Sveikas.
Šāda diskusija jau ir bijusi, bet nolēmu uztaisīt vēl vienu jo zinu, ka arvien vairāk sieviešu pievēršas veselīgam dzīvesveidam.
Tātad es meklēju kādu fitnesa, treniņu draudzeni virtuāli.
Pastāstīstu ko dara, ēd, cik daudz skrien u.t.t
Esmu nometusi 19kg 3 mēnešos un esmu pārliecinājusies, ka vieglāk ir ja tev ir draugs ar kuru tev ir kopīgs mērķis. Gribās kādu kura arī mēģina atbrīvoties no liekajiem kg. Ir interesantāk ja tev ir kāds draugs ar kuru ir kopīgs mērķis. ;)
Nu pašlaik gribu atkal uzsākt. nekādies nesanāk, draugiem dzimšanas dienas , vārda dienas, šodien sapratu atkal jāatsāk nevar tā.
No šodienas atsāku jā. ;))
Ari gribetu nomest kadus liekos kg, bet nevar ta riktigi sanemties tam fiziskajam. Pietam, gribas lai ta atri viss noiet nost, bet ta reali nenotiek...pacietiba ari vajadziga. Elína, ka tu atbrivojies no tik daudz kg 3 menesos?
Esmu sakusi rakstit pati savu blogu par visu kas ir vajadzigs kartigai sievietei(ir ari dazreiz par stipro dzimumu kads rakstins no manas personigas pieredzes).Es busu prieciga ja izteiksi ari savu komentaru vai ari kadu ieteikumu. http://goo.gl/LLdmgf
vai kada ir izgajusi welness testu kur6 parada :bilogisku vecumu,iekseju tauku %.areju tauku % un musklu dauzdumu un cik udens jums vajag ???vai tapatas pasas nosakat sev edienkarti?
nekad neesu izpratis sos motivacijas drusku mekletajas/us.....kada nozime ka ed vai ka vingro cits - Tev tas viss bus vairak vai mazaak atskirigs... piemeram vienam 200g ogl;hidrati diena bus tievejot citam tas jau var but aptaukosanas.... ja tas viss tiri tiaki motivacijai - svaki.. tas norada tikai par loti zemu motivaciju un busu atklats no pieredzes varu teikt ka loti liela dalja cilveku ar tik vaaju motivaciju savus merkus nesasniedz vai ari sasniedz tikai daleji un tad pamet to visu.... ja Tev ir merkis - strada pie ta sasniegsanas nevis mekle vel nez cik prasibas kas jabut lai to dariitu.... kamer te dazas menesiem tikai doam ko adrit - cits jau pa siem daziem enesiem jau savu merki sasniedzis