Repšes vaļībiņas :)

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/einars-repse-uzmacies-17-gadus-vecai-skolniecei.d?id=44905342&utm_source=cosmo.lv&utm_medium=news-widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites

Kādas ir Jūsu domas? Šis tiek pacelts, lai veiktu pirmsvēlēšanu nomelnošanu vai tomēr vairak vai mazak " netīšām" nāca gaismā?
29.08.2014 16:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Emmanuelle Nez, es vienmeer pietureeshos pie uzskata, ka attieciibas ar lielu gadu starpiibu kuraa vienam ir zem tiem 20 gadiem, ir fui. Tajaa laikaa personiiba nav liidz galam nobriedusi un ir ljooti viegli visaadus makaronus sakarinaat uz ausiim un izmantot to gados jaunaako cilveeku. 50 gadiigais un 17 gadiigaa manaas aciis izskataas peec pedofiilijas.
30.08.2014 20:03 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-saprotu tevi loti labi...kaa jau teicu,katram savs.Man ir viena draudzene,kurai ir "trauma" no beerniibas-teetis bija daudz vecaaks par mammu ,un vina nekad nav satikusies ,arii appreceejusies ar saviem vienaudziem,kur nu veel vecaakiem...Vinai vienmeer ir bijusi stipri jaunaaki viiriesi.
Taa lieta ir veel taada,kaa arii Polanskis "vecos laikos" teica intervijaa-nav uz pieres rakstiiti tie gadi-tas izskats ,"vina gadijumaa" - tai meitenei toreiz vareeja dot visus 20+!Taa arii izskatiijaas foto...Taas meitenes ir daudz nobriedusaakas izskataa-muusu dienaas iipasi,kaa agraak!Taas 17 gadus vecaas vairs ne tuvu ir taadas,kaa manos laikos...
30.08.2014 20:15 |

10 gadi
Reitings 3819
Reģ: 06.05.2014
Ex prezidenta G. Ulmaņa ārlaulības bērns, no 22 gadus vecās jaunietes, man liekās daudz amorālāk, par Repšes vājībām.

Jo, protams, pareizāk ir censties pavedināt nepilngadīgu bērnu. Ir tak jaunas meitenes kopā ar veciem vīriešiem, bet nu ir atšķirība, vai meitene ir pilngadīga vai pēc vecuma vēl skaitās bērns. Vispār, par šādām lietām citās valstīs aizietu no sava amata personīgi, bet šeit dara, ko grib un kas ienāk prātā, bet tāpat tas neietekmēs politisko karjeru.
30.08.2014 20:16 |

Reitings 9169
Taas meitenes ir daudz nobriedusaakas izskataa-muusu dienaas iipasi,kaa agraak!Taas 17 gadus vecaas vairs ne tuvu ir taadas,kaa manos laikos...

Neiet runa tak par izskatu, bet gan par cilveeka moraalo un psihologisko briedumu. Var taa 17 gadiigaa izskatiities pat uz visiem 30, bet tas nemaina to, ka vinja ir pusaudzis. Jaa, vinja var buut praatiigaaka par sava vecuma cilveekiem, atbildiiga un ar nopietniem meerkjiem, bet taapat vinja nav pilniibaa pieaudzis cilveeks. Taadas attieciibas ir vienkaarshi negodiigas.
30.08.2014 20:21 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Tajaa laikaa personiiba nav liidz galam nobriedusi un ir ljooti viegli visaadus makaronus sakarinaat uz ausiim un izmantot to gados jaunaako cilveeku.

Ai, nu jā, visām sīkajām ir sakarināti makaroni uz ausīm. Vairums to sīko pašas lec virsū šādiem veciem vīriešiem. Pati pazīstu šādas meitenes (gan nepilngadīgas, gan pilngadīgas), kuram patīk pavecāki vīrieši, 40-50 gadi. Dažas liekuļo un saka (a varbūt pašas tam tic), ka patīk intelektualitāte, gudras sarunas, dzīves pieredze, seksa pieredze utt., bet dažas neslēpj, ka grib tādus copēt naudas, sabiedrības stāvokļa dēļ. Piemēram, jūs tiešām domājat, ka tā 22 gadus vecā jauniete, kas dzemdēja Ulmaņa dēlu, to darīja savas lielās mīlestības dēļ pret viņu vai arī vispār bijusi spiesta to darīt, ka Ulmanis viņu piespieda? Taču nē, visiem zināms, ka viņa par to "saņēma" kaut kādu tur biznesiņu, droši vien vēl kādus bonusus. Pašas izvēle, kā veidot savu nākotni, kā sevi nodrošināt.
30.08.2014 20:22 |

