Ebay muita.

Reitings 22
Reģ: 30.01.2014
Sveikas.
Varbūt kāda man var palīdzēt izskaidrot, ko man darīt tālāk.
No ebaya pasūtīju telefonu, kopā samaksāju 144 eur. Man šodien atnāca uz pastkastīti ziņojums, ka pastam preci izsniegt aizliegts. Ko tas nozīmē, ka viņi netic preces cenai? Šeit pat, forumā izlasīju, ka jānosūta prt sc, paypal izdruku utt. To es izdarīju, nosūtīju viņiem uz e-pastu. Bet tagad pati nezinu, vai tas bija tas, kas man bija jādara? Vai varbūt man ir jābrauc uz muitu? Vienkārši nezinu, vai ir jēga gaidīt atbildes e-pastu, ja man gadījumā ir jābrauc atmuitot ?
Varbūt ir kāda, kura ir sūtījusi visus vajadzīgo dokumentus, un zin, pēc cik ilga laika viņi apmēram atbild ?

Liels paldies jau iepriekš. :)
27.08.2014 18:15 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Gloriaa Super :)

ddelirium Nepiekrītu! Ir arī tādi ebay veikali kur nāk līdzi garantija! bet tad reāli iedomājoties kā ar to varēs tikt galā ja kaut kas tiešām nolūzīs es nez, tas variants tad nu der tikai ja esi tajā pašā valstī manuprāt.
27.08.2014 19:15 |

Reitings 22
Reģ: 30.01.2014
Starp citu, tās kuras domāja, ka man ir jābrauc pašai atmuitot, varbūt jums noderēs.
Es pa šodienu ļoti daudz info salasījos internetā un pati tagad tikai sapratu to, ka jābrauc ir tikai tad, ja prece tiek sūtīta caur kurjer pastu, piem. Feedex, UPS, utt. Ja sūta caur Latvijas Pastu, tad var darīt tā, kā es darīju, vnk uz e-pastu nosūtīju visus apliecinošus dokumentus pa cik esmu pirkusi tel. :)
27.08.2014 19:16 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Miss Joker, nu jā, pat, ja nāk līdzi tā garantija, tad tā sūtīšana turp šurp ir dārga un neērta. Paziņa, dzīvojot Anglijā nopirka telefonu, garantija vēl ir, bet ērtāk tāpat ir Rīgā sataisīt un miers.
27.08.2014 19:23 |

Reitings 62
Reģ: 27.08.2014
Esmu sakusi rakstit pati savu blogu par visu kas ir vajadzigs kartigai sievietei(ir ari dazreiz par stipro dzimumu kads rakstins no manas personigas pieredzes).Es busu prieciga ja izteiksi ari savu komentaru vai ari kadu ieteikumu. http://goo.gl/LLdmgf
27.08.2014 20:23 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Khmm, bet kā es varu zināt, ka tas ir, piemēram, Ķīnas iPhone nevis oriģināls? Protams, dzīvē to var viegli noteikt, bet ebayā jau neviens nerakstīs, ka tas nav oriģināls. Tāpat kā pasūtīju it kā iphone jaunā tipa austiņas - nu nemaksā viņas tos 2$, ko es samaksāju, Rīgā tādas maksā ap 30 Eiro, ja pareizi atceros.

Vairums jau to var noteikt kaut tikai pēc cenas vien. Diez vai iPhonu nopirks aliexpressaa vai ebayā pa 50 eiro. Arī vizuāli var noteikt - vai tas ir fake vai oriģinālais. Bieži ir bildes, ka uzlikts stāv Androids vai vispār tas nemaz nav smartphone, bet no ārpuses, jā - tīrākais iPhone. Un pārdevēji nekautrējas likt tādas bildes, kur var saprast, ka telefons (jebkāds, ne konkrēti iPhone) nav oriģināls.
27.08.2014 20:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits