Viens paziņa skatījās, pēc tam stāstīja, ka ap 25 - 30 kv.m. dzīvoklim īre laikam bija ap 300 eurTā noteikti nav astronomiska cena, māja ir restaurēta, dzīvoklis ar stilīgu remontu... vieta arī nav tā briesmīgākā :D
Man nepatīk
Ne tas minējums par cenām liekas piemērots, ne ar tā banālā palma uz sienas man liekas smuka. Pieņemu ka ir iespējams ar labākus dzīvokļus atrast par saprātīgāku naudu, bet ja vel komunālajos 300 aiziet, jopcik...
Tā noteikti nav astronomiska cena, māja ir restaurēta, dzīvoklis ar stilīgu remontu... vieta arī nav tā briesmīgākā
Pieņemu, ka Tev nav ne jausmas cik maksā renovācija. Kur teiks, ka 300 eu aiziet komunālajos? nevajag no mušas uzpūst ziloni.
Es ļoti labi saprotu par ko tie komunālie aiziet, tik un tā, kā jau teicu man nepatīk, ne izskats tam visam, ne mājaslapa kura mani nepārliecina, ne arī atrašanās vieta kur esmu gana daudz staigājusi Tāpēc man var nepatīk Ja citam patīk tad tik uz priekšu.
bet ja pats to dari, tad esi pārliecināts par to.Es jau negribētu pati renovēt dzīvokli, kuru tikai īrēju.. tas būtu nonsenss :D
Es jau negribētu pati renovēt dzīvokli, kuru tikai īrēju.. tas būtu nonsenss