Reitings 16208
L-vai vins zinaaja ,ka vinai ir tikai 17g?
Es tagad skatos uz vecaam bildeem,kur Klintons ar Lewinsky-nemaz nevar pateikt ,ka gadu starpiiba tik milziiga
30.08.2014 20:23 |

Reitings 2267
Neiet runa tak par izskatu, bet gan par cilveeka moraalo un psihologisko briedumu. Var taa 17 gadiigaa izskatiities pat uz visiem 30, bet tas nemaina to, ka vinja ir pusaudzis. Jaa, vinja var buut praatiigaaka par sava vecuma cilveekiem, atbildiiga un ar nopietniem meerkjiem, bet taapat vinja nav pilniibaa pieaudzis cilveeks. Taadas attieciibas ir vienkaarshi negodiigas.

Ja tā 17 gadīgā pati lec virsū (un tādas, kā jau teicu, ir daudz), vai tam 50 gadīgajam būtu jāskrien prom no viņas? Kāpēc? Jauna, skaista meitene utt. Kas tur negodīgs? Viņa saņem labumu, viņš saņem labumu.
30.08.2014 20:24 |

Reitings 2267
Ulmaņa dēlu,

meitu, atvainojos. :D
30.08.2014 20:25 |

Reitings 16208
Piemēram, jūs tiešām domājat, ka tā 22 gadus vecā jauniete, kas dzemdēja Ulmaņa dēlu, to darīja savas lielās mīlestības dēļ

Protams ,ka neticu,nekad neesmu ticeejusi!
30.08.2014 20:26 |

Reitings 9169
Ja tā 17 gadīgā pati lec virsū (un tādas, kā jau teicu, ir daudz), vai tam 50 gadīgajam būtu jāskrien prom no viņas? Kāpēc? Jauna, skaista meitene utt. Kas tur negodīgs? Viņa saņem labumu, viņš saņem labumu.

Lec virsuu taapeec, ka 50 gadiigais ar visaadiem labumiem sakaardina. Tam 50 gadiigajam buutu jaapadomaa ar galvu. Ir pietiekami daudz tik pat svaigu meitenju apkaart, kuraam ir tie 20 vai 22 gadi, nav obligaati jaakaapj virsuu vidusskolas skolnieceem.
30.08.2014 20:27 |

Reitings 2267
Lec virsuu taapeec, ka 50 gadiigais ar visaadiem labumiem sakaardina.

Nav nevienam nekas jākārdina. Ja meitene redz, ka vīrietis kaut cik turīgs, pati lec virsū bez kārdināšanas. Ir tādas un, manuprāt, pašas vainīgas.. Jo ir pietiekami daudz arī tādu meiteņu, kuras negribētu attiecības ar sava tēva vecuma vīrieti, kurām nav svarīga tā nauda, statuss tik lielā mērā, lai savu ķermeni bez maz vai pārdotu. Jebšu, manuprāt, nebūtu Repše, Ulmanis utt. šajās situācijās, tā meitene atrastu citus - Raimondu Paulu (:D) vai ko tamlīdzīgu.
30.08.2014 20:31 |

10 gadi
Reitings 3819
Reģ: 06.05.2014
L-vai vins zinaaja ,ka vinai ir tikai 17g?

