Njā,ēdu, ko gribu, dzeru, ko un cik gribu, bet tos probleemu ar sejas aadu kaa nav taa nav, turklaat 20 gadi sen vairs nav... Bet ko te diskuteet, te 30 gadiigas par mirushaam tiek pataisiitas...
Un bez maz vai vainiigai jaajuutas, ka neesmu ginekologa pastaaviigais klients, ka mans kunjgjis darbojas normaali un ka liekais svars kaa nenaak, taa nenaak...
Un kas jums pret Maybelline? No shanelja smarzhaam man veemiens naak, Lancome sadaavinaataas fiichas sejai izlidinaaju miskastee, jo man taadi suudi 100 gadus veel nebuus vajadziigi :D Jaa, man ir Maybelline BB kreems, laikam jaapakaras.
Atljauties varu 10 reizes daargaaku, ja vajadzeetu, tachu man nav taas tipiskaas tieksmes lekt augstaak par savu dirsu. Brendu slimiiba.
P.S. Satiku vienreiz uz ielas paziistamu jaunkundzi, kura nebij sen redzeeta, tikai draugu galerijaa bildes skatiitas, ja maasa man nebuutu iedevusi dunku, lai es sho pasveicinu, nemaz nebuutu atpazinusi bez 2 kg shpakteles un pieaudzeetajiem matiem ... Varbuut nevajag noiet liidz tam liimenim, kad viirietis, no riita pirmais pamostoties, briinaas, kas taa taada blakus ...