Es esmu bijusi tikai pie dziedniekiem. Griezos pie diviem dziedniekiem, par kuriem bija ļoti labas atsauksmes. Viens man neiepatikās, galvā visu laiku grozījās doma "WTF, ko viņš tur stāsta un dara" (savukārt manai mammai iepatikās, bet viņai principā visas šīs "mistiskās" lietas un cilvēki patīk, kamēr es esmu skeptiķe), bet otra bija superīga - gan spēju ziņā, gan kā cilvēks, kas man likās arī ļoti svarīgi, lai būtu patīkami klausīties viņā, lai varētu ticēt. Ja kādam vajag, varu privāti viņu ieteikt.
Mamma ir bijusi pie zīlniecēm. Pēc pēdējās reizes viņa pateica, ka varbūt labāk nevajadzēja iet, jo praktiski uzreiz pēc tā apmeklējuma dažas problēmas "atvērās", saasinājās un viņa kaut kā to saistīja ar zīlnieces apmeklējumu.
Es jau pāris mēnešus "briestu" zīlnieces apmeklējumam, vienkārši ir tik daudz visa kā dzīvē, ka gribas.. es nezinu, kaut ko dzirdēt, kaut ko sakārtot priekš sevis. Nesen viena meitene (Indigo) no Cosmo man uzzīlēja ar Taro kārtīm, man ļoti patika - bija patiesi, izsmeļoši un lika sasparoties.
Kopumā agrāk mana attieksme bija negatīva, ar izsmieklu, jo tam visam neticēju. Bet dzīve iegrozījās tā, ka vajadzēja palīdzību, tika meklēta palīdzība pie ārstiem un kā blakus solis bija dziednieki, tagad, iespējams, būs zīlnieki. Es joprojām neafišētu, ka ticu šādiem cilvēkiem, ka eju pie viņiem, jo, manuprāt, ir ļoti, ļoti jāšķiro, pie kuriem cilvēkiem iet, kuriem ticēt, jo daudz vairāk ir šarlatānu nekā cilvēki ar patiesām spējām. Un jā, pie dziedniekiem, kuriem biju, netika prasīta konkrēta naudas summa, principā viņi vispār neskatījās, vai un cik nauda tiek likta, tāpēc es joprojām pasmaidu par tiem, kuriem ir konkrēti izcenojumi - tur, manuprāt, acīmredzami smaržo pēc parasta biznesa.