Pa pliko!

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Tātad, iedvesmojos no skropstu tušas tēmas, kurā meitene jautāja, kura labāka. Uzreiz iešāvās prātā jautājums - cik no jums, uz ielas iziet pilnīgi nekrāsojušās?

Par sevi - ar kosmētiku jūtos neērti(negribu lielīties, bet man noveicies - tāpat izskatos labi,hiha), tamdēļ vienīgais ko lietoju, ir higiēniskā lūpukrāsa. Protams, ja mani nokrāsotu, būtu bomba! :D Aiziešu kādreiz pie profesionāla cilvēka, lai mani prikola pēc samālē, jo tā kā nekad neesmu krāsojusies, tad nemaz nemāku. Un nemaz nekaunos no tā! :D
31.08.2014 15:25 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Neeju bez. Iziet varu, bet parasti neeju. Nu nav man iedota tāda seja un āda, lai varētu selfijus no 2 cm attāluma uzņemt, tad nu es to kompensēju izskatoties neglīta +vēl "pāršpaktelēta" :) Tas tā, lai dabiskām skaistulēm ir fons, uz kura izcelties. :)
31.08.2014 22:58 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Ir bieži gadījies redzēt dabiski ļoti smukas meitenes, kas arī ir sakopusās tam pa virsu, bet - kautrīgums, nesabiedriskums, un meitene ballītē "pazūd", kamēr cita,

O, je,that's me. Esmu tik kautriga,ka riebj. :D

Atceros,ka manejais mani bez kosmetikas ieraudzija ( man bija kadi 17 laikam ). Vins ludzas, lai es vairs nekad nekrasojos. :D
31.08.2014 23:13 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Njaa...
Bez kosmetikas nekur neeju. Tas ir-acu zimulis un tusa ir vienmer.Krasojos jau daudzus gadus un vienkarsi jau ir pierasts.
31.08.2014 23:51 |

Reitings 115
Reģ: 05.01.2014
Tikai puderi nedaudz. Ikdienā kosmētiku vispār nelietoju
01.09.2014 00:10 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Salīdzinam pumpu maskēšanu ārstēšanās periodā ar apaļzaķi,kas tievē. Vai viņai būtu jāstaigā s izmēra drēbēs,kamēr sporto un cenšas tievēt?!
Un jā jā,sakārtot uzturu. Cik maksā Maybeline tonālais? 10 eiro? Tāds pietiks kā minimums 3 mēnešiem. Nez cik daudz veselīgas pārtikas var nopirkt par šo summu un cik ilgi ēst? hmm ļaujiet padomāt...
Kas tur pļūtīja riebīgi par pārmālētām skuķēm? Ar tādu riebumu, vājprāts! Cilvēkam problēmas. Tas nekas,ka tikai viena teica,ka krāsojas pilnā ekipējumā un tas ir viņas darbs.
01.09.2014 00:43 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Kosmetiku lietot nepatik un man ir paveicies ar savu aadu, jo kas ir pumpas es ceru, ka neuzzinashu nekad, tpfu, tpfu, tpfu... un bez kosmetikas izskatos labi.

Bet, kosmetiku lietoju, jo esmu kosmetologs un dabigs, viegls grims ir mana ikdienas sastavdalja, bet cik varu izvairos no adas bojasanas ar tonalo kartam, puderiem utt.

Es uzskatu, ka taa ir katra cilveeka sajuta, kaa vins jutas, zinu, ka citas meitenes nevar iziet no majas bez koshi sarkanas lupu krasas, jo jutas pazudushas, neieverotas.
01.09.2014 01:24 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Njā,ēdu, ko gribu, dzeru, ko un cik gribu, bet tos probleemu ar sejas aadu kaa nav taa nav, turklaat 20 gadi sen vairs nav... Bet ko te diskuteet, te 30 gadiigas par mirushaam tiek pataisiitas...
Un bez maz vai vainiigai jaajuutas, ka neesmu ginekologa pastaaviigais klients, ka mans kunjgjis darbojas normaali un ka liekais svars kaa nenaak, taa nenaak...
Un kas jums pret Maybelline? No shanelja smarzhaam man veemiens naak, Lancome sadaavinaataas fiichas sejai izlidinaaju miskastee, jo man taadi suudi 100 gadus veel nebuus vajadziigi :D Jaa, man ir Maybelline BB kreems, laikam jaapakaras.
Atljauties varu 10 reizes daargaaku, ja vajadzeetu, tachu man nav taas tipiskaas tieksmes lekt augstaak par savu dirsu. Brendu slimiiba.

