Es noteikti izvērtētu, kas tas ar noziegumu!
Ja būtu iesēdināts, nepatiesi apvainots, vai pašaizsardzības gadījumā, tad gaidītu.
Bet, ja pats būtu vainīgs, negaidītu. Man no tāda cilvēka būtu bail.
Man radiniecei vīru iesēdināja pirms kādiem 7 gadiem. Par to, ka viņš sadūra viņai ar nazi galvu un vēnas rokām sagraizīja. Sākumā visi šausminājās, un viņu uzskatīja par pēdējo nelieti. Bet beigu beigās izrādījās, ka stāsts bija tāds - Vīrs jau sen zināja, ka sieva viņu krāpj, šļūc pa kreisi. Viņš viņu neiedomājami stipri mīlēja, viņiem bija bērniņi divi nesen dzimuši. Viņš tik ļoti mīlēja viņu, ka pat zinot, ka viņa viņu krāpj, negribēja tam ticēt un negāja prom no viņas. Līdz kādu dienu, Vīrs bija aizgājis iedzert mazliet ar draugiem un, kad sadzēries nāca mājās pie savas mīļotās sieviņas un bērniņiem, ko viņš ieraudzīja? Sieva guļ gultā ar citu. Tad nu pēc kāda gada klusēšanas par sievas sānsoļiem, viņa pacietības un sāpju turēšana iekšā mērs bija pilns. Un tad arī visa nelaime emociju un alkahola uzlūdumā notika.
Viņu iesēdināja uz 5 gadiem. Bet atbrīvoja jau pēc kādiem 3 gadiem, par labu uzvedību.
Un tagad visi radinieki ir sajūsmā par viņu. Tik lielisks cilvēks, sirsnības iemiesojums. Labestīgs utt. Ar sāpi sirdī, par to, ko nodarīja viņa bijusī sieva un ar vēl lielāku sāpi sirdī, par to, ka savus mīļos bērnus satiek tik ļoti reti.