Labasdienas!
Esmu sašutis par mūsdienu situāciju ..
Vakar bijām atvilkt Vecrīgā un sanāca parunāties par dažādām tēmām .. tad nu uzzināju, ka viena mana paziņa, par kuru es biju augstās domās - simpātiska, jauna, ļoti sakarīga sieviete, studē maģistros, bijām kopā tusējuši arī agrāk .. Bija radies iespaids, ka nu viņa ir dikti pareiza un sūdus nekad nevārīs .. viņai puisis - neilgi, bet ir .. Un šī foršā sieviete ar kaut kādu tikko satiktu randomu nokniebās tualetē .. un vēl aizbrauca pie viņa pa nakti .. nu vispār WTF?!
Un vēl .. cita sieviete .. arī baigi fano par nesen iepazītu čali, bet paliek pie vienkārši drauga pa nakti un guļ ar viņu .. atkal WTF?! Čali es saprotu .. kāpēc neieslidināt, ja jau dod, un pats ir brīvs bez attiecībām ..
Es esmu reāli vīlies sievietēs uz kādu laiku .. šķiet, ka random paslidināšanās nu jau kļūst par pieņemamu lietu sabiedrībā .. kāda ir Jūsu attieksme pret manis aprakstītajām situācijām? Vai Jūsu paziņu lokā arī ir dzirdēti šādi gadījumi?
Un tie ir tikai burtiski pēdējo divu nedēļu reālie piemēri .. ir vēl daudz tādu, kur sievietes ir tās, kas pilnīgi mierīgi močī pa kreisi un padodas mirkļa vājumam ..