P.S. Satiku vienreiz uz ielas paziistamu jaunkundzi, kura nebij sen redzeeta, tikai draugu galerijaa bildes skatiitas, ja maasa man nebuutu iedevusi dunku, lai es sho pasveicinu, nemaz nebuutu atpazinusi bez 2 kg shpakteles un pieaudzeetajiem matiem ... Varbuut nevajag noiet liidz tam liimenim, kad viirietis, no riita pirmais pamostoties, briinaas, kas taa taada blakus ...
01.09.2014 01:38 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
es neko daudz nelietoju - tuša un uzacu zīmulis.
01.09.2014 07:47 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
+ 57days

Dekoratīvo mēreni lietoju tikai uz pasākumiem. Ikdienā tikai krēmi, toniki. Izskatot, kā izskatos, neviens ar brēcieniem prom neskrien. Izskatītos labāk, ar kosmētiku? Droši vien, taču tik radikālas pārvērtības, kā postotajās bildēs nekam neder - tur tiešām vairs cilvēku atpazīt nevar.

Cataleas viedoklim par lētā gala kosmētiku savā ziņā piekrītu - ķīmija paliek ķīmija. Bet jāņem vērā, ka dārgais gals jau daudz neatpaliek un tā cenu veido ne tikai kvalitāte, bet arī vārds, turklāt, bieži neproporcionāli lielu cenas daļu.

Jālasa sastāvs un jācenšas izvēlēties pēc iespējas dabiskāku kosmētiku. Pēdējā laikā mēģinu iztikt bez kosmētikas, kuras sastāvā ir parabēni, jo imūnsistēma ir kā mūris, bet visa šī ķīmija to lēnām drupina un ar laiku var parādīties tādas iepriekš nebijušas problēmas kā alerģija. Tā noticis vienai pazīstamai, kurai kā medicīnas darbiniekam ikdienā jāsaskaras ar dažādām ķīmiskām vielām. Vēl pirms dažiem gadiem nebija nekas, bet tagad ir spēcīga alerģija uz daudziem kosmētikas līdzekļiem. Noskaidrots viens no alergēniem - parabēni. Man alerģijas nav, tomēr ņemu vērā viņas negatīvo pieredzi un mēģinu minimizēt risku.
01.09.2014 10:58 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man diezgan reti sanāk iziet ārā bez kosmētikas. Uz tuvējo veikalu jā, bet uz darbu vai skolu - nav gadījies. Man tas vienkārši ir ikrīta rituāls un es bez tā nevaru. Brīvdienās, ja nav nekur jābrauc, staigāju bez.
Es sev patīku arī bez kosmētikas, vienkārši tas ir mans hobijs un nākotnes darbs man arī ir uz to pusi. :)
01.09.2014 11:06 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es arī starp pāršpaktelētajām (l) :D Ja nopietni, tad krāsojos - uzacis man gaišas, tā kā uzacu zīmulis noteikti katru dienu, tuša arī, acu zīmulis pēc nepieciešamības.

Uz veikalu ejot, protams, nekrāsojos speciāli, bet uz darbu vienmēr.

Par sejas ādu - nu man arī Dievs ir samērā piešķīris labu sejas ādu, vismaz par 80% dzīves gadījumu, bet es tiešām nevaru teikt, ka tas ir tikai pārtikai pateicoties, jo laika posmā, kad ēdu dažādus draņķus un arī naudas nebija nekam vairāk par roltonu vidusskolā - pusdienām, arī tad man bija laba sejas āda. Un arī šobrīd, kad varu izvēlēties, ko ēst, ko neēst, arī tad ir labi, viss nav viennozīmīgi.

