Frizieri ar....

Reitings 138
Reģ: 20.05.2014
Sveikas!

Es vēlētos dzirdēt, jūsu atsauksmes par frizierēm, kuras varētu nogriezt matus ar karstajām šķērēm, bet varbūt Jūs zināt kādus citus veidus, kā izveseļot matus no ķīmiskās iedarbības… Esmu dzirdējusi par tādu pakalpojumu kā BIOLUSTRE revolucionāra matu atjaunošanas procedūra Studio Dekoltē, bet nevēlētos maksāt vairāk par 30€.

Vēlējos doties uz Orhidejas vai Venerdi salonu ar kuponu, bet palasot atsauksmes vairs īsti uz kuponiem negribas atsaukties. :(

Ceru, ka varēsiet man palīdzēt! :)
Derēs, gan labas, gan sliktas atsauksmes. :D
02.09.2014 19:45 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Pandiņa O_o Tavi mati neizskatās bojāti, patiesībā, tie ir vnk. plāni :)
11.09.2014 15:46 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ļoti iespējams arī, ka tās veselības problēmas atspoguļojas matu stāvoklī. tad jādomā par veselību pirmām kārtām.
11.09.2014 15:47 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Nez. Es esmu griezusi tajā Orhidejā, sūdzību nav, gluži pretēji. Galiņus ar karstajām šķērēm tur līdzinu (jo ātri šķeļas .. ja ar parastajām, tad vēēēēēl ātrāk), ja manai *foršajai* frizierei nav laika, šķēru vai atvaļinājums.
11.09.2014 15:51 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es arii nobriinijos par tiem shampuuniem taviem :D viena profesionaalaa, laba maska buu vairaak veerta nekaa visi tie tavi krievu briinumi.
shie piemeram ir ljoti labi, maniem balinaatajiem matiem der perfekti, kaa arii keunes maska un macadamijas maska un aarstnieciskaa ella. Es tev protams, nesaku, ka tev jaapeerk tgd viss tas pats ko es lietoju, bet tas vairaak kaa piemeers, kas man paliidz tik galaa ar maniem puukainajiem, sabojaatajiem matiem.

11.09.2014 15:52 |

Reitings 5629
kaa arii vari padzert naktssveces ellu.
11.09.2014 15:53 |

Reitings 138
Nu es jau gadu slimoju epšteina barra vīrusu ar atnivielām kuras ir pāri 700 un gandrīz visu laiku jūtos ne pārāk labi, kā arī man ir heliobaktērija...izteikta :(
11.09.2014 15:54 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
tā Keunes maska gan man nemaz nelīdzēja matiem
11.09.2014 15:54 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu es jau gadu slimoju epšteina barra vīrusu ar atnivielām kuras ir pāri 700 un gandrīz visu laiku jūtos ne pārāk labi, kā arī man ir heliobaktērija...izteikta

Ja esi biežs viesis ārsta kabinetā, pārrunā arī vispārējos organisma stāvokļa jautājumus.
Dažas analīzes, un viss taps skaidrs, kurā virzienā kas jāpapildina.

Ja par matu kosmētiku, noteikti iesaku pamēģināt John Frieda līdzekļus, kaut vai pieminēto Full Repair. Man arī smalki mati, ļoti patīk.
11.09.2014 15:58 |

