei bija īsi, rudi mati), taču citās divās reizēs vīlos. Pēc Orhidejas apmeklējuma devos uz normālu frizētavu un vairs nemēģināju kuponus, jo kāda atnācu, tāda aizgāju + friziere visu laiku norunāja pa telefonu vai citu frizieri, briesmīga attieksme.
Konkrētus kopjošos produktus neieteikšu, pati neesmu atradusito īsto un vienīgo šampūnu un balzāmu utt., nepatika te jau pieminētie Andrew Barton, Organix utt.. Chi līdzekļi ir ok. Uzskatu, ka skopais maksā divreiz, tāpēc mistiskus, lētus šampučus neatzīstu.
Mati foto, manuprāt, daudz labāk izskatītos, ja nolīdzinātu kādreizējo pakāpenisko griezumu. Kā arī, nevajag žēlot bojātus matus. Labāk īsāki, toties veseli. Frizierei bez žēluma ļauj griezt tik, cik vajag. Pati ar šādu attieksmi esmu izaudzējusi skaistus, veselus un garus matus, Tu arī to vari! :-)