Es nedomāju, ka EVIAN ūdens daudz mainīs, jo ja cilvēks tiešām tic ūdens labajām īpašībām, tad arī zina, ka iepildīts plastmasas pudelē, pat avota ūdens zaudē visu labo.
01.09.2014 11:08 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es nezinu, kam būtu jānotiek, lai es uz darbu vai kur citur sabiedrībā izietu bez kosmētikas. Un tas nav tāpēc, ka nepatiktu savs dabīgais skaistums - brīvdienās varu nekrāsoties un justies labi.. Bet man laikam ir gēnos tas uzskats, ka, ejot sabiedrībā, uzkrāsot kaut vai tikai acis, ir pilnīgi loģiska koptas sievietes nepieciešamība. Ome savos 89 gados vēl joprojām tā uzskata, mamma arī. Līdz ar to atnākt neuzkrāsotai uz darbu man likto tas pats, kas atnākt pidžamā. :)
01.09.2014 11:14 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Esmu no krāsotājām, jo man vienkārši patīk, un es dievinu dekoratīvo kosmētiku kā tādu. Ikdienā - uzaču ēnas, skropstu tuša un laineris, lūpu spīdums. Svinīgākiem pasākumiem pilns komplekts ar tonālo, skulpturēšanu un acu ēnām.
01.09.2014 11:17 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ome savos 89 gados vēl joprojām tā uzskata, mamma arī. Līdz ar to atnākt neuzkrāsotai uz darbu man likto tas pats, kas atnākt pidžamā

++
01.09.2014 11:17 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Šo visu lasot, tik daudz dažādi viedokļi . . vienreizēji!
01.09.2014 11:22 |

Reitings 347
Reģ: 07.03.2013
Ejot uz darbu BB krēms, reizēm maigs pūderis pa virsu, un lūpu spīdums. Ja ir labs garastāvoklis, tad arī acis. Ballītēs viss komplekts, ikdienā nekas - draugs aizliedza krāsoties, jo man ir problemātiska sejas āda, ļoti ātri paliek sausa, vai otra galējība - taukaina un kosmētika to tikai izceļ tā kā bez kosmētikas neesmu briesmone, tad tā jūtos labi. Plus ir arī tas, ka dzīvojot ārpus dzimtās vietas, maza iespēja satikt kādu, kurš teiktu paskat kā viņas izskatās - šausmas.
01.09.2014 11:24 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Salīdzinam pumpu maskēšanu ārstēšanās periodā ar apaļzaķi,kas tievē. Vai viņai būtu jāstaigā s izmēra drēbēs,kamēr sporto un cenšas tievēt?!

Stulbs saliidzinaajums. Uzvelkot S izmeera dreebes ljoti apaljiigai meitenei, tauki izcelsies veel trakaak, tachu prasmiigi nomaskeejot pumpas var radiit perfektas aadas izskatu.
01.09.2014 12:28 |

Reitings 235
Reģ: 20.08.2014
Ikdienā lietoju tikai skropstu tušu un acu laineri, jo ir paveicies ar ādu un nav nekas jāmaskē, tādējādi atrīt tonālie utt. Meitenes, man jums ir jautājums, vai Jūs lietojat krēmu acīm? Kosmetaloģe teica, ka man nevajagot lietot pretgrumbu acu krēmu, jo vēl esmu par jaunu. Kāda ir jūsu pieredze?
01.09.2014 12:29 |

Reitings 149
Reģ: 12.05.2014
Cenšos cik iespējams, iztikt bez kosmētikas. Jūtos labi bez un nav nekādu problēmu tādai iziet uz ielas. Man vienalga, ka kādai cacai uz mani skatoties varētu likties, ka - labāk būtu uzkrāsojusies utt. Tā ir viņas problēma, ka viņai tā liekas.
Kad tomēr lietoju kosmētiku, tad minimāli - ja saliktu blakus bildi ar un bez kosmētikas, tad nebūtu kaut kāda ekstrēmo pārvērtību sajūta.
01.09.2014 12:37 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Interesanti, ka daudzas ir iedomaajushaas, ka tonaalos kreemus izmanto tikai pumpainaas. Taa nebuut nav, tonaalie ir radiiti pavisam citiem meerkjiem, lai vienkaarshi izliidzinaatu toni, uzlabotu sejas izskatu un varbuut nomaskeetu kaadu siiku nepilniibu, iisti problemaatiskai, pumpainai sejai ir paredzeeti visaadi korektori, konsiileri, high coverage kreemi, utt.
01.09.2014 12:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits