šis nav pirmais gadījums, kur redzu, cilvēku satraucamies par trūcīgā statusa zaudēšanu. Par to nebūtu gadījumā jāpriecājas?Samaara, ko Tu tik naiva? Bizness taču. Citādāk es nevaru nosaukt to, ka pieaugusi sieviete nestrādā (arī dēls ir gados, kad vismaz pa vasaru gan varēja norukāt no rīta līdz vakaram, ja jau apstākļi ir tik spiedoši), dzīvo tikai uz alimentiem un kaut kādu maznodrošināto statusa, vīrieša nav, bērnu grib (starp citu - arī no jaunā "sēklas donora" var alimentus izspiest - ņem to vērā savos aprēķinos), bet, pasarg Dievs, maznodrošināto paciņas (un pārējos "bonusus") vairs nedabūs.
šis nav pirmais gadījums, kur redzu, cilvēku satraucamies par trūcīgā statusa zaudēšanu. Par to nebūtu gadījumā jāpriecājas?par to ir jāpriecājas gadījumā, ja palielinas budžets, bet ne gadījumā, ja zaudē statusu,kurš nodrošina ar veselību saistīto problēmu risināšanu.
Cik zinu, tajos 128 eiro ietilpst arī 11 eiro bērna pabalsts, tad jau laikam arī tos pabalstus skaitīs klāt.jā, pabalstus un bērna naudas skaita klāt pie ienākumiem.
Ne vienmēr statusa zaudēšanas gadījumā ir jāpriecājas, ja, piemēram, ienākumi uz cilvēku 128 eiro vietā ir 138 eiro, tie 10 eiro neatspēko to visu iepriekš saņemto palīdzību.
maznodrošināto paciņas (un pārējos "bonusus") vairs nedabūs.paciņu nav starp citu un vienīgais ko gūstu no statusa ir saistīts ar manu veselību. Gribēt bērniņu manuprāt ir jauki un nav runa par nevarēšanu uzturēt. Runa ir par to vai nepazudīs statuss dēļ bērniņa vienreizējā un ikmēneša pabalsta.
Tas statuss tomēr ir cilvēkiem, kuriem tas ir nepieciešams, nevis tādiem aprēķinātājiem, kas pat varbūt par labu abortam varētu izlemt, lai tik to nezaudētu. Nu fuj! Un kas tev, 16 gadus veca bērna mātei, neatļauj strādāt? Dzīvo tikai uz bērna tēva un valsts kakla...nepārsteidzies ar savu spriedumu, Tev nav taisnība. Kā Tu minēji ''uz kakla'' es nedzīvoju un tici man statuss nemaz nedod iespēju iedzīvoties. Vajadzīgs viņš ir veselībai! Apbrīnojami, ka atkārtoju to jau vairākas reizes, bet dažīem ''neaiziet''
kā cilvēki var tā censties noturēties kaut kādā trūcīgo statusā, ja viņiem ir visas iespējas strādāt, m?iespēju nav , tici man, vismaz oficiāli pilnīgi noteikti nav pagaidām. Jēziņ, apsēstās ar naudu! Ne jau par naudu runa! Un kādus gan milzu ienākumus gūst tie, kuriem ir statuss? Tās ir muļķības! Jebkurš strādājošs cilvēks gūst lielākus ienākumus JA VIŅŠ VAR STRĀDĀT, bet ja cilvēkam statusa neesamība atņem iespēju ārstēties, jo ārstēšanās maksā tūkstošus, tad manuprāt ir STULBI runāt par iedzīvošanos vai izdevības meklējumiem.