Ja jau viņš lika noskaidrot par skuķi info, tad jau arī uzzināja vecumu. Nezinu, man jau šķiet, ka tie, kas tur valdībā sēž, mūs tā kā pārstāv Pasaulē, tā teikt, kādi ir viņi, tāda arī ir mūsu valsts. Var jau teikt, ka dažš labs 17 gados ir nobriedušāks nekā kāds 30 gados, bet, ja jau vecums ir tikai skaitlis, tad kāpēc ir vecum ierobežojumi tik daudzām lietām - tad jau lai dzer, pīpē, p*sās un vel nez ko oficiāli jau no bērnu dienām, ja vecums ir tikai skaitlis.
30.08.2014 20:31 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Laikam pārāk labi esmu informēta par pusmūža vīriešu domāšanu attiecībā uz skolniecēm, tās fantāziju ainas meitenes tik jaunā vecumā pat iedomāties nevar.
30.08.2014 20:33 |

Reitings 16208
Es nesaku,ka tas ir loti pozitiivi ,bet nu 17-20 nav tiesaam liela atskiriiba,ja buutu kaadi 11-12...es teiktu -tas vilktu uz pedofiliju,bet tie 17g, un muusu dienas utt,kad sen vairs neviens te "nespeeleejaas ar lellem",tad domaaju ,ka tas burbulis ir lielaaks, kaa iisteniibaa!:D
30.08.2014 20:38 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Emanuelle, kas tur bija ar Polaņski? Pēc pēdējām ziņām, ko es lasīju par šo atgadījumu, cietusī meitene (tagad sieviete) gatavojās rakstīt grāmatu par notikušo un Polaņskis joprojām pārvietojas starp dažām valstīm, jo citur ir persona non grata.

Lai vai kā, pusmūža veču siekalošanos gar nepilngadīgām meitenēm neuzskatu par neko normālu. Pati atceros sevi tajā 17 gadu vecumā, toreiz interesēja trīsdesmitgadnieki, bet dzīves pieredzes nebija vispār nekādas, tāpēc rezultāti tam nekādi labie nebija... Es uzskatu, ka vecāki vīrieši izmanto jaunu meiteņu naivumu, un pretī pat nav jādod nekāds statuss vai nauda. Pietiek ar apziņu "viņš ir tik gudrs un interesants, un es viņam patīku!"
30.08.2014 20:41 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
bet nu 17-20 nav tiesaam liela atskiriiba,ja buutu kaadi 11-12...es teiktu -tas vilktu uz pedofiliju

Ir jau nu gan, man tie abi vecumi bija vēl ne pārāk sen. Atšķirība milzīga. Ja pirmajā gadījumā tu par dzīvi zini tik daudz, cik no skolas sola var ieraudzīt, tad otrajā ir aiz muguras pirmās attiecības, pirmās iespējas sevi pierādīt un pirmā patstāvība.

Starp citu, sekss ar 11-12 gadu vecām meitenēm, nevelk uz pedofīliju, tā ir vistīrākā pedofīlija! Es skatos, ka tev šajā ziņā visai brīvi uzskati, bet varbūt nevajag...
30.08.2014 20:44 |

Reitings 16208
Elizabete-varbuut taapeec tie uzskati ir taadi,kaadi ir ,jo reaalaa dziivee piedziivot loti daudz!
Par Polanski skaidrs-vinam vienmeer laikam ir patikusas jaunas meitenes...Taa sieviete beigaas intervijaa visu tik mieriigi staastija,ka es pat briinijos par to...Kaa es teicu-vins varbuut loti daudz vinai ir samaksaajis utt ,un vina kaut ko mainija beigaas savos uzskatos,bet Polankim neviens klaat laikam netiek un netiks...!
30.08.2014 21:42 |

Reitings 71
Reģ: 15.06.2013
Nezinu vai rakstā rakstītais ir taisnība vai ne, bet man tas šķiet kaut kas nepieņemams! 17 gadi vēl IR bērns, lai kā arī to gribētu noliegt coyote fly nepilngadīgās fanes. Tajā vecumā uz mīlestību un dzīvi kopumā ir krietni vien citādāks skats, kā pēc pāris gadiem.
Var jau saprast, kāpēc varbūt pievelk vecāki vīrieši - pieredze it visās jomās, šajā Repšes gadījumā - vara, nauda, bet tas nav pieņemami, pat, ja abas puses to dara no brīvas gribas! Godīgi, paliek pretīgi iedomājoties, ka manai 17 gadīgai radiniecei (tā ir tikai 10. klase) apkārt riņķotu 40 gadīgs vecis vai vēl trakāk - 50 gadīgs.. Tas nav normāli, manuprāt.
30.08.2014 22:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits