Es tās bailes ļoti saprotu, man tās bija radušās pirms vispār biju piedalījusies bērēs. Pirmajās bērēs vispār nezināju, kā viss notiek, un izrādās, ka ir pieņemts vienu brītiņu tuvāk zārkam pastāvēt. Atzinos māsīcai, ka man bail, tad viņa paņēma mani pie rokas un aizgājām kopā. Brīnos, ka es ar tik stīvām kājām spēju pārvietoties.
Es vispār to ļoti, ļoti nožēloju, jo man riebjas līķi, biju arī salasījusies, kā tieši līķi tiek sagatavoti bērēm, kas bija ļoti pretīgi, un pats galvenais - līķis ļoti atšķiras no dzīvā cilvēka. Pirmo reizi mūžā man bija murgi ar baisām sejām, un joprojām guļu ar gaismiņu, kad atceros par mirušo cilvēku. Šodien stabili tumsā negulēšu. :D
Nekad vairs nevēlos, lai manas smadzenes pūstošu ķermeni sasaista ar sev mīļu aizgājušu cilvēku, man tas liekas kā pāri darījums mūsu saiknei. Man ir reāls rīcības plāns: uz nākamajām bērēm iešu iedzērusi vai apbalderiāņojusues un ar saulenēm, iešu pie zārka kopā ar kādu divatā un nekādā gadījumā neskatīšos iekšā (tāpēc arī saulenes - nav citu darīšana, kur skatos). Pieiešu klāt un domās atvainošos, ka neskatos un tā tālāk.