Reitings 5629
John frieda matu kopashanas liidzekli vispaar ir lieliski. tur ir vairaaki veidi arii nogludinoshie, bruneteem, blondiineem, apjoma, lokaam. njem ko veelies
11.09.2014 16:02 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es esmu mēģinājusi to krievu šampūnu un masku ''majonēzes'' paciņā, viņi lidoja miskastē pēc pirmās lietošanas reizes. nerunāšu par šķidro konsistenci, jocīgo krāsu un neforšo smaržu, bet mati pēc viņiem izskatījās traģiski - pūkaini, spuraini, nepaklausīgi. līdzīgi kā tavējie bildē (atvaino)
kā jau meitenes minēja, nogriezt šķidros galus (jā, es zinu, žēl, bet galvenais ir nevis matu garums, bet izskats), lietot kvalitatīvus kopšanas līdzekļus un ārstēt savas problēmas. pēc tam var arī sākt domāt par garu matu audzēšanu.
11.09.2014 16:02 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man John Frieda rada blaugznas, tāpat kā tagad novēroju, arī citi šampūni, par balzāmiem nemaz nerunājot. Visādus pēdējo gadu laikā esmu izmēģinājusi, bet brīnumainā kārtā matiem vislabāk patīk lētais drogu Superdrug, vismaz tad, kad atkal no kāda līdzekļa parādījušās blaugznas (drīzāk sausa āda, jo friziere teica, ka tās tomēr nav blaugznas), palietoju kādu brīdi to Superdrug un viss pāriet.
11.09.2014 16:09 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Vienīgā atšķirība karstajām šķērēm un parastajām ir karstums. Rezultāts tiek iegūts viens un tas pats ;) Ja ir manāma milzīga starpība starp karsto šķēru frizūras un parasto, jāpadomā, vai neliek citus līdzekļus, kas liek matiem ilgāk noturēties `nešķeltiem`. Nu, nezinu. Arī tā loģiski domājot, lai izmainītu mata formu mēs pielietojam instrumentus ar min 160° temperatūru un izmantojam aizsarglīdzekļus. Ja griežam ar karstumu, vai tas ir vēl lielāks, lai fiziski to matu aizkausētu ciet? Nedomāju vis. Pati griezusi neesmu, varbūt maldos, bet es te tā vien filozofēju, apgāziet mani :D
11.09.2014 16:25 |

Reitings 138
Paldies visām, kas palīdzēja!
Noteikti izmēģināšu kādu no jums ieteiktajiem līdzekļiem, it sevišķi iepatikās John frieda matu kopašanas līdzekļi laikam pirkšu sarkano, kas atjauno matus. :)
Un nogriezīšu šķidros matus :)

Bet nedaudz dīvaini ir tas, ka man katru dienu izskatās savādāki, pirmajā dienā pēc mazgāšanas viņi tādi kā bildē, bet nākamajā dienā netik sapinkājušies, nu varbūt gludāki. Kāpēc tā, nezinu.
11.09.2014 18:24 |

Reitings 94
Reģ: 03.09.2014
Man pati palika veselīgāki pēc keratīna. Kā arī lietoju šo masku, ļoti patīk.
http://www.abcdhair-shop.com/360-599-thickbox/masque-urban-keratin.jpg

Pirms tam lietoju Nadrew Barton SOS produkciju, arī efekts bija labs. Bet matu atveseļošanas procesā, galvas ādas masāža ir svarīga. Mati ne tikai ātrāk augs, bet arī kļūs stiprāki. Un diždadžu novārījumā mazgāju matus - ātri atkopās!
11.09.2014 18:36 |

Reitings 149
Reģ: 06.11.2013
Esmu labu laiku griezusi matus ar karstajām šķērēm. Efektu nejutu, atgriezos pie parastajām. Esmu bijusi šņikāt matu galus augstāk pieminētajos Venerdi un Orhideja. Venerdi bija pirmā pieredze ar kuponiem, biju ļoti apmierināta (frizierei bija īsi, rudi mati), taču citās divās reizēs vīlos. Pēc Orhidejas apmeklējuma devos uz normālu frizētavu un vairs nemēģināju kuponus, jo kāda atnācu, tāda aizgāju + friziere visu laiku norunāja pa telefonu vai citu frizieri, briesmīga attieksme.
Konkrētus kopjošos produktus neieteikšu, pati neesmu atradusito īsto un vienīgo šampūnu un balzāmu utt., nepatika te jau pieminētie Andrew Barton, Organix utt.. Chi līdzekļi ir ok. Uzskatu, ka skopais maksā divreiz, tāpēc mistiskus, lētus šampučus neatzīstu.
Mati foto, manuprāt, daudz labāk izskatītos, ja nolīdzinātu kādreizējo pakāpenisko griezumu. Kā arī, nevajag žēlot bojātus matus. Labāk īsāki, toties veseli. Frizierei bez žēluma ļauj griezt tik, cik vajag. Pati ar šādu attieksmi esmu izaudzējusi skaistus, veselus un garus matus, Tu arī to vari! :-)
11.09.2014 19:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits