Buutu man pacietiiba nonjemt to apvalku no katra turku zirnja, katru dienu taisiitu sho
http://aannija.wordpress.com/2013/08/29/grauzdeti-turku-zirni/ nu neeeereaali garshiigi. Saveejiem parasti beru virsuu pavisam mazliet parmezaanu un kajennas piparus.
Esmu meeginaajusi arii mikrovilnu kraasnii gatavotos daarzenu chipsus. Visgarshiigaakie sanaak ar saldajiem kartupeljiem. Bet te arii ir tas slinkums vinju griezt smalki, katru reizi uztraapiit uz to iisto cepshanas ilgumu...
Tad veel ljoti garsho saules pukju seeklas bez saals. Man gan jaapiespiezhas neizeest visu pacinju, bet tikai kaadu sauju :D Taa graushana un lobiishana rada atkariibu.
Ziemaa, kad skatos kaadu filmu, tad, piemeeram, popkorna vietaa eedu granaataabolus.
Nu vai arii sataisu dipi meerciiti griekju vai parastajaa 0% jogurtaa un grauzhu burkaanu, papriku, ziedkaapostus.
Visi shie nashki man tiehsaam ir kaa nashkji, jo ljoti, ljoti garsho.