Ir kaut kādi iemesli, kāpēc cilvēki palikuši pagātnē - nodevības, viņi man palikuši nesaistoši, nesakrīt intereses un dzīves uztvere, tad arī man rodas wtf momenti, kad draugos atnāk vēstule no pamatskolas klasesbiedrenes - meitenes, ar kuru nav runāts 5 gadus, ar "chawinja, ka tad ietas?", es pieklājības pēc atbildu, pretī, pajautājot, kā viņai iet un atnāk tikai īsa atbilde bez nākamā jautājuma. Sanāk, ka meitenes mērķis bija atrakstīt, lai es pajautātu viņai pretī? Kāda jēga? Cilvēks pat komunicēt nemāk. Man tad savukārt jālāpa šī neveiklā saruna ar papildus jautājumiem, it kā es būtu bijusi šī sarunas uzsācēja un persona man atbild vēl pēc nedēļas un tālākajā gaitā tikai īsi atbildot uz maniem jautājumiem, pretī neko nejautājot, neinteresējoties. meh... tad jau uzreiz var sākt ar, "čau, man nav ko darīt, pajautā man, kā man iet, painteresējies!"
tuvie draugi vēl joprojām ir ar mani un uzskatu, ka veidot mākslīgu kontaktu ar personām, ar kurām acīmredzami nekad vairs nebūs pa ceļam, ir lieki.
Savukārt, kontaktu ar vidusskolas draudzeni labprāt atjaunotu, bet skriet pakaļ vairs